Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fuuby Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
34.226
Cevap
958
Favori
1.971.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu kablo olayına bu kadar takılmayın bence... Özel adaptörler değil bunlar. Piyasada her yerde bolca bulanabilecek 5v 1-1,5 Amper akım üreten cihazlar. Çıkış ucu ise mini usb... Şimdi bu adaptörlerden herhangi bir aksessuar satan yerden temin edebilirsiniz. Hatta ve hatta uzatma için bir ucu dişi mini usb öteki ucu erkek mini usb olan kablolardanda bulabilirsiniz...

siz en iyisi yedek bir kablo alın önce ona bakın cihazı çalıştırıyor mu diye, eğer sorunsuz çalıştırıyorsa onu ortasından kesip kullanın bence

Orijinalden alıntı: N0thingLose

Swiss Post: RU470567788CH
    29.11.2013 de kargoya verildi.

Bugün : 20.01.2014 Posta dağıtıma çıktı yazıyor. Kargo bugun veya yarın gelir mi eve yoksa gidip almalı mıyım sizce telefonlara cevap veren yok.

1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    18/01/2014 13:18:51
    2. DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İSTANBUL(AVR) BEYLİKDÜZÜ POSTA DGT
    20/01/2014 09:15:32

Büyük ihtimal bugün gelir.

Orijinalden alıntı: Sleipnirr

Hocam bu kablo olayına bu kadar takılmayın bence... Özel adaptörler değil bunlar. Piyasada her yerde bolca bulanabilecek 5v 1-1,5 Amper akım üreten cihazlar. Çıkış ucu ise mini usb... Şimdi bu adaptörlerden herhangi bir aksessuar satan yerden temin edebilirsiniz. Hatta ve hatta uzatma için bir ucu dişi mini usb öteki ucu erkek mini usb olan kablolardanda bulabilirsiniz...

siz en iyisi yedek bir kablo alın önce ona bakın cihazı çalıştırıyor mu diye, eğer sorunsuz çalıştırıyorsa onu ortasından kesip kullanın bence

kablolar baktım
    12 volt-20 volt arası
    1000 amper veya 1500 amperle çalışıyor,arşive baktım şuanki kameralarım 1500amper,arkadaşa verdiğim 1000amper
    internete baktım yok,ebaya aliexprese baktım yok,elektronik pasajları geziyorum yok,dişi erkek mini usb bulmakta zor,uzun kablo bulmakta,daha çok aramam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

Bu mesaj silindi.
    ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 20 Ocak 2014; 14:51:29 >

• Ya anlamıyorsam gider elektrikçiye 10-15 tl veririm yaptırırım :) En iyisini onlar bilir demi ama

Bak ben 350 Tl lik cihazı anlamadığım için ( hava temizleme cihazı) 2 dakika içinde yaktım.

En güzeli oto elektrikçi hiç kasmaya, kendimizi yormaya gerek yok.

• Blackvuemi halen monte etmedim, vakit bulamıyorum; haftasonuna da ailem geliyor, bu gidişle 2 hafta yatacak kamera evde

http://imageshack.com/a/img46/5154/bn1c.jpg

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 20 Ocak 2014; 15:52:22 >

• geçen cuma bir arkadaşın yardımıyla 0801'in kablosunu döşedik arabaya. bugün de kamerayı ilk defa dışarıda deneme fırsatım oldu.
    Link

bugün burda hava bulutluydu ondan mıdır bilmiyorum görüntü netliği benim çok hoşuma gitmedi. cihazın orjinalliğini teyit etmek için sizler de değerlendirirseniz memnun olurum.

çin'den aldığım hafıza kartı evde yaptığım denemelerde sınıfta kaldı. "low speed card" uyarısı veriyordu arada cihaz. birde ilk başta kayıt yapmasında sorun yoktu ama sonradan kaydettiği videoları açmamaya başladı. CrystalDiskMark programıyla hafıza kartının okuma yazma hızını test ettim. Sonuç:

• quote:

Orijinalden alıntı: sergunay

geçen cuma bir arkadaşın yardımıyla 0801'in kablosunu döşedik arabaya. bugün de kamerayı ilk defa dışarıda deneme fırsatım oldu.
    Link

bugün burda hava bulutluydu ondan mıdır bilmiyorum görüntü netliği benim çok hoşuma gitmedi. cihazın orjinalliğini teyit etmek için sizler de değerlendirirseniz memnun olurum.

çin'den aldığım hafıza kartı evde yaptığım denemelerde sınıfta kaldı. "low speed card" uyarısı veriyordu arada cihaz. birde ilk başta kayıt yapmasında sorun yoktu ama sonradan kaydettiği videoları açmamaya başladı. CrystalDiskMark programıyla hafıza kartının okuma yazma hızını test ettim. Sonuç:

Çekimler süper. Cihaz orjinal güle güle kullanın. Çok çok net.

• 143 KM Hız ve Plaka okunuyor yuh ya.. 34 TR 437

Orijinalden alıntı: cem_ari

Hayırlı olsun. Sanmıyorum sıkıntı olacağını.

Teşekkürler
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Gelen giden yok sabahtan beri telefonlara cevap veren de yok sabırsızlanmaya başladım siz resimleri paylaştıkça
    AOC 23.6 LED 2 MS/Logitech G103/ LOGİTECH G300 Windows 7 64 bit /
    Logitech z506 5+1 / İphone 5s gold 32gb
  • gt-680w kameram bugün gönderilmiş, bakalım kaç günde gelecek.

Maalesef mobese kameralarından bir şey çıkmadı, görüntü net değil. Plakanın görebildiğim kısmından arama yapıyorum, plaka grubunda çarpan aracın gördüğüm özelliklerine ait en az 10 araç plakası buldum. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.

Adam bulunursa ve aracımı yaptırırsa ilk işim araca kamera almak olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OlguErhan

143 KM Hız ve Plaka okunuyor yuh ya.. 34 TR 437

harbiden yuh. Geçen hafta otobanda çektiğim videolara hiç bakmamıştım, merak ettim şimdi

Orijinalden alıntı: robotica

Bu konu için OlguErhan'a çok teşekkür ederim. Daha 4 gün önce karaktersizin biri bana çarpıp kaçtı, konusu da şurada:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86589091

Maalesef mobese kameralarından bir şey çıkmadı, görüntü net değil. Plakanın görebildiğim kısmından arama yapıyorum, plaka grubunda çarpan aracın gördüğüm özelliklerine ait en az 10 araç plakası buldum. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.

Adam bulunursa ve aracımı yaptırırsa ilk işim araca kamera almak olacak.

Büyük geçmiş olsun. Böyle durumlar için araçta kameradan çok daha önemlisi,

Plakayı okuyabilecek kadar kaliteli bir kameraya sahip olmak

Umarım kaçan şerefsiz bulunur

• Arkadaş gt680w TR giriş yaptığının ertesi günü gelmişti ne güzel, bu mini 0801 16.01 de giriş yaptı bi gelemedi
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.