Şimdi Ara

araba satmak sağlam sabır istiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacı benim gibi yap. Aracın fiyatını dolar yaptım favorilerim arttı

:)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben satarkende çok oldu sanki aracı taksitle yada veresiye satıyoz abi nakit bu olurmu diyo. SAnki diğerleri peşin vermiyicekmiş gibi fiyat kırmaya çalışıyo.
  • adam arabayı kullanıyor bu 2 bin lira masraflı diyor :) ben diyorum gözüm gibi baktım daha 50-70bin gider diyorum yok kendisi fiyat kırmak istiyor. alırsan bu diyorum sen nasıl satıcısın diyor zaten en uygun fiyatı yazmışım kırık bozuk yerlerin fiyatını kendim kırdım motora laf ediyor falan filan. neyse ertesi gün bir alıcı direk gelip aldı gitti kendimde hangi araba için görüştü isem fazla mırın kırın etmeden almışımdır. yalan dolanla da işimiz olmaz.
  • böyle bir haber vardı sahte ruhsatla alım satım yapıyorlar, resmini cekmek cok iyi niyetli gelmedi bana arabaya bile bakmadan.
  • ruhsat ne alaka yahu bir de resim cekiyorsa dayaklıkmış

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.birçok kişi var öyle.Geçenlerde de bizim araca bakmaya geldiler.Aracın anahtarının slikon olduğu yer ve kapı açma yeri biraz aşınmıştı.Kusur bulamadılar araca ya neden bu kadar eski felan dediler Anahtar sonuçta açma kapamaya yarıyor.
  • Alması da satması kadar zor iki ucu oklu değnek bu iş resmen

• 9900 fiyat yazdığım araca telefonda hic fiyat konuşmadan 5 saat otobusle gelip bakti birisi. Arabayi yarim saat inceledi ve araba güzel 7750 ye ver alayım dedi. Hiç pazarlığa girmeden 9000 son fiyatim siz de o fiyati vermezsiniz Güle güle diyip uğurladım abiyi. Ben adama giden 1 saatime üzüldüm adam 2 gününü yaktı resmen:

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Ben satarkende çok oldu sanki aracı taksitle yada veresiye satıyoz abi nakit bu olurmu diyo. SAnki diğerleri peşin vermiyicekmiş gibi fiyat kırmaya çalışıyo.

• eskiden pazar yerleri canlıydı, şimdiki gibi galeri yada al satcı dolu değildi, gider akşama kadar dolaşır, geri döndüğünde beğendin araba genelde satılmış olurdu,
    2 beğendine gider oda satılmış olurdu, 3 beğendiysen oda şanşına kalırdı artık.satıcı alıcı yüzyüze pazarlık ederdin, ozamanlar bile ölücüler vardı, şimdiki kadar çok olmasada çekine çekine sorarlardı.
    eskiden hemen hemen her hafta giderdim, şimdi oturduğum yerden bakıyorum piyasaya.

gazeteye ilan verirdin.aracın resmini görmeden arardın giderdin şanşına ne çıkmışsa orda pazarlık eder yada geri dönerdin.

şimdi koyuyorsun internete 7 binlik araca 15 bin yazıp takas edek mi, 20 bin istemişsin 15 bin verekmi, şurada 4 dönüp tarlam var, büyükbaş, küçük baş at eşek tavuk
    la değişek mi, diyenler oluyo, telefon açıp söylemeye yüzü yetmediği için mesaj atıyor yerse diye.

arayıp ben biyer de bu aracın aynısından buldum 3 bin daha ucuz sizce bu fiyat bu arabaya nasıl, hayır ne dememi bekliyor, gel bende sana o fiyattan vereyim mi dememi mi bekliyor.

• Araçta ne var ne yok hepsi ilanda var, telefonda son fiyatımı söylüyorum araç başında en ufak bişe olmaz beni yormayın diyorum. Tamam bizde laf ağızdan bir kere çıkar diyor, güvenip gidiyorum. Arabaya bakıyor telde dediğimden 2 bin düşüğünü veriyor ki o parayı galericiler de vermişti..

Bir kelime daha dinlemeden aracı alıp dönüyorum.

Allah'tan üçüncü talibe aracımı satabildim. Fiyatım açıkçası bence çok iyidi, bekleyecek ve uğraşacak vaktim yoktu.
  • Satış aldıktan sonra arayanlar var birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

geçen ramazan aracımı satılığa çıkarma hatasında bulundum,ağzımda tükürük , hayat hikayesi dinlemekten kulakta zar kalmadı. anlıyorum sizi

Hocam Allaha iyiliğinizi versin. Haykırdım yorumunuza.

• Bundan yıllar önce pederin Broadway'ini satışa koymuştum malum siteye. Birisi babamı arıyor arabaya bakmak istiyor. Babamda iş yerine çağırıyor. Eleman elinde boya ölçüm aletiyle geliyor ve kapıların altında boya var diye fiyat kırmaya çalışıyor. Babamda kardeşim 18 yaşında araba sen manyak mısın ne boyası deyip herifi gönderiyor

Arabanın hiçbir kazası yoktu. Sadece eski sahibinden kalma taş izleri için vs kapı çitalarının altından boyanmış. Baskı balatası, lastikleri ve aküsüne kadar kaput açtırmayacak araçta millet bakımına bakmıyor da boyasına bakıyor
  • Eski passati satarken bir dayi arardi surekli. 5bin ucuza sat, ben de alip satacagim, para kazanacagim diye yalvariyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde , bugün geliyorum yarın geliyorum haftaya geliyorum şu gün bu gün geliyorum diyen bir sürü tip var.
    Enson geçen hafta İzmir'den hemen uçağa atlayıp gelecek olan vardı piyasada hala yok , Ankara'dan p.tesi günü gelecek olan vardı herhalde yolda :)
  • ARAÇ SATMAK KOLAY ALMAZ ZOR. ADAMI ARIYORSUN ARACIN NEYİ VAR NESİ YOK ANLAT DEYİNCE MIRIN KIRIN EDİYOR. ŞEHİR DIŞINDA GELECEĞİM. İÇİNDE YIRTIK SÖKÜK KIRIK VAR MI DİYORSUN. ADAM 10 YILLIK ARABA OLUR O KADAR DİYOR. 10 YILLIK ARABAYSA NİYE O KADAR PARA İSTİYORSUN DEYİNCE PİYASASI O DİYOR. ARABASINA ADAM GİBİ BAKMAYAN. BOZUK YERLERİNİ YAPTIRMAYAN DA YÜKSEK FİYAT ÇEKİYOR YA SİNİR OLUYORUM.
  • bu tür dallamalar ile uğraşmaktan bıktığım için satıştan vazgeçiyorum.
    2008 titanium otomatik lpgli focus için 34 istiyordum satsamda 34e aynı ayarda araba alamayacağım.herkesin malı altın olmuş bizimki gümüş.

• şehir dışından araba alamanızı tavsiye etmem daha doğrusu bakmaya gitmek bile büyük zaman kaybı ve para kaybı. gidiyosun farklı sonuç çıkıyor falan filan kafa yoruyor. kendi semtinizden araba bakın derim. herşeyini saymıyorlar bu bu deyip geçiyorlar sanki mecburmuşuz gibi. ben sattığım arabanın nesi bozuksa iniyorum fiyattan ama alırken öyle olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broadway066.

Satış aldıktan sonra arayanlar var birde.

nasıl yani hocam?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.