Şimdi Ara

Arabada dokunmatik ekran önemli mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trktlh

Bende sadece dokunmatik İle kullanima izin veren ekrandan nefret ederim. Hiç yoktan düğme İle kontrol de olmalı.

Katılıyorum. Dokunmatiğin geri bildirimsiz kullanımından nefret ettim ben.
    Oysa düğme öyle mi? Gözünü yoldan ayırmadan konsol üstünde yerini bulur, yine bakmadan istediğin gibi ayarlarsın. Ama dokunmatikte bastım mı algıladı mı falan..
    Yeni bir araba alsam ve sadece dokunmatik kontrol olsa ifrit olurdum herhalde. Neyse ki tek tesellim dörtlü flaşör düğmesi mekanik olarak orada bulunmak zorunda.
  • Bence önemli. Sadece multimedya değil, araç ile alakalı bir çok işlemi bu dokunmatik ekran sayesinde kolay ve hzlı yapabiliyorsunuz. Kullanılabilirlik olarak bence mantıklı ve olmalı.
  • Dokunmatik olmasi tercih sebebi olmamali. Gelismis multimedya sistemi olan bir cok aracta aracin elektronik sistemlerini zaten kontrol edebiliyorsunuz. Dokunmatik olmasi gerekli degil cunku yolda giderken dokunmatigini kullanmak icin ekstra dikkat vermeniz gerekir haliyle tuslu multimedya sistemlerden daha kullanisli degildir.

Kaldiki premium markalara bakin hepsinde elle kontrol edebileceginiz tuslar, analoglar var. Yolda giderken daha rahat kullanildiklari da asikar.

Kendi aracim a3'u aldigimda keske golf alsaydim onunki dokunmatik falan demistim fakat kullandikca cok daha rahat oldugunu anliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobilde dokunmatik ekran bence bir tasarım kusuru. Sürüş esnasında dokunmatik bir ekranı kumanda etmek dikkat dağıtıcı bir şey, oysa mekanik tuşlu sistemlerde alıştıktan sonra hiç bakmadan el yordamıyla bile işinizi halledebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Vagdaki telefon ekranini yansitma olayi guzel, baska hangi markalarda var bilmiyorum.. Navigasyon soygununa ve sorununa karsi, ac telefondan navigasyonu yansit ekrana devam et yoluna

vag daki parayla açılıyor Ford ve Opelde ekranın varsa özellik var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabia style da standart, seat leonda opsiyon.. Geri kalanlari bilmiyorum :)

• En az 8 inç boyutunda olacak.

Mercedes gibi Çin malı tablet şeklinde olmayacak.

Çözünürlüğü iyi olacak.

Apple Car Play, Android Auto ve dahili navigasyon olacak.

Geceleri arka planda müzik vs gibi sesler olacak lakin ekranı kapatma seçeneğide bulunacak.

Ve tabiki basmatik değil dokunmatik olacak.

Ayrıca;

Dokunmatik ekrana ek gösterge grubu da VW Grubu (VW, Porsche) hayalet göstergeler igibi olacak.

Klima kontrol ayarları dokunmatik olmayacak.

Bence her arabada olması gereken bir özellik. Arabanın iç kısmı gerçekten çok güzel gösteriyor.

• hiç önemli değil.direksiyondan kontrolü de sevmiyorum.benim arabada da var dokunmatik ekran,düz bluethoothlu bir teyp olsa da yeter.RCD 310 gibi .

• Ekran olmasından yanayım ben de.Dokunmatiğe gerek yok eğer kullanımı tuşlarla kolay ise daha rahat geliyor bana.Aradığım tek özellik Bluetooth ile Spotify kullanmak maalesef kendi aracımda yok.Değiştireceğim zaman ekranı olan veya takılabilen bir araç tercih ederim.
  • Aracimda dokunmatik ekran ve altinda kontrol saglayan tuslar var. Bu sayede aracla seyir esnasinda tuslar yardimiyla da kontrol saglayabiliyorum. Diger yandan direksiyondan kontrol de var.

Opel, Corsa'daki tablete aracla ilgili hicbir ozellik koymamis. Tum bilgiler 3,5 inclik surucu bilgi ekraninda. Sadece tablet gorevini goruyor; muzik, radyo vs. Apple Car Play, Android Auto destekli bu en onemli ozellik benim icin. Kablo ile telefonu bagliyorum bu sayede navigasyon olarak kullanabiliyorum. Keske Here Maps'i de ekrana aktarabilsem; ancak sadece Google Maps aktariliyor. Buna da sukur.

Klima manuel zaten o nedenle tabletlik bir durum yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.