Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fuuby Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
34.226
Cevap
958
Favori
1.971.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçici olarak taktım ama olmadı ayak deyiyor,sağ kısımdaki kabloyuda gizlemeye gerek duymadım sökcem zaten,dediğiniz gibi bagaja kablo uzatmayı düşünüyorum
    ön kamerada değişmesi lazım,alacağım kamera arkadan öne sanmıyorum yetişmez,mini 0801 bile 3 metre falandır kablosu
    zaten dual takılıydı ama görüntü çok iyi değildi ondan böyle yaptım,şimdilik mola sonra sorunlara bakıcam

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

ARkada hoş durmuş ama kablolar ile resim çeksen ? aa kablo var galiba iyi saklamışsın

kablo derken bu sanırım,montaj görüş açısı incelik herşey dört dörtlük,mini 0801 beğeniyordum ama bana göre pahalı para konusu,eğer parası olmayan arkadaşlar varsa bunuda düşünebilirler
    keşke baştan f70 dual değilde,f70 tek modelden 2 tane alsaydım diyordum..teklisi 50 tl 60 tl falan,dual olanı 120 tl,boşuna arka vga ya para verdim
    zaten soranlarda dedim f70 dual almayın 2 tane tek alın diye,ne zamandır bunu takıp ss çekcektim bugüne denk geldi

kayıt led ışıkları görünmez belki diyordum ama görünüyor,açısı tam ucu ucuna yetiyor,eğer uç kısma ledleri değilde ekrana yakın koysalardı yani ekranın yanında kırmızı yanıp sönen tarzı olsaydı o zaman görünmezdi,ama bunda tepesinde ledler ve güzel görünüyor,tesadüf bir model denk gelmiş oldu,yoksa vantuzla dünkü gibi cama takmam gerekecekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 19 Ocak 2014; 15:22:07 >

• f70 tek olarak böyle bir satıcı var gayet iyi görünüyor,örnek video görmeden almam adamdan,bazen büro sekreterler çağrı merkezi tarzında satış yeri oluyor o zaman video atamıyorlar,eğer tek satıcı ise büroda kendi halindeyse o zaman video atıyorlar

aliexpress.com
    US $39.99 |NEW2.0 Inch IR Full HD720P Dash DVR Car Video Camera Recorder Crash Cam G sensor C900 Free Shipping-in DVR/Dash Camera from Automobiles & Motorcycles on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://www.aliexpress.com/item/NEW2-0-Inch-IR-Full-HD720P-Dash-DVR-Car-Video-Camera-Recorder-Crash-Cam-G-sensor/1165894508.html

@ redloves

bizde paramızı almadık 5 gün daha beklicez,toplam 7 gün içinde demişlerdi

• yapacaklarım aklımda,yan kamera işine girmicem,iyi çekmediği için girmicem vga görüntüye gerek yok
    f900 ü çıkarıcam zaten araç kamerası bile değil gibi duruyor,bir tane f70 tek alcam,720p ama yeterli,ön ve arkaya f70 leri takıcam,kısa gelen kablo sorunu bagaja değilde,3 lü çakmağa giren 20 cm lik kabloyu,3 lü çakmak kısmından söküp,ek yapıp lehim yapıp,yan yolcu koltuk altına uzatıcam,3 lü çakmaklık yan yolcu koltuk altında olacak zaten 12 volt sorun çıkarmaz,koltuk altında dursun,ön ve arka kameraya giden kabloları koltuk altından kapıya uzatıp plastik içlerinden devam ettiricem
    keşke arka kamera kablosu uzun olsaydı ama sağlık olsun yapcak bir şey yok,uzun olsa daha orjinal montaj olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

f70 tek olarak böyle bir satıcı var gayet iyi görünüyor,örnek video görmeden almam adamdan,bazen büro sekreterler çağrı merkezi tarzında satış yeri oluyor o zaman video atamıyorlar,eğer tek satıcı ise büroda kendi halindeyse o zaman video atıyorlar

aliexpress.com
    US $39.99 |NEW2.0 Inch IR Full HD720P Dash DVR Car Video Camera Recorder Crash Cam G sensor C900 Free Shipping-in DVR/Dash Camera from Automobiles & Motorcycles on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/NEW2-0-Inch-IR-Full-HD720P-Dash-DVR-Car-Video-Camera-Recorder-Crash-Cam-G-sensor/1165894508.html

@ redloves

bizde paramızı almadık 5 gün daha beklicez,toplam 7 gün içinde demişlerdi

Benim biraz farklı ama. size iptal olduğuna dair mail geldi fakat bana o gelmedi. sadece site hesaptaki siparişi silmişler okadar. mail attım dönüş yapmadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

kameraya ait kabloyu ortadan 2 ye kesen varmı,içi nasıl 2 tane ana kablomu var,yoksa saçaklı kablomu var,saçaklıysa hiç kesmiyeyim,2 ana kablo varsa kesip ek yapsam fena olmaz acaba eelektrik kaybına neden olurmu voltaj,kamera kitlenmesin
    kablonun incesi var kalını var,kesince çöp olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 19 Ocak 2014; 16:17:45 >

bu kaer parça g1w üst sokete geçebiliyor,şekiller uyumlu
    g1w yi tavan stop lamba altına takarsanız,hem vantuzsuz gibi görünür yani sıfır yanaşır,hemde ekran size dönül olur,buda aklınızda olsun,önceki sayfada bahsetmiştim buda ss olsun

• konusu geçtimi okumadım çok sayfa var,kamera içini açıp pili değiştirsek,daha uzun saatlerce kayıt yapar,yada bundan 2 pili içine paralel taksak

Orijinalden alıntı: outcast33

quote:

Orijinalden alıntı: cosx

quote:

Orijinalden alıntı: outcast33

Çok masraf çok emek harcamışsın.

Ön cam için Gt680W ve arka cam için Mini0801 önerisi en çok tutulanı bu konuda sözü edilen kameralar içinde.

Fiyat performasn açısından şu an için en iyi çözüm buymuş gibi geliyor.

Ön cam için: GT680W + GPS ----> 106,89 $

Arka cam için:Mini 0801 + GPS + 8 GB Dahili Hafıza ----> 91,89 $

ve

her iki kamera için 32 GB Hafıza kartı 125 TL.

Toplam 585 TL masraf.

Gt 680w ön- g1w arka toplamda,
    160-165 dolar arası
    daha mantıklı gibi.

GPS modüllerini ve hafıza kartlarını dahil edersen aynı tutara ulaşırız.

Kişisel olarak mini 0801 varken g1w yi tercih etmem.

Aynı tutar derken, 0801 gps li 86 dolar g1w 52 dolar.
    İşlemci olarak gt 680w nin işlemcisi ile aynı.
    Tek bir araçta 2 gps ne kadar gerekli o tartışılır.
    Ancak gps siz mini 0801 52 dolar civarı ise tabi ki diyecek sözüm yok, o zaman dediğiniz tutara ulaşırsınız.

Hatta 52 dolar civarı satan olsa bende hemen alırım, malum dolar tırmandıkça tırmanıyor.

• aliexpress.com
    US $39.99 |NEW2.0 Inch IR Full HD720P Dash DVR Car Video Camera Recorder Crash Cam G sensor C900 Free Shipping-in DVR/Dash Camera from Automobiles & Motorcycles on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day

standart kalite yok,yorumların geneli iyi ama arada eh diyenler çıkıyor demekki ürünün kaliteli gelmeme ihtimali olabilir,üstüne 50 daha koyup foxfoxerdan gw almak daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

konusu geçtimi okumadım çok sayfa var,kamera içini açıp pili değiştirsek,daha uzun saatlerce kayıt yapar,yada bundan 2 pili içine paralel taksak

Pil için ayrılan ala buna uygun değildir, içindeki pilin söyle bir şey olması gerek.

• Foxoffer'dan ayın 17'sinde sipariş verdiğim RX300, ertesi gün kargoya verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

quote:

Dün akşam tuğla (brick) ettiğim Mini 0801'i az önce tekrar çalışır hale getirmeyi başardım

Firmware i de 20140115 yaptım.

Kullandığınız programları ve firmware dosya linklerini paylaşabilir misiniz?

Açılmıyor mu cihaz?

Hayır bir sorun yok. Arşivimde durması için istedim

• Burdan ve burdan faydalandım.
  • hafıza kartını foruma ss liyorum diye,cüzdanda kalmış,arabaya takmadan yola çıktım,dikiz aynasından f70 e baktım mavi ışık yanıp sönmüyor,durdum baktım hafıza kartı yok,demek istediğim ekran ve ışığı görmek çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 20 Ocak 2014; 10:41:57 >

Foxoffer'dan ayın 17'sinde sipariş verdiğim RX300, ertesi gün kargoya verilmiş.

Bende GT680W siparişini 18.01.2014 te verdim 19.01.2014 te track number üretilmiş.Umarım tatilleri başlamadan yola çıark ürünler :)
  • _____________________________

• Hayırlı olsun. Sanmıyorum sıkıntı olacağını.
  • Swiss Post: RU470567788CH
    29.11.2013 de kargoya verildi.

Bugün : 20.01.2014 Posta dağıtıma çıktı yazıyor. Kargo bugun veya yarın gelir mi eve yoksa gidip almalı mıyım sizce telefonlara cevap veren yok.

1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    18/01/2014 13:18:51
    2. DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İSTANBUL(AVR) BEYLİKDÜZÜ POSTA DGT
    20/01/2014 09:15:32
    AOC 23.6 LED 2 MS/Logitech G103/ LOGİTECH G300 Windows 7 64 bit /
    Logitech z506 5+1 / İphone 5s gold 32gb
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.