Yüzbaşı
01 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 26 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar,
2.700 TL bütçe ayırabildim. 64gb ssd var elimde. Ekranımda var sayılır. Sadece kasa olarak kendimce bir sistem yaptım. Eksiğini gördüğünüz veya şunu şunla değiştir diyebileceğiniz bir tavsiye bekliyorum. Teşekkürler


[size=3]Servis ön konsol sökülüp bakılacak diyor arkadaşlar ne yapcam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim.
Araç Doğuş Oto Esenyurt da 15.000 bakımına girdi çıktı ertesi gün böyle oldu.

Birde Araç soğukken yapmıyor bu sesi motor ısınıp klimayı açarsam yapıyor sabah ilk çalıştırmada yapmıyor. Ayrıca soğuktan sıcağa sıcaktan da soğuğa geçerken(derece düşürüp arttırırken) de yapıyor.


D-100 SELİMPAŞA-KUMBURGAZ ARASI 72 KM/S İLE 343 TL ceza yedim arkadaşlar durum vahim her gün işe gidip geliyoruz, bu nasıl bir mantıktır. 50km hızla gitsem ya bu yolda biri gelip bana arkadan vurur yada silahı çıkarır vurur. 50km hız ile bu yolda gidebilen varsa anlatsın nasıl başardığını gelen geçen korna çalıyor, sellektör yapıyor, küfür ediyor, ani frenle kornaya asılıyor. Bu yolda 50 hız sınırı tabelasını da görememek ayrı bir gülünç durum!..


Arkadaşa araç bakıyorum fakat adam akıllı jetta dan başka araç bulamadım onunda tedarik sıkıntısı var 1 yıl sonraya gün veriyorlar maşallah.
Max. İndirimsiz Fiyat 70.000 TL ye 1.6 Dizel Otomatik sedan araç arıyoruz. Engelli İndiriminden faydalanıp alınacak o yüzden fiyatta pek önemli sayılmaz.

Liste Yapıyorum Tavsiye Üzerine Gelen Araçları F/P olarak tavsiyede bulunursanız sevinirim. Merak eden diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş olur bu liste.
Tavsiyeler Üzerine Gelen Araçlar, İndirimli Fiyatlar Yaklaşık Değerlerdir.

** Yeni cee'd 1.6 Dizel 128 PS Sportywagon CONCEPT PLUS : İndirimli Fiyat: 42.500 TL

** Jetta 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Comfortline : İndirimli Fiyat: 48.200 TL

** Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Confortline : İndirimli Fiyat: 57.500 TL

** S60 DRIVe 1.6 Dizel 115PS Powershift: İndirimli Fiyat: 65.600 TL

** Skoda Octavia Elegance 1.6 Dizel CR 105 HP DSG Tiptronik: İndirimli Fiyat: 45.000 TL
Merhaba arkadaşlar,

1. soru: Sierranın 100.4 anfisini bağladım araca ama kontak kapalı olduğu halde anfinin power ışığı yanıyor. Bağlantılar doğru yapıldı sanırım, Aküden + çektim 12v+ ya bağladım, GND yazanı şase yaptım RND yazanı ise teypten gelen mavi kabloya bağladım voltajlar doğru anfi sorunsuz çalışıyor, ama kontak kapanınca anfi kapanmıyor eksik olan bir şey mi var acaba?

2. soru: Anfi 4 kanal ve 2 kanal bassa bağlı bas sorunsuz çalışıyor, ama diğer kanala hoparlör bağladığımda ses alamıyorum. teyp Pioneer MVH-1400UB cd siz usbli model. Teypten 4 çıkış rca var anfide de 4 giriş var ama full tesisat kablo seti aldım içinde 2 giriş çıkışlı rca kablo vardı. Dolayısı ile bağlantı 2 rca ile oldu. Anfiden Rca çıkışlarını sola alınca hoparlör çalışıyor sağa alınca bass çalışıyor. Acaba eksik olan 2 çıkışa yeni rca kablomu çekeceğim yoksa bu bağlantıda bir yanlışlık mı var. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdilik akü yavaş yavaş bitiyor sanırım.
Merhaba arkadaşlar,

Belirttiğim makinelerden hangisini seçmeliyim acaba max verebileceğim fiyat 500TL bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Düşündüğüm model Fujifilm FinePix S2960 360 TL ye kadar bulunabiliyor.


Kodak EasyShare Z5010 Güçlü 21X optik zoom lens - 449TL
http://www.bimeks.com.tr/urun/123347/kodak-easyshare-z5010.aspx

Olympus SZ-10 Siyah 14 Mp, 18x geniş optik zoom, 3D fotoğraf çekme modu, 3"LCD Ekran, Lityum-Iyon Pil - 499 TL
http://www.bimeks.com.tr/urun/120592/olympus-sz-10-siyah.aspx

Canon PowerShot SX150 IS - 499 TL
http://www.bimeks.com.tr/urun/122810/canon-powershot-sx150-is-siyah.aspx

Fujifilm FinePix S2960 - 449 TL
http://www.bimeks.com.tr/urun/117554/fujifilm-finepix-s2960.aspx
Merhaba Arkadaşlar,
10.000 ile 13.000 TL arasında araç bakıyorum. Hatchback tek kapı düşünüyorum. Honda civic 1993-1994 kasalar kafama yattı fakat otomatik vites sorun yaşatır mı ondan korkuyorum. Kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. Benzinli veya gazlı olabilir, yakıt km de 30 kuruşu geçmeyen, başımı sık sık ağrıtmayacak bir araç arıyorum, işe gidip gelmek hafta sonları az çok dolaşmak için.


1998 kasa Honda civic 1.4i S için 15,500 yazmışlar sahibinden de çok değil mi sizce?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kirmizi-hb-guvenlik-paketli-bakimli-emsalsiz-93119276/detay?source=promotion_topl


------------------------------------------------------------------


1993 Honda civic 1.5 ex HB için ise en düşük 9.000 TL fiyat buldum bu araçların %90ı otomatik acaba şanzıman problem çıkarıyor mu? Sonuçta 93 model araç otomatik vites korkutuyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-full-orjinal-1-5-ex-86008715/detay



Sonuç olarak Honda kullanan özellikle otomatik vites kullananlar bilgi verirse sevinirim. Diğer yandan HB araç tavsiyesi de bekliyorum. Görüntüde sağlamlık kadar önemli tabi :)
Şimdiden teşekkürler..


Edit: İmla
..
Film sitesi kurmak için 20gb+ alan ve sınırsız trafik veren sağlam ve ucuz hosting firması arıyorum.Filmler sunucuya yüklenecek ve online izletileceği için sınırsız trafik ve yüksek alan şart ve film konusu legal olmadığı için sorun olur mu bilemiyorum ama sorun etmeyen birisi varsa en az 1-2 yıllık + alan adı alacağım.Filmler normal sinema filmleridir adult vs. değildir.
Birde Hostgator firmasını kullanan var mı?Nasıl iyimi kötümü?Şuan " NOSOPA " indirim kuponu ile 3 yıllık sınırsız alan,sınırsız trafik + 1 yıl alan adı 105$
Merhaba,
Önceden sisteme format attığımda "SafeNet Inc. - Other hardware - SafeNet Inc. USB Key" driveri sistem otomatik yüklüyordu.3-4 kez format attım fakat yinede yüklemedi.Sonunda kadar tüm güncellemeleri yaptım yine bu güncelleme gelmedi.Şuan Microsoft'un sitesinden bu driver için offline olarak verdiği dosyayı indirdim.Fakat rar dan çıkan dosyalarda kurulum dosyası içermiyor.Sadece cmd de açılan bir pencere var oda 1sn açılıp kapanıyor acaba bu driveri nasıl yükleyebilirim.Yardımcı olursanız çok sevinirim acil olarak lazım.

Güncelleme linki :http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/ScopedViewRedirect.aspx?updateid=9bc52938-9ca1-44d2-bd57-ca0893959acd

içerdiği dosyaların görünümü
Hakkında
Konum: İstanbul, Beylikdüzü
Meslek: Harita Teknikeri
Forum İmzası:
MSİ Z87 G43 GAMİNG/ İ5 4670K 4.50 GHZ 1.270V/ ASUS GTX760 DirectCU II 2GB 256BİT/
GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ DUAL/ CORSAİR 128GB 560MB/530MB & WD BLUE 1TB/
CORSAİR 300R 6 ADET FAN VE KONTROLCÜ 80 Plus Bronze 600W/Thermaltake Frio Extreme/
AOC 23.6 LED 2 MS/Logitech G103/ LOGİTECH G300 Windows 7 64 bit /
Logitech z506 5+1 / İphone 5s gold 32gb
Hakkımda:
MSİ Z87 G43 GAMİNG/ İ5 4670K 4.50 GHZ 1.270V/ ASUS GTX760 DirectCU II 2GB 256BİT/ GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ DUAL/ CORSAİR 128GB 560MB/530MB & WD BLUE 1TB/ CORSAİR 300R 6 ADET FAN VE KONTROLCÜ 80 Plus Bronze 600W/Thermaltake Frio Extreme/AOC 23.6 LED 2 MS/Logitech G103/ LOGİTECH G300 Windows 7 64 bit /
Logitech z506 5+1 / İphone 5s gold 32gb
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Ses Sistemi
Creative
Tablet
Elma
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Mesaj Sayısı: 414
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 491
İkinci El Bölümü Mesajları: 41
Konularının görüntülenme sayısı: 5.662 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 91 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.