Şimdi Ara

Arac alirken guvenligi pas gecme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cogu kisi arac alirken hep yakit konusu gundeme gelir ,peki niye guvenlige bakilmaz. Anlamis degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cunku ihtiyaclarin onceligi vardir. Ve gelismislik seviyesi bu ihtiyaclarin seviyesine gore belirlenir. Turkiye son 10 senedir ileriye gidemedigi icin, avrupayi degil Afrika ulkelerini ornek aldigimiz icin, guvenlik degil yakit daha onemlidir.

Cunku Turk milleti istisnalar disinda kisa vadede kazanmayi sever, ihtimalleri dusunmez..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • led far bir de dokunmatik ekran mevcutsa kim ne yapsın güvenliği varsın 2 hava yastığı olsun? Yol tutuşu iyiyse esp ye gerek yok diyen insanlar var. Ülkemizde herşeyden önce şekil gelir

• Ncap testini 3 yıldızla tamamlamış marka bize jip diye model satıyor 85 liraya
    At arabasını modifiye etsen zaten o kadar yıldız verirler
    Bugün 5 yıldız alamayan marka mı kaldı ?
    Üzülerek, hakediyoruz diyorum bazen de neyse. Hayırlısı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü yakıt çok yüksek bir gider. (benzin 5,40; mazot 4,70) Piyasada aynı yolu 50 liraya da 20 liraya da giden aynı segmentte araçlar var. Aynı zamanda yakıt somut olarak karşılaştığımız bir şeydir... Arabamızın güvenliği çok nadir durumlarda somut olarak karşımıza çıkar. Yakıtsa en iyi ihtimalle 1-2 haftada bir benzinciye uğrarken kendini gösterir. Bir nevi gözden ırak gönülden de ırak mevzusu yani...
  • ben de aynısını yaptım, şehiriçi 60 la gidiyorum, kaza anında frene basıp çarpsam ve kazayı 45 km ile yapsak yıldızı yükseltiriz artık.
  • Evet güvenlik 2. planda kalıyor ama güvenli olduğu için tercih edilen araçların içerisinde emniyet kemeri takmadan yaşamaya çalışanlara ne diyosun bro ?? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vites bosa atiyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güvenliği düşünsek bu ülkedemi yaşarız

dün haberlerde , inşaatın önünden geçen audi marka araca beton parçasını düşerken görmedinmi.sunrof of olmuş çok şükür ölen yok

çocuğunu 5 dakika önce indirmese facia yaşanacakmış.

inşaatçılarda abla devamet diyo

• Dışarıdaki insanları forumdaki bilinçli sürücü kitlesi mi sanıyorsun...

Adam küllük ile sis farı istiyor 2tane hava yastığı yeter diyor. Fazla olursa hem masrafı hem tramer kaydı artar diye istemiyor

Özetle insanlar Egea gibi arabalar istiyor, boşversene amerikadan top safety pick+ alsa ne olacak ikisinde de ölüyormuşsun
  • şöyle 2010-2014 arasındaki araba ilanlarına bakıyorum, adam atıyorum sport paket, navigasyon, sunroofu opsiyon olarak almış ama arabada esp yok.
  • Güvenlik ne?
    Arabayı alırken eşe dosta hava atmak için ful+ful tercih edip;
    3 yaşındaki bebeğini kucağına alıp araba sürüp, emniyet kemeri ikazı ötmesin diye toka takan bir milletin güvenlikle ne işi olabilir?
    Makas atmalara, hız kurallarına uymamaya, insanlık dışı araba kullanmalara değinmiyorum bile...
  • Güvenlik de güvenlik olmalı ama, günümüz araçlarının ortalama kalitesi malumunuz özellikle ulaşılabilitesi yüksek olanalrın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komşuna aracım güvenli diye hava atamazsın ama az yakıyor, osu var busu var diye hava atabilirsin.
  • baktıgında ncap testinden tam puanla geçmeyen araba yok artık (birkaçı harıç)
    çogu araçlar 4+ hava yastıgı ve esp yide standart sunar hale geldi
    e güvenlikli o zaman araçlar
  • Yahu arkadaşım, ne uyandırıyorsun?! Türk milletinin bu davranışları sayesinde ömrün boyunca %30 ihtimal ölümlü bir kazaya karışma riskinin olduğu ülkede güvenli seyehat ediyoruz. Ne kadar çok kişi güvenliğe önem verirse, bizim güvenliğimiz o kadar azalacak. Uyandırmasana!
  • Güvenlik mi O da ne
  • Selam,
    "Beles mezar olsa gidip yatmak" onermesini bulan bir toplulugun bireyleriyiz biz.
  • yılda 5 kere açacağı sunroofu hava yastığına tercih eden bir milletiz ne bekliyosun
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Bunu da siyasete bağlayıp hükumete çaktın ya Allah seni bildiği gibi yapsın ne diyim sana??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Bunu da siyasete bağlayıp hükumete çaktın ya Allah seni bildiği gibi yapsın ne diyim sana??

Daha mantikli bir cevap verin tesekkur edelim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.