Şimdi Ara

Oto galerilerin aynı günde kredi çıkartılır dedikleri olay nasıl oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilanlara bakıyorumda aynı günde kredi çıkartılır filan yazıyor. Bu nasıl oluyor. Adamlar kendi adlarına kredi alıyorlarda ödemesini mi biz yapıyoruz. Bilgisi olan var mı?

• Öyle olduğuna bakma, senden bi sürü evrak istiyorlar (Banka), sen o evrakları 1 günde zaten tedarik edemezzsin, anlaşmalı bankaları var, ancak yinede 1 gün de zor.
  • arkadaşın dediği gibi evrakları tedarik edip anlaşmalı oldukları bankaya veriyorsun
    banka süratle sonuçlandırıyor
    cepten mesaj atarak kredi alabildiğin yada kredi matiklerin olduğu bir yerde 1 günde kredi çokta akıl almaz birşey değil(1 gün de bir pürüz yoksa çıkar genelde, örn memur vs isen gelirin iyi harcın borcun yoksa)

kimse kendi adına kredi alıpta bize araba vermez
  • veya evrakları sen tamamlayıp bayiye gidiyorsun...oradaki eleman evraklarını alıp bankaya gidiyor ve kredi talebinde bulunuyor...sadece bu...kredi yine senin üzerine alınıyor...
  • Büyütülecek bir şey değil. İyi ve düzenli bir geliri olan, gerekli evrakları önceden öğrenip hazırlayan ve bankadaki yetkiliyi tanıyan veya kafaya alabilen herkes sabah başvuru yapıp öğleden sonra parayı alabilir. Tabi bu bankadan bankaya da değişir ama pek çok bankada mümkün. Ben 2 sene önce krediye başvuruken evraklarımı öğleden sonra vermiştim ve ertesi gün kredim çıkmıştı.

Ama olmayınca da olmaz. Başvuru ile ilgili bir sıkıntı görülürse vermeyebilirler de. 3-5 tane bayi ve farklı bankalarla görüşüp günlerce beklediği halde kredi alamayan bir sürü insan da oluyor. Zaten banka kredi verecekse çabucak veriyor, fazla bekletmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.