Şimdi Ara

araba satmak sağlam sabır istiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • airarmada sen geçenlerde araba satmamış mıydın? Buna benzer bi iki konunu gördüm sanki de. Al sat işiyle mi uğraşıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Her açıdan resimlerini çekin, ne kadar olumsuz tarafı varsa kazası belası belirtin. Sms sorgusunun resmini de koyun. Lastiğin markasından servis bakımına kadar yazın. Pazarlık takas kabul etmiyorum dediniz mi tamam. Kimse rahatsız etmez ciddi olan arar.

Ama araçla ilgili hiçbir bilgi vermezseniz, piyasasının üzerinde fiyat çekip birine ittiririm zihniyetiyle pazarlıgı açık bırakırsanız şikayet etmeyeceksiniz.

keşke şu foruma geldiğine konuyu okusanda ondan sonra yazsan.araba satmayı senden öğrenecek değiliz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

airarmada sen geçenlerde araba satmamış mıydın? Buna benzer bi iki konunu gördüm sanki de. Al sat işiyle mi uğraşıyosun?

ne al satçısı yahu canım sıkılınca araba alıp satan biriyim ,canım ne isterse bütçem dahilinde ona biniyorum

• Emektar fiestamı satmaya karar verdiğimde tövbe ettim bu işe..Gerekirse 1000-2000 aşagısına veririm yine de bayiye veririm.Onlar en azından tek fiyat veriyorlar.Sonradan yok şöyle yok böyle kıçları başları ayrı oynamıyor.Adamın biri geldi araca bakmaya, hatta test sürüşü yaptı sonra benim param çiğ para değil 1500 tl indirim yap alayım dedi.Dayı bi citroen dedim kendisine kibarca yol verdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tiplerle uğraşacağıma 5000 - 10000TL zarar eder, bayiye satar, yenisini alırım! Bu nedir arkadaş? aklım almadı yazılanları!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri37781

quote:

Orijinalden alıntı: Broadway066.

Satış aldıktan sonra arayanlar var birde.

nasıl yani hocam?

Doğan S aracım vardi, samsundan bakmaya geldiler. İstediği yere gösterdi arabayı içine sinmiş olacak ki tamam dedi. Noter satışını yaptım gitti. Satıştan 4-5 saat sonra adam beni aradı, araç hararet yaptı yolda kaldım diye. Arızası vardı söylemedin tarzı konuştular. İstediğiniz yere baktirdiniz ve aldınız bundan sonra araç benim değil sizin, beni bi daha rahatsız etmeyin dedim kapattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Bu tiplerle uğraşacağıma 5000 - 10000TL zarar eder, bayiye satar, yenisini alırım! Bu nedir arkadaş? aklım almadı yazılanları!!!

Valla insanı bıktıyorlar hocam.Çok ihtiyacın yoksa verip geçiceksin bayiye.3000-5000 sonradan yerine konur ama stresin sinirin vücuda verdiği zarar telafi edilmez.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.