|
Herkese selam, diğer konuları işgal etmeme adına, Bu araca sahip olanlar, sahip olmayı düşünenler için bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmak için böyle bir konu açma gereği duydum. Öncelikle aracını almış olanlar için hayırlı olsun, güle güle kullansınlar diyorum. Ben geçen hafta kapora ödemesi (100k) yaptım aracın gelmesini bekliyorum. Aracı merak edenler için kısa bir önbilgi vereyim araç şu an BMW nin sattığı en ucuz araç (2140₺). Araç plugin hybrid yani şarz edilebilir hibrid. Ülkemizde araç vergilendirme sistemine göre çıplak fiyatı 1350 olan 1.6 litre ya da daha düşük benzinli motoru olan plugin hybrid araçlardaki ötv oranı %30. Aracın Almanya satış fiyatı 50k€. Şu anki fiyatı ile yakın bir fiyata ülkemizde satışa sunulmuş durumda. Aracı almayı düşünenler ama bulamayanlar için tüm bayileri arayıp ciddi alıcı olduklarını belli edip isim yazdırsınlar vazgeçen olursa hemen dönüş yapılması isteğinizi belirtmenizi tavsiye ediyorum. Bazı bayiler random arayan müşterilere yok çekiyorlar. Ayrıca bu konuda araç sahipleri araçlarına çıkan trafik sigortası, kasko bedellerini, araç ile ilgili olumlu ya da olumsuz düşüncelerini/tecrübelerini, karşılaşılan problemleri, araçlarına ait şehir içi/dışı tüketim değerlerini, araçlarını nasıl şarj ettiklerini ya da etmeyi düşündüklerini paylaşırlarsa hem araç sahipleri hem de almayı düşünenler için faydalı bir konu olacağını düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanx35 -- 11 Mart 2025; 1:12:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı