Şimdi Ara

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
19
Favori
62.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1710 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kargoyu teslim alan kişiye dava açtınız mı? kurye kafadan bi isim atmışta olabilir. sahte kimlik bilgileri girildiyse elin daha da güçlenir.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum öncelikle geçmiş olsun. Savcılığa şikayette bulunduğunu söyledin nereye başvuru yaptın söyleyebilirsen süreçle ilgili sana bilgilendirmede bulunabilirim. Müracaat savcılığına mı gittin, dosyan e devlette gözükmüyorsa henüz soruşturma aşamasındadır herhangi bir iddianame düzenlenmemiş demektir. Dosyanın hangi büroda olduğunu biliyorsan onu da sor öğren gerekirse durumu anlatır ek dilekçe verelim ve dosyan hakkında bilgi isteyelim. Cevabını bekliyorum tekrardan geçmiş olsun.
  • ''abicim tc no başka imza başka ki hatta gönderdiğim kişinin ismi bile başka.''

    Diye yazmışsın ilk mesajda. Buradaki TC ile ismi geçen şahıs ve kuryeyi teslim eden şahıs hakkında suç duyurusunda bulunuyosun. Sonuç itibari ile elinde gönderim belgeleri olduğundan sıkıntı olmaz ama benim merak ettiğim elinde bu kadar kanıt varken 4 aydır bu konuyu sonuçlandıramamak nasıl bir şey anlayamadım.
  • geçmiş olsun peşlerini bırakma
  • Rezillik puanı 10/10
  • kargo firmaları tam hırsız hiç bir risk almadan hiç bir garanti vermeden ticaret yapıyorlar elektronik veya kırılacak birşey gönderdiğiniz zaman bir sürü belge imzalatıyorlar biz sorumluluk kabul etmeyiz başına bir iş gelirse diye ticaret demek risk demek ama artık herkes riski 0 a indirerek kolay para kazanma yollarını buldu maalesef bu ülkede olan hep halka oluyor ve birileri halkın üstünden kolay para kazanıyor sadece kargolarda değil artık hemen hemen her alan böyle ve yukardaki arkadaşın dediği gibi duyarsız olmamalıyız çünkü bunlar hep bugüne kadar duyarsız olduğumuz için başımıza geliyor.
    yukarı
  • Gördüğüm en berbat kargo şirketi ARAS KARGO.. Diğer bütün kargolar evde bulamayınca arıyor bunlar kapıdı yapıştırıp çıkıyorlar.. Dış demir kapı kapalıysa zile bile basmadan kağıdı yapıştırıp gittiklerini bilirim. Sırf kargo gelecek diye akşama kadar evde bekleyip kapıda EVDE BULAMADIK kağıdını görünce geçirdiğim sinir krizini siz düşünün.. Şahsen bu kargoyla çalışan hiçbir mağazadan alışveriş yapmıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhOsT_RiDeR_ -- 15 Kasım 2017; 13:49:35 >
  • En nefret ettiğim kargo firması.
  • Sonuçlandırmamın nedeni tamamen kargonun beni oyalaması örnek bir pazartesi arıyorlar genel müdürlükten anlatıyorum bana dedikleri gelişme var mı bakıp dönelim ilk ve son görüşmemiz bu oldu ondan sonra arayanda soranda olmadı belki yüzlerce kayıt bıraktım ama yok dönüş olmadı
  • Bugün ekşisözlük,twitter kampanyası başlatmak için adım atacağım arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkürler. Sizsiz inanın bu kadar bile sesimi duyuramadım ancak birileri bu şirketlere herkesin helal kazancına saygı duyması gerektiğini göstermesi lazım
  • 3 gündür kargomu getirmeyen MNG den sonra en dandik firma . 1 numara PTT kargo hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslarim ups kargoda calisiyordu adam 60 inc televizyonu calmis siz ne zannediyorsunuz. Hirsiz olsam kargo isine girerim... Sorumluluk yok yaptirim yok. Burasi turkiye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras kargo zamanında benim İstanbul'dan sipariş verdiğim ram'leri Aydın yerine Artvin'e gönderen firma.Sabah kalktığımda siparişler ne alemde dağıtıma çıktımı diye gönderi takibine bakmamla şoka girmem bir oldu benim ram'ler Karadeniz turuna çıkmışlar.O olaydan beri aras kargoya tövbeliyim.Çok çok geçmiş olsun bu arada sizin başınıza gelen yarın bizim başımıza da gelebilir gelmeyecek veyahut gelmez diye bir durum yok ülkede tüketiciyi koruyan bir sistem yok...
  • ne demek dava açmışsınız bişey yapamayız. böyle saçma cevap mı olur. şikayetçinin şikayeti giderilir ise davasını geri çeker olur biter. muhtemelen mahkeme sonunda lehlerinde karar çıkar belki düşüncesi ile bekleyelim diyorlar. edevlette çıkmıyorsa kendilerinden mahkeme bilgilerini al bakalım. belki de yalan söylüyorlar. edevlette çıkması gerekirdi dava açılsa idi. he açıldıysa da sonuna kadar git bence kaybetme şansın yok. paranı alırsın avukatlık ücretleri de onlara yansıtılır. sakın vazgeçme. lanet bir kargo firması. şirket olarak biz de şikayetçi oluyoruz çoğu zaman. umarım en kısa sürede lehinde sonuçlanır mevzu.
  • Yazıklar olsun ya. İnşaAllah adalet yerini bulur kardeşim Geçmiş olsun
  • Dava açıldığı için teslim edemiyoruz şeklindeki savunma komik, dava açılmadan kastettikleri muhtemelen savcılığa yaptığınız şikayet o da dava olarak uyapta vs gözükmez, soruşturma aşamasında olduğu için, en doğrusunu yapmışsınız, yaptıkları tck 155/2 kapsamında görevi nedeniyle güveni kötüye kullanma olur, dava açılması halinde başlarının belaya gireceğini kendileri de biliyorlar, sizde şubeye gidip gerekirse telefonumun teslimi halinde şikayetimden vazgeçerim v.s derseniz o şekilde telefonun değerini ödeyebilirler, korkmazlarsa ve siz şikayet edip takip etmezseniz telefon geri verilene kadar olayı örtbas etmeye çalışırlar.

    Sahte kimlik gösterilse bile olay tamamen onların sorumluluğunda böyle bir rahatlık olamaz, en kötü olacak şey siz savcılıktan toplayacağınız belgelerle birlikte tazminat davası açarsınız asliye hukuk mahkemesinde o davada sizin lehinize sonuçlanır %100, telefonun parasının üstüne avukatlık ücreti v.s ödeyeceklerini şubedekilere bildirirseniz ve olayın peşini bırakmayacağınızı söylerseniz telefonun parasını iade ederler akılları varsa, yoksa siz bilirsiniz ben bu işin arkasındayım derseniz yola gelirler.




  • bende aynı şeyi yurtiçi kargo ile yaşadım. Bilgisayar aldım makineyi başkasına vermişler. İş yeri adresimi vermiştim adres olarak. Kargo elemanları ben yokken gelmiş. Allahtan arkadaşımın haberi vardı kargodan o konuşmuş durumu öğrenmiş. Son anda kargo elemanlarını yakaladım beraber gidip verdikleri kişiden aldık bilgisayarı. Nasıl böyle vurdum duymaz olabiliyorlar anlamıyorum. Binlerce liralık eşyaları emanet ediyoruz hiç kimsede iş ahlakı diye bir şey kalmamış.
  • Up up haberdar olsun herkes! birlikte güçlüyüz !!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu canlı tutalım, hepimizin başına gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.