< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 28 Aralık 2021; 14:22:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 28 Aralık 2021; 14:22:36 > |
Sayın Stones;
Beni Takip etmeye devam ediniz. Hatta ve Hatta Eğer İmkanınız varsa Üyeliğimide iptal edebilirsiniz. Bir yöneticinin müdahalesinden sonra Benim İçin Artık Donanım Haberin Bir Kıymet ve Anlamı Kalmamıştır. Burası Bir forumsa burada olumlu ve olumsuz herşey tartışılmalıdır.Benim amacım SADECE reklam YAPMAK değil böyle bir üründe var diye türkiyede satılan alternetif ürünleri göstermek istedim. Kounda herkesin yaptığı gibi Marka ve Link Paylaşımnda bulundum. Farkım sadece sitenin sahibi olmam. Yazdığım bütün yorumları hiçbir müdahale almadan kendim sildim. YANLIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN. (Yaptığınız Uyarı Cevabını Benimle Beraber -16 Beğenmeyen var.) Böyle Uyarılar Konulardan Değil Özelden YAZILIR ZANNEDİYORDUM. Amacınız Yöneticiliğinizden Dolayı Gövde Gösterisi Yapmak ise Gücünüzü gösterin ve Üyeliğimi silin. Çünkü Busaatten sonra Forum Donanım Haber BENİM SADECE REKLAM YERİ OLCAKTIR. |
DH forumunda format böyle. Bu konuyu yapmak için, uyku uyumayan arkadaşlar var.
Karışık geliyorsa, bakmazsınız olur biter.... |
Yaklaşık 1 ay kadar önce almanyadaydım..sonra fransa da kaldım bir müddet. Şimdi türkiye.. bu 3 ülkenin arasında milleti sürünüyor denilebilecek tek ülke Türkiye'dir. Saygılar.
|
Arkadaslar dun is cikisi evime giderken yolda trafik magandasj tarafindan makas atilarak gidilmesini arac kameram ile kaydetmistim ve bugun emniyete yaptigim ihbar sonrasi basina da verilmesini uygun gormusler ve yerel basinda haber yapildi, ayrica ceza kesildi. Asagida linkini veriyorum, arac kamerasi ile bu tur magandaliklari tespit ettiginizde emniyet genel mudurlugunun ihbar sayfasindan bildirin ki yaptiklari cezasiz kalmasin...
http://www.oncurtv.com/asayis/trafik-magandasi-tehlike-sacti-h140632.html |
İlk mesajımın sonuna "bu yorumumu kişisel algılamayın " diye yazacaktım, yazmamakla hata etmişim.
Yorum yaptığım için özür dilerim. "Akıllı insana hatasını söylersin teşekkür eder...." diye başlayan bir söz var, devamını yazarsam,bu sözün devamının hakkını tam ve gerçek anlamıyla verecek tavırlar sergiliyorsunuz. |
350 liraya alıp 650 liraya satmak çok iyiymiş...
|
Sadece kendinizi satıcı yerine koyun bir an için, ürünü güzelce paketleyip kargo masrafları vs herşeyi ödeyip yolluyorsunuz; sonra hiç bir suçunuz olmadığı halde alıcı paketi almıyor ve geri dönüyor. Geri döndüğünde extra kargo masrafları ve çin’de bir miktar vergi dahi oluyor onu ödüyorsunuz.
Onlarada yazık değilmi ? Satıcının suçu ne bu durumda ? Hatta geri dönen ve keyfi teslim almadığınız kargo için Aliexpress adaletli karar verip ücretin yarısını iade edebilir... Bilemedim, bu soruyu bana değil aslında kendi vijdanınıza sormalısınız ![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 17 Mayıs 2013; 12:02:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|