S

Yarbay
15 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 132 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar10 lu. Tiagra rublemi 11-28 den tiagra 11-34 geçmek istiyorum. Zinciri vw aktarıcının değişmesi gerekir mi?
Merhaba arkadaşlar. Bursa da ekip olarak yaptığınız geZiler var mı. Ortalama kaç km hız ve yol yapıyorsunuz
Merhaba arkadaşlar. İlk bisikletim olarak mosso cavalier düşünüyorum.14 vites olması sıkıntı olur mu. Kullanan arkadaşlar varsa fikir alabilirim
Merhaba arkadaşlar. Fren pedalına basınca çıt sesi geliyor. Araç çalışmıyorkende geliyor. Konu hakkında bilgisi olan varmı.
Merhaba arkadaşlar frene basınca pedaldan konsola doğru ince bir çıt sesi geliyor.pedalın altında sanki tel varda ses yapıyormuş gibi. Anlayan varsa bilgilendirirse sevinirim
Merhaba arkadaşlar. Son 4 5 gündür frene basınca çıt diye bir ses geliyor.sanki.pedalın altında bir tel var mış gibi.ön konsola doğru her basışta çıt diyor.konu ile ilgili bilgisi olan varsa sevinirim.
Arkadaşlar aracımın ilk muayenesi yaklaştı.şimdi.sorum şu aracı muayeneye soktuğumda egzoz puluda takacaklar mı.yoksa ayrıca onuda yaptırıp para ödeyecekmiyim.saygılar
Merhaba arkadaşlar oyunda duruma bakınca %98 yazıyor ama ben.kalan 2 yi bulamıyorum nasıl 100% yaparım
Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah 5 gibi bursa dan marmarise yola ciktim. İstanbul.plakali birçok araç sürücüsünün ne kadar cahil,saygisiz ve terbiyesiz olduğunu gördüm. İlk önce hayvanın biri elindeki redbull kutusunu camdan firlatti ve sağ şeritte olduğum için kacamadim .allahtan cama yada kaputa gelmedi aracin altina vurdu. Sonra BMW ve panamera li teröristler sağdan 150 200 km hizla silme yanimizdan geçmeye ,emniyet şeridinden sollamaya basladilar. Bu kadar tipin yasadigi bir şehirde nazil yasanir bilmiyorum.kesin olan birşey var ki saygisiz ve düşüncesiz insanlar çok fazla. Yabancı bir insan 7 saat lik otoyol sürüşünde bile eğitim durumumuz hakkında yeterli bilgiye sahip olur.
https://youtu.be/lWWLVsVg_Zc Aslıda mazotun kulllanımının azaltılmasını gösteren güzel bir video.devlet adamlarının vergi yerine geleceği düşünmeleri lazım
Hakkında
Forum İmzası:
suzuki swift 1.2 gl at
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.243
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 48.079 (Bu ay: 535)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.187 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.