< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 12 Ağustos 2022; 8:3:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 12 Ağustos 2022; 8:3:44 > |
Sayın Stones;
Beni Takip etmeye devam ediniz. Hatta ve Hatta Eğer İmkanınız varsa Üyeliğimide iptal edebilirsiniz. Bir yöneticinin müdahalesinden sonra Benim İçin Artık Donanım Haberin Bir Kıymet ve Anlamı Kalmamıştır. Burası Bir forumsa burada olumlu ve olumsuz herşey tartışılmalıdır.Benim amacım SADECE reklam YAPMAK değil böyle bir üründe var diye türkiyede satılan alternetif ürünleri göstermek istedim. Kounda herkesin yaptığı gibi Marka ve Link Paylaşımnda bulundum. Farkım sadece sitenin sahibi olmam. Yazdığım bütün yorumları hiçbir müdahale almadan kendim sildim. YANLIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN. (Yaptığınız Uyarı Cevabını Benimle Beraber -16 Beğenmeyen var.) Böyle Uyarılar Konulardan Değil Özelden YAZILIR ZANNEDİYORDUM. Amacınız Yöneticiliğinizden Dolayı Gövde Gösterisi Yapmak ise Gücünüzü gösterin ve Üyeliğimi silin. Çünkü Busaatten sonra Forum Donanım Haber BENİM SADECE REKLAM YERİ OLCAKTIR. |
DH forumunda format böyle. Bu konuyu yapmak için, uyku uyumayan arkadaşlar var.
Karışık geliyorsa, bakmazsınız olur biter.... |
Yaklaşık 1 ay kadar önce almanyadaydım..sonra fransa da kaldım bir müddet. Şimdi türkiye.. bu 3 ülkenin arasında milleti sürünüyor denilebilecek tek ülke Türkiye'dir. Saygılar.
|
Arkadaslar dun is cikisi evime giderken yolda trafik magandasj tarafindan makas atilarak gidilmesini arac kameram ile kaydetmistim ve bugun emniyete yaptigim ihbar sonrasi basina da verilmesini uygun gormusler ve yerel basinda haber yapildi, ayrica ceza kesildi. Asagida linkini veriyorum, arac kamerasi ile bu tur magandaliklari tespit ettiginizde emniyet genel mudurlugunun ihbar sayfasindan bildirin ki yaptiklari cezasiz kalmasin...
http://www.oncurtv.com/asayis/trafik-magandasi-tehlike-sacti-h140632.html |
İlk mesajımın sonuna "bu yorumumu kişisel algılamayın " diye yazacaktım, yazmamakla hata etmişim.
Yorum yaptığım için özür dilerim. "Akıllı insana hatasını söylersin teşekkür eder...." diye başlayan bir söz var, devamını yazarsam,bu sözün devamının hakkını tam ve gerçek anlamıyla verecek tavırlar sergiliyorsunuz. |
2013 yani 10 yıl önce bu konuyu açtığımda 30-40 tl ye kapasitörlü kamera alabiliyorduk aliexpressten hatta o yıllarda bizim vatandaşlar market alışverişi için Bulgaristana giderdi; Artık bulgarlar akın akın bize geliyor, acı ama gerçek ne yazık ki; ![]() ![]() ![]() |
350 liraya alıp 650 liraya satmak çok iyiymiş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 17 Mayıs 2013; 12:02:35 > |
|
|
|