Merhabalar. 7 ay önce bir araç aldım. Mitsubishi colt 1.3 2009 model, o zaman piyasası 60 civarıydı. Ben 55'e aldım. Yeni kasa. Şu an piyasası 68-70 civarı. 172000 de aldım. Şu an 179000'de. Yalnız ilk aracım. Ve bazen soruyorum 'normal mi bu masraflar'diye. Almadan önce yok mutfak masrafını 2 ile çarp vs yorumlar duydum tabi.
Şu an sıkıntısı yok mu? Var tabi. 1000-2000 km'dir gazı köklediğimde sanki tren sesi var ya cufcufcuf yada sobayı yakarsınız ateş yeniyken pufpufpuf atar ya aynı öyle bir ses geliyor çok az şekilde. 2500 devir civarıyken ses çıkmaya başlıyor. Bunu da göstermem lazım. LPG enjektörleri değişecekti km'si geçti o var daha... Şimdi ben bu araca bir de kasko + sigorta 3000 TL para ödedim. Aldığımdan beri Tamir + Bakım + Sigorta : 6370 TL para ödedim. Ben enayi miyim yoksa cidden bu ne rezillik? Daha masrafı da çıkar bu aracın. Daha alalı 7 ay oluyor aracı. Bazen diyorum satıp üzerine kredi çekip daha sıkıntısız bir şey mi alsam diye. Ama alsam onun sıkıntı çıkarmayacağı ne malum Sıfır araba alsan mtv ötv si zaten seni iliklerine kadar sömürecek. Ey ahali ben ne yapayım Araba da şart şu anda... |