< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkyTolkyy55 -- 18 Kasım 2017; 13:54:9 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkyTolkyy55 -- 18 Kasım 2017; 13:54:9 > |
Arkadaşlar konuyu canlı tutalım, oy verin yukarıda kalsın. Muhtemelen kuryeler yemiştir telefonu. Kargoyu alan adamda hiç demezmi ben böyle bir ürün almadım. Muhakkak işin içinde başka bir durum var bir insan bu kadar duyarsız olamaz .
Bu tür platformlar bu günler için var, lütfen herkes duyarlı olsun ve mesaj atıp yukarıda tutsun konuyu . |
3 yıl önce hepsiburadadan playstation 4 almıştım.
Gelen kargocu tanıdık çıktı. Kargoyu kardeşim alırken, kargocu arkadaşı kardeşime demişki kanka içinde ne var abin ne almış. Kardeşimde demişki playstation 4 almış Kargocu aynen şöyle demiş "İçinde playstation oldugunu bilsem sana getirmezdim" Alırdım kayboldu vs vs. Sende siğortadan paranı alırdın demiş Demekki kılıfına uydurabiliyorlar. |
Ulan bende aylık üç bin lira ile hala gariban one m8'imi kullanıyorum bu kargocular asgari ücretle nasıl iphone 7-8 alıyor diyorumdum sırrı çözüldü galiba ama konu sahibinin gerekli resimleri de eklemesi iyi olur.
|
Şubenin kamera görüntüsü yok mu alan kişinin görüntüsü için? Ne güzel o zaman ya herkes şubeye gidip sahte isimle bir imza atıp kafasına göre kargo alsın. Böyle rezillik olamaz.
|
cool story bro
|
geçmiş olsun benim forum üzerinden bir arkadaşa sattığım gamepad i kargodan kutusunu açıp içinden çalıp arkadaşa boş kutu teslim etti geçtiğimiz aylarda aras kargo, kullanmayın , kullandırtmayın aklıma geldikçe sinirlerim yerinden oynuyor, adamlar bildiğin hırsız besliyorlar veya kendileri hırsızlar . bir araştırma bir sonuçda çıkmadı emanet ettiğin bir ürünü çalıyor adam ve hiç birşey yapılamıyor . umarım yasal yollarda biryere varır tazmin edersiniz.
|
Konuyla ne alakası var ? Arkadaşa yardımcı olacak bir şeyiniz varsa olun , yoksa konuda boşa kirlilik yaratmayın.
|
Sanane olum. Faturası var herşeyi var. Sanane. Hırsız diyorsun bir de. Lan da der lun da der. Bu forumda da düzgün adam bulmak zor. Herkesi kendin gibi mi sanıyorsun.
|
Delil yetersizligi ne ya.ortada telefon yok.kargoyu baska birine vermisler.kimlikteki isimle alicinin ismi aynimi değilse nasil delil istiyolar anlamadim.kamera kaydi var diyorsunuz alan kisi abiniz değil. Pardon ama ne istiyolar.hirsizin çıkıp ben aldim demesini mi?Kargoyu veren siz kargoyu alicak olanda abiniz.kargoyu teslim ettikten sonra aras kargoya zimmetleniyor.kargo aliciya ulasmamis suclusu kim .kargoyu iletmek zorundasiniz.onu geçtim aras kargoya hizmetini gerçekleştirmediği icin bile dava acabilecekken çıkıp delil yetersizliği çıkması...Allah kimsenin başına hukuk sistemimize düşürmesin diyelim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 15 Kasım 2017; 9:59:26 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 15 Kasım 2017; 20:45:31 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 15 Kasım 2017; 10:26:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |