Şimdi Ara

Arabada dokunmatik ekran önemli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dokunmatik ekranı olmayan araçlar, çöp gibi geliyor gözüme.

Sizce çok önemli mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• meh sonradan da takilabildigi için onemli degil.

• sahip olduktan sonra o kadar önemli gelmiyor, yine direksiyondaki tuşları kullanıyorum hep
  • Bende sadece dokunmatik İle kullanima izin veren ekrandan nefret ederim. Hiç yoktan düğme İle kontrol de olmalı.

• Olmazsa olmaz değil benim için, sırf ekran var diye üst donanım falan almam yani. Sonuçta 1500 liraya sonradan güzel bir navigasyonlu ekran takılabiliyor.
  • Çok çok önemli değil. Ama olsa fena olmaz. Görsellik açısından da çok farklı bir hava katıyor araca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar önemli bir olay değil ama kendinden dokunmatik ekranlı araçlarda bir çok şeyi kontrol edebiliyorsun bu da hoş bir şey

lastik basınçları
    arka sileceği kapatma
    araç içi ışık detayları vs herşeyi ekrandan yönetiyorsun buda hoş bir durum

dokunmatik ekransız araç alacaksanız bile 2din teyp uyumlu araç almanızda fayda var laguna2 aracıma takmıştım çok iyi olmuştu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apple carplay, android auto veya da kendi dahili navigasyonu yoksa ekrana gerek yok. küçük dijital bişey yeter müzik ismini felan gösteren

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de dokunmatikten nefret ederim :) zaten beceriksiz bi adamım hareket halinde ekranın doğru yerine dokunmaya çalışmaktansa rahat rahat el yordamıyla tuşları bulup basmak daha rahatıma geliyor...
  • Ben de ekranı büyük bi araç istiyordum. Çok büyük olmasa da ekranlı bitane aldım, navigasyon 2012den kalma. Oha dedim, gideyim güncelleyeyim; servis 1500 fiyat çekti bi hafıza kartına. Ona da oha dedim, kendi firmama bi güzel yarıdırken biraz araştırdım, tüm firmalar aynıymış. En iyi ihtimalle senede 1 güncelleme veriyorlar, o da zaten uçuk fiyatlara. Sonra androidcar vs olan araçları öğrendim. Şuan için en iyisi ekran olarak suzuki swift 'te. Ekran değil,55 ekran tablet koymuşlar. 1–2 kod girerek play store açılıyor ve yandex nav dahil tüm uygulamalar yükleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkinus -- 3 Nisan 2017; 23:58:24 >
  • Kaliteli ise neden olmasın fakat bana göre bir ihtiyaç değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi supra kokpitine hiçbir teknolojiyi değişmem

Güçlü motorlu bir araç kokpitinde ne kadar az teknoloji, o kadar güzel. Kendi görüşüm bu tabii. Ben sevmiyorum öyle ekranlar hologramlar bilmemneler. Ailemde yeni 308 var. Seyir halindeyken ekrana bakmadan istediğin albümden istediğin şarkıyı açman mümkün değil. Onu geçtim klima ayarlayacak olsan yine aynı dert.

Kısacası ben sevmiyorum

• Vagdaki telefon ekranini yansitma olayi guzel, baska hangi markalarda var bilmiyorum.. Navigasyon soygununa ve sorununa karsi, ac telefondan navigasyonu yansit ekrana devam et yoluna

• Ne kast ettiğiniz muğlak ama ekransız araçlar boş izlenimi verdiği için pek iyi bakılmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki sonradan taktırma navitech;

Telefonlardaki gibi anında algılamıyor ve tekrar tekrar basarak zar zor seçim yapıyorum.

Bazen çileden çıkartıyor, dokunmatiği eski teknoloji ise keyiften çok keder katıyor insana

• Navitech vs. nedense fiyati cok yuksek olmasina karsin cok uyduruk cihazlar. 1000 liralik tablet alsan cok daha fazla fonksiyona kavusmus oluyosun. Ben olsam tablet ile yapilan bi uygulamayi tercih ederdim.

• Bu çöp meselesi biraz düzgün olmamış açıkcası düzeltmemiz gerekiyor imayı yoksa f10 5 seriside çöp sınıfına giriyor oysa araba şu an 300 bin lira civarında

• olmazsa olmazım..
  • Aracın içine modern bir hava katıyor ama olmazsa olmaz değil. Joystickten kontrol edilebilen renkli bir ekran bende daha hoş oluyor. Bazı araçlarda da bu dokunmatik ekranın boyutunu abartmıyor değiller.

• Tetris ya da hesap makinesi ekranı gibi olmadığı sürece dokunmatik olmuş olmamış bir önemi yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.