Şimdi Ara

Aracımda çıkan bitkiler nasıl engellenir ? ( Ss)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazlıkta bıraktığımız bir arabamız var. Yazlığa gittimizde kullanıyoruz.

Son 2 aydır yazlığa gitmiyordum. Bugün gittiğimde arabada çoğu yerde bitki çıkmıştı. Bi tanesinin resmini koyacağım.

Geçen sene daha az bitki vardı ama artık çok fazlalar. Ne yapmam gerekiyor ? 10 cm çimen topladım kapı arasından. Buda tavanda çıkan bitkiler.

Aracımda çıkan bitkiler nasıl engellenir ? ( Ss)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şalskdşkadsşaskd hahahahaha
  • Detatli bir temizlik ardindan(fitilleri ve citalari sökerek) brandayla, toz topraktan koruma oneririm..

Sunroof acik kalsa, sera olur araciniz..

Ege bolgesi mi, ruzgari bol herhalde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitki dediginiz sey rutubetten kaynaklanan yosun. Aracinizi bir kac sene sonra çürümüş halde bulmaniz yuksek olasilik.

• Arac ne acaba merak ettim de?

• Yeşili koruyalım

• Yav aracı uzak tutun ekranlardan, yetkililer görüp o yeşilliği katledip üzerine bina yapabilir:)

Şaka bir yana da aracı kapalı ortamda muhafaza etmiyorsanız niye branda kullanmadınız ki?

Kullanılsa böyle olmazdı bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki araç brandası

• Nemden dolayı bildiğimiz su kenarlarında oluşan yosunlardan olmuş bu. Bildiğim kadarı ile yosun nemden oluyor. Güzel bir boya koruma yapılsa veya pasta cila ve plastik bölümlere silikon sprey ile korunsa ve branda ile saklansam sorunu çözebiliriz diye düşünüyorum.

Araç toros mu bu arada

• sirkeli suyla yıkayın aracı
  • Arada bir sulayın bence büyüsün filizlensin .doğayı sevelim koruyalım yarınlarımız için umut olalım.

• Üzerine sürülecek birşeyle korunabileceğini sanmam fk1000p den iyi bir koruyucu bilmiyorum isterseniz deneyin. Bir de bu tarz yosunlar güneş olmadan büyüyemez en azından gölgede bırakın

• daha çok yosuna benziyor,yosun önleyici ilaç kullan.Eğer olmazsa birkaç tane yosun sever salyangoz bulman gerek.

• Anadollarin kaportasinin birsüre sonra doğaya geri döndüğünü biliyorduk gerçi.

• Hala gğlğyorum yah ahhahsdhashfashfhsaf :D Bitki nedir valla çok yaşayın ya iyi güldüm bugün hahaaha :D

küçükken bu yosunları kopartmayı cok severdim yumuşacık. Araba rutubetten pas tutar yakında bu gidişle.
  • Aracımda çıkan bitkiler nasıl engellenir ? ( Ss)
  • akşamdan kirece yatır sabaha bişey kalmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de 1 tane kırmızı örümceğim var ara sıra görüyorum
    ama sanırım yuva yapmış kaputu açtığımda farkettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordplanett

Üzerine sürülecek birşeyle korunabileceğini sanmam fk1000p den iyi bir koruyucu bilmiyorum isterseniz deneyin. Bir de bu tarz yosunlar güneş olmadan büyüyemez en azından gölgede bırakın

Hocam Fk1000p bir tür Wax değil mi? Soft99 Fusso'ya göre daha mı iyi sizce? Uygulanış açısından amatör kullanıcılar için.

• Bende de kahverengi vardı hocam ama uzun zamandır görmüyorum terk etti beni galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.