Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.226
Cevap
958
Favori
1.971.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: outcast33

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Foxoffer acaba tatile filan mı girdi hicbir maile geri dönüş yapmıyor. kendi hataları'nın cezasını bana ödetmeye çalışıyorlar anlaşılan. paypala yazdım inş. kurtulur kurtulmaz bir daha bulaşmam o siteye.

Bugün iade eilen para kredi kartıma yansıdı.

Kredi kartımdan çekilen para 74,54 TL. (16/01/2014)

İade edilen para 74,45 TL. (17/01/2014)

Aradaki 9 kuruşluk farkın sebebini PayPal'a mail atarak sordum. 2 saat geçmeden cevap maili geldi:

Bankanın uyguladığı kur farkındandır. Extrenizi yollayın. Aradaki farkı 1 seferliğine PayPal hesabınıza yansıtalım

9 kuruşun peşinde değilim.

Yine de o farkın Paypal hesabına yansıtılmasını talep edeceğim extre kesilir kesilmez.

Benim durumum biraz farklı yalnız. size iptal maili geldi bununla birlikte paypal iade mailinide almış olmalısınız. ama bana ne iptal maili geldi nede paypal iadesi. sadece foxoffer hesabımdaki aldığım ürünü silmişler üstüne yatmaya çalışıyorlar anlaşılan. paypal'dan hak talebi oluşturdum, çözümlenmesini bekliyorum.

• quote:

quote:

Düzletme yapayım.

Kredi kartımdan çekilen para 74,54 TL. (17/01/2014)

Benim yaptığım ayarlar sayesinde bana fazla para bile geldi

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

En üste ve en alta + tarihlere dikkat 47 kuruş kar etmişim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 21 Ocak 2014; 0:00:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

quote:

Düzletme yapayım.

Kredi kartımdan çekilen para 74,54 TL. (17/01/2014)

Benim yaptığım ayarlar sayesinde bana fazla para bile geldi

En üste ve en alta + tarihlere dikkat 47 kuruş kar etmişim sanırım

Bu bahsettiğin ayarla, ödemeyi dolar olarak yatırmıyorsun değil mi ? senin verdiğin linkteki ayarda borcu dolar olarak ödeme yöntemi var onun için sordum.

• paypal benimde paramı geri vermiş,oh be

Orijinalden alıntı: OguzhanKeskinbalta

Sonunda kavuşabildik
    bir kaç kutu açılış resimleri paylaşayım

GPS modüşünü aracın neresine yapıştırmayı düşünüyorsunuz?

Benim aracta güneşlik film var. Acaba vantuz sorun çıkarırı mı?

Olgu, Mini 0801 in GPS i de bu şekilde mi? Varsa resmini paylaşabilir misin?

Sen GPS modülünü nasıl monteledin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outcast33 -- 21 Ocak 2014; 0:27:55 >

• redloves kullanıcısına yanıt
    Dolar olarak o günkü kurdan ödüyorum. Doğru olanda bu yoksa paypal feci fark koyuyor. Ödeme yapmadan önce serbest piyasa kurundan hesap ettim ve 103 tl çıktı. Ödemeyi yaptım gene 103. Eğer ayarları değiştirmemiş olsaydım en az 113 tl çekerdi paypal.

3 cm lik tırnak kadar birşey. Gps modülünü arkadaş torpidonun altına koymuŞ oradan da güzel çekiyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: maydin006

Arkadaşlar merhaba,
    Araç kameraları ile ilgili olarak forumda geçen;
    Normal (record) Mode,
    Motion Detection (record) Mode,
    Event (record) Mode,
    Parking (record) Mode,

Gibi kavramları ve bunların ne işe yaradıkları veya hangi görevleri yerine getirdikleri konusunda tam netleşemedim.
    Bu konuda bilgilendirirseniz memnun olacağım.

Şu anda GT680W en popüler kamera olduğundan örnek olarak bunu alalım.
    Aracımız stop etmiş durumda iken dahi kameraya sürekli akım gidecek şekilde monte edilmiş olduğunu varsayalım:
    Bu durumda, kamera NORMAL MOD’da iken, aracımız çalıştığında kayıt yapıyor, stop ettiğimizde kayıt kapanıyor mu?
    Yoksa kameraya sürekli akım gittiğinden, stop ettiğimiz halde de kayıt yapmaya devam mı ediyor?
    Teşekkürler...

GT680W için eğer normal modda kameraya sürekli enerji gidiyorsa kayıt hiç durmadan yapacaktır.
    motion detection açık ise yine sürekli enerji alıyorsa sadece hareket algıladığında kayıt yapacak. Yani aracı park etmediğin sürece sürekli kayıtta olacak park ettiğin zamanlarda hareket gördüğünde kayıt yapacak.
    Event olayını bilmiyorum, cihazda menülerde böyle birşey göremedim.
    parking olayıda yok zaten.

• quote:

GPS modülünü defalarca torpidonun altında en görünmeyen yerde denedim sorunsuz çalışıyor. Henüz monte etmedim ama kesinlikle oralara bir yere monte edeceğim.
    Ayrıca dikiz aynasının arkası da bir alternatif.

• quote:

zamanım olmadı ama dikiz aynasının arkasına filan düşünüyorum
    ayrıca güç kablosu kalabalık yapacak canımı sıktı diyebilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onexey

Ben de incelemelere bakıp ShadowGT680W sipariş verdim bakalım ne zaman elime geçer. Dikkatsiz bi sürücü yüzünden ufak bir kaza yaptım. Sürekli erteliyordum ama o gün iyice canım sıkıldı geçtim hemen siparişi.

@OlguErhan incelemeler için teşekkürler.

Rica ederim en kısa zamanda gelirde kutu resimlerini paylaşırsınız inş 15 gün rekoru var foxoffer hızlı kargo ediyorlar.

foxoffer hızlı gönderdi ama malesef kargo süreci uzadı. 7'sinde Türkiye'ye gönderilmesine rağmen hala bi değişiklik yok kargo durumunda.

• GT680W için bir öneri :

Şimdi can sıkan durum : 2 kablo sök tak problemi

Çözüm :

Girişlerin yan yana olması bir avantaj. Bu avantajı kullanarak iki adet kabloyu tek bir soket gibiymiş gibi bir hale getirmek mümkün. Resimde kırmızı ile doldurduğum alan ya araya plastik bir parça yada farklı bir dolgu malzemesi kullanarak kablonun tek kablo olmasını sağlayabiliriz.

Ben CNC atölyesinde çalışan bir akrabama ilerde bu kamerayı satın aldığımda yaptırmayı düşünüyorum. 2 kablo arasına özel bir paslanmaz çelik vidalı birbirine geçen sistem ve yukarı doğru uzanan kabloların ince kablo kanalı içine alınarak ( Çakmak ile Isıtarak 2 kabloyu birbirine yapıştıran bir yöntem) iyice gizlemeyi düşündüm.

Anlatmak istediğimi bilmem anlatabildim mi ama 2 kablonun tek kablo haline gelmesi sök çıkart yapacaklar için inanılmaz rahat bir olay.

• sputnikk S kullanıcısına yanıt
    Anladım. Çok teşekkürler...
  • Olgu fikir çok güzel ama maalesef GPS modül kablosunun ucu yolladığın resimdeki gibi düz değil. Ancak uğraşılırsa bir çözüm üretilebilir gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sputnikk -- 21 Ocak 2014; 10:28:03 >

Orijinalden alıntı: sputnikk

Olgu fikir çok güzel ama maalesef GPS modül kablosunun ucu yolladığın resimdeki gibi düz değil. Ancak uğraşılırsa bir çözüm üretilebilir gibi.

Değiştiririz yaw düzüyle :) kes düz tak

GT680W için bir öneri :

Şimdi can sıkan durum : 2 kablo sök tak problemi

Çözüm :

Girişlerin yan yana olması bir avantaj. Bu avantajı kullanarak iki adet kabloyu tek bir soket gibiymiş gibi bir hale getirmek mümkün. Resimde kırmızı ile doldurduğum alan ya araya plastik bir parça yada farklı bir dolgu malzemesi kullanarak kablonun tek kablo olmasını sağlayabiliriz.

Ben CNC atölyesinde çalışan bir akrabama ilerde bu kamerayı satın aldığımda yaptırmayı düşünüyorum. 2 kablo arasına özel bir paslanmaz çelik vidalı birbirine geçen sistem ve yukarı doğru uzanan kabloların ince kablo kanalı içine alınarak ( Çakmak ile Isıtarak 2 kabloyu birbirine yapıştıran bir yöntem) iyice gizlemeyi düşündüm.

Anlatmak istediğimi bilmem anlatabildim mi ama 2 kablonun tek kablo haline gelmesi sök çıkart yapacaklar için inanılmaz rahat bir olay.

Mesafeye göre araya sert bir dolgu malzemesi koyup videodaki gibi ısıyla daralan makaronla sabitlenebilir.

• Paylaşım yapan arkadaşlar, resimleri simage olarak ekleyebilir misiniz?

Orijinalden alıntı: ankay2

Paylaşım yapan arkadaşlar, resimleri simage olarak ekleyebilir misiniz?

Şu ayarı değiştirin profilden sıkıntı kalmıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 21 Ocak 2014; 12:08:46 >
  • İki soketi cihaza taktıktan sonra, Olgu hocanın fotodaki kırmızı çerçeve ve etrafı maskeleme bantı ile kapatılır. İnce bir tel (0,15-0,20 montaj kablosu da olabilir), iki soket etrafında 8 çizecek şekilde dolaştırılır. Fazla sıkı olmasına, birbirlerine doğru çekecek şekilde olmasına gerek yok, tutsun yeter. Sonra, maskeleme bandı ile, bunların etrafına gelecek ama dış kısımda 1 mm. kalacak şekilde bir kalıp oluşturulur. Kalıbın içine epoxi yapıştırıcı sıkılır. (Alttan sızmayacak şekilde maskeleme bandı kullanmak gerekir yoksa soketler cihazla bütünleşir) Donduktan sonra dıştaki bant çıkarılır. Gerekiyorsa biraz zımpara yapılarak çapaklar alınır, yamukluk varsa düzeltilir.
  • 72 tane feedback var,kimisi iyi yazmış kimisi aralarda eh idare eder,yok iyi değil yazanda var...bunun üzerine örnek video istedim
    çinli kızlar hiç örnek video atmıyorlar,online chatte Lily diye kız ismi varsa hiç olaya girmeyin,örnek videodan sonra cevap vermiyorlar,yada yoruma bak derler
    nerde kız var hep tembel,erkekler öyle değil uğraşıp atıyorlar,bir çok deneyim sonucunu yazıyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.