Bildirim
UFO VANTİLATÖR KULLANANLAR DİKKAT! Her an parçalanabilir [SS]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
Müşterimiz ile iletişime geçerek bilgilendirmeler yapılmıştır. Bundan sonraki süreç tarafımızca takip edilecektir.
Eyvallah UFO kardeş -
250 lira iyonizerli bilmemneli pervaneye vermek yerine, ki 30 liradır aslında, 500 lira verip adam gibi klima takılsa hiç böyle şeyler olmıcak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tango-1
250 lira iyonizerli bilmemneli pervaneye vermek yerine, ki 30 liradır aslında, 500 lira verip adam gibi klima takılsa hiç böyle şeyler olmıcak.
Eşeklik bende hocam haklısınız, 2 tane aldım bir de.. İyonizeri falan kullanmıyordum 30 liralık vantilatörle aynı fonksiyonlarını kullanıyordum sadece -
quote:
250 lira iyonizerli bilmemneli pervaneye vermek yerine, ki 30 liradır aslında, 500 lira verip adam gibi klima takılsa hiç böyle şeyler olmıcak.
Her nekadar cevreye duyarli gaz kullanilsada yakinda bu sicaklari temelli yasatmayacak bu klima zihniyeti...bende kullaniyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fringilla
quote:
Eşeklik bende hocam haklısınız, 2 tane aldım bir de.. İyonizeri falan kullanmıyordum 30 liralık vantilatörle aynı fonksiyonlarını kullanıyordum sadece
Estağfirullah, yau şimdi bişiy diyimde sinirlenmeyin, bi vantilatör vardı bende bozuldu, 9 senelik vantilatördü, 15 liraya aldıydık zamanındaSinbo muydu neydi
Şimdi diceksiniz gitti 230 lira bilmemne diye de, Allah korusun ya böyle ciddi yaralanmaya sebebiyet verseydi ? Aman hocam işin peşini bırakmayın, bi deşöyle çok da pahalı olmayan klimalar var alın hocam bi tane en çok nerde takılıyosanız, odanızın büyüklüğüne göre, valla patlaması var ne çatlaması, oooh miiiisss.akakce.com
Vestel Bio Plus 9 A 9000 BTU Duvar Tipi Klima Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttp://www.akakce.com/klima/en-ucuz-vestel-bio-plus-9-fiyati,453393.html
Pervane sonuçta, iyonizer olsa ne ışınlıyacak değil ya
-
quote:
quote:
quote:
Eşeklik bende hocam haklısınız, 2 tane aldım bir de.. İyonizeri falan kullanmıyordum 30 liralık vantilatörle aynı fonksiyonlarını kullanıyordum sadece
Estağfirullah, yau şimdi bişiy diyimde sinirlenmeyin, bi vantilatör vardı bende bozuldu, 9 senelik vantilatördü, 15 liraya aldıydık zamanındaSinbo muydu neydi
Şimdi diceksiniz gitti 230 lira bilmemne diye de, Allah korusun ya böyle ciddi yaralanmaya sebebiyet verseydi ? Aman hocam işin peşini bırakmayın, bi deşöyle çok da pahalı olmayan klimalar var alın hocam bi tane en çok nerde takılıyosanız, odanızın büyüklüğüne göre, valla patlaması var ne çatlaması, oooh miiiisss.akakce.com
Vestel Bio Plus 9 A 9000 BTU Duvar Tipi Klima Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttp://www.akakce.com/klima/en-ucuz-vestel-bio-plus-9-fiyati,453393.html
Alacağım artık. GREE 17k btu düşünüyorum. Diğer evde 3 tane 7-8 yıllık vantilatör var hepsi de sapasağlam
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Alacağım artık. GREE 17k btu düşünüyorum. Diğer evde 3 tane 7-8 yıllık vantilatör var hepsi de sapasağlam
Ne varsa eskilerde var.
Bu da benim emektar, geçen gün vızıldıyodu zaten en son bi düğmesine bastım bi kıvılcım çıktı arkasından sonra gidiş o gidiş
Şart hocam şart, klima şart.. Kendi odama gene böyle bi vantilatör alırım
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
Müşterimiz ile iletişime geçerek bilgilendirmeler yapılmıştır. Bundan sonraki süreç tarafımızca takip edilecektir.
Eyvallah UFO kardeş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YmE17 -- 25 Ağustos 2012; 4:34:00 >
-
Telefonlarına bakan yok :) -
ulaşamayanlar için BURADANdestek ala bilirsınız -
-
Aynısından beim yanımda da var. Açıktı korkudan kapadım şu anda. -
lan amam ödleksiniz he son ayarda çalıştırmayon hiç bişe olmaz
-
-
-
Yaklaşık 1 yıl olmuş. Diğer vantilatör de kırıldı. İlki hala garantiden gelmedi diğerini çöpe attım. Milletin canıyla oynuyor şerefsizler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fringilla -- 21 Haziran 2013; 16:32:47 > -
-
Bende de aynı modeli var. Dediğin gibi parçalandı benimki de. Sonra garanti kapsamında pervaneyi değiştirtiler ama Şimdi senin konuyu görünce bir bakım dedim pervanelerde çatlaklar oluşmuş yine parçalanabilir.Bundan sonra kesinlikle ufo almam zaten kimseye de önermem. -
bendeki ufo da patladı. toplasan 15-20 gün kadar kullanıldı sadece. muadilleri yanında yüksek fiyat ödedik. Evde küçük çocuğum yanındayken patladı Allah korudu çocuğa bir şey olmadı.
Benzer içerikler
- eve kertenkele girmesi neye işarettir
- bilgi yarışması grup isimleri
- sınıfta kaldım
- yumruk güçlendirme
- migros 3 ayda bir çift maaş
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X