Şimdi Ara

araba satmak sağlam sabır istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracımı ilana koydum eksiği gediği ne varsa yazdım biraz önce biri bakmak istedi aracı götürdüm , konuşmayı aynen yazıyorum
    ben : buyrun araç sizin inceleyin
    alıcı : ruhsatı görebilir miyim ?
    ben : al kardeşim
    sayfaları tek tek okudu açtı baktı ruhsatın içini karıştırdı fotoğrafını çekiyordu
    ben : hayırdır kardeş ?
    alıcı :olsun kalsın bende
    ben: kimsin ki sen benden izinsiz ruhsatımın resmini çekiyosun önce izin al , daha arabaya bakmadın ruhsata bakıyosun sıkıntın ne senin ?
    alıcı :kusura bakma özür dilerim abi resmi sileyim falan
    ne araba almayı biliyoruz ne usul erkan biliyoruz ne görgü kuralı biliyoruz..

araba satmak harbi zor iş , yeni araç satmak bi derece daha kolay eskiyi alanlar daha da bi garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah sabır versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen daha kendini Zeki zanneden ölücülere denk gelmemişsin . Onlar dahada sinir bozucu

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    binbir türlü insan var. Herkesi kendimiz gibi düşünürsek hayal kırıklığı yaşarız. Işin içine alışveriş girdi mi en normal insan bile değişik bir hal alıyor. Birde sizin gibi Kısa sürelerde araba satan birinin bu tür sıkıntılarla daha çok karşılaşiyor olması tabiki daha da can sıkıcı. Hayırlısı olsun diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 9 Haziran 2015; 19:28:20 >
  • Yerinde olmuş yaptığınız çıkış.
  • geçen ramazan aracımı satılığa çıkarma hatasında bulundum,ağzımda tükürük , hayat hikayesi dinlemekten kulakta zar kalmadı. anlıyorum sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

binbir türlü insan var. Herkesi kendimiz gibi düşünürsek hayal kırıklığı yaşarız. Işin içine alışveriş girdi mi en normal insan bile değişik bir hal alıyor. Birde sizin gibi Kısa sürelerde araba satan birinin bu tür sıkıntılarla daha çok karşılaşiyor olması tabiki daha da can sıkıcı. Hayırlısı olsun diyelim.

arabayı incelesin baksın kurcalasın umrumda değil araba yanda duruyor arabaya gözünün ucuyla bakmıyor ruhsatın resmini çekiyo kan beynime sıçradı bi an
    araba değil ruhsat alacak çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana 3 adet dana ve geri kalanını taksit olarak verebilir miyim diyte soran oldu

birde takas yok diye üzerine basa basa söylüyrum hala şunla takas olurmu diyorlar bende sadece parayla takas var diyorum
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Kurbana kadar bakarsa kabul.
    Kurbanda birini keser öbürünü iyi fiyata satardınız

• İnsanların psikolojisi bozuk,kendim gibi birine denk gelirmiyim acaba diye geziniyor olabilirler

• Gecenin 12 sinde arayıp ''Selamın aleyküm kaça veriyorsun?'' diyeni de gördüm.
    daha kaputu açmadan araba conta yakmış 4-5 bin tl masraf çıkar diyeni de gördüm.. ve daha neler neler. Bu memlekette araç satmak araç almaktan daha zor.Al-satçılar ve galericiler kene misali yapıştı mı bırakmıyor..
  • Ölücüler cabası

• Eski araci satmak icin ilan verdim. Adam ilk gun aradi. Dedim su saatte bulusalim. İsyerine geldi. Bakti inceledi. Tamam dedi. Ustasina gostermeye gittik. Aldi bitti. Alirkende millet sorun yasiyor. Ben hic birinde suana kadar bir sorun yasamadim cok sukur

• Performansını kaybetmişsin belliki, bende değiştiriyim dedim paramda hazır sırf uğraşmamak için vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Performansını kaybetmişsin belliki, bende değiştiriyim dedim paramda hazır sırf uğraşmamak için vazgeçtim.

valla öle çaptan düştük :)

• Broadway imi satarken sehir disindan geldi arkadas tanidigi varmis onunda abisinin tanidigi usta varmis ben 1 yildir guvenerek surup 3500km antalya tokat yaptgmn arabamin anahtarni verdm al kardesm sur bin ustanada baktir diye adam baktirdi geldi 2-3 kisi lerdi zaten arabadan iner inmez bunun 3 tane silindiri calismiyomus demis ustasi gulmekten yere mi yatiyim sinirden ustayimi mikiyim bilemedim kardesm birak. Ya gel parasini ben verim baska ustaya goturelm dedm yada ver anahtarimi dedim 3 silindir calismasa araba yerinden oynarmi boyle calisirmi dalgami geciyosun dedim yok yok tamam kalsn araban benden dedi satisi verdik gitti

• selim82 S kullanıcısına yanıt
    off off sorma. 42 yazdığım aracıma telefonu açar açmaz 35 veriyim nakit hemen diyenlerde var. Dur bismillah bi arabayı sor. Bi pazarlık yap
  • akşam akşam cinlerimi tepeme çıkardıklarıyla kaldılar hani şimdi ne oldu anlamadım ruhsata baktın ezberledin arabayı alamadıktan sonra ne işine yaradı

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

geçen ramazan aracımı satılığa çıkarma hatasında bulundum,ağzımda tükürük , hayat hikayesi dinlemekten kulakta zar kalmadı. anlıyorum sizi

Ramazan'da ne araba alınır ne de satılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: çarkçı_başı

Gecenin 12 sinde arayıp ''Selamın aleyküm kaça veriyorsun?'' diyeni de gördüm.
    daha kaputu açmadan araba conta yakmış 4-5 bin tl masraf çıkar diyeni de gördüm.. ve daha neler neler. Bu memlekette araç satmak araç almaktan daha zor.Al-satçılar ve galericiler kene misali yapıştı mı bırakmıyor..

Kaputu açmadan beş bin tl masraf ha.
    İyi güldüm akşam akşam valla.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.