Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada bu çıtırdama sorunu için ayrı bir konu var mı? burdaki arkadaşları fazla rahatsız etmesek. kendi aramızda ne yapabilirizi konuşsak. gerçi ben iade ettim ama belki yardımcı olabileceğim birileri vardır.
  • slm kazıklanmak nası bi duygu
  • İlk defa kullanıyorum iphoneu pekte sevmedim açıkçası müzik dinlerken alt sağ hoparlör ve ahizeden geliyor ses sol çalışmıyor sizde de durum aynı mı? Bu hata bana göre ama acaba iPhone özelliği mi dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

slm kazıklanmak nası bi duygu

Not: 699 Tl lik Moto G kullanıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFarez

İlk defa kullanıyorum iphoneu pekte sevmedim açıkçası müzik dinlerken alt sağ hoparlör ve ahizeden geliyor ses sol çalışmıyor sizde de durum aynı mı? Bu hata bana göre ama acaba iPhone özelliği mi dedim

Sol tarafta hoparlör yok ki o süs :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

128 plus jet bende de çatırdama var iki köşede sıkıntı değil bence önemli değil devam değiştirmekle uğraşamam. Ya da seneye yenilerim çizikleri falan gideririz.

tasarım harikası diyip ballandıra ballandıra anlattıkları üründe sanki merdiven altı imalat telefonuymuş gibi çatır çatır sesler gelmesini sindirebiliyorsanız güle güle kullanın ne diyeyim:)

İyiki sony z5 almışım. Gecenlerde 2 metre derinlikte olan havuza düştü. Çıkardım hala cillop gibi ne ses geliyor nede bir sorun hala ilk günkü gibi kız oglan kız . Üstelik 1400 tlde az para verdim.

• Cihazın hafızası büyüdükçe okuma ve yazma hızının arttığına dair video

Unbox Therapyyoutube
    iPhone 7 - What Apple Doesn't Want You To Know
    https://m.youtube.com/watch?v=qW2-TIbcTIg

• Arkadaşlar stoklar yeniden erimiş sizce jet black dahil Düz iphone 7 için bu hafta içi stok girişi olur mu zorlu ve akasyaya ?
  • Stok yok ki erisin. Çıktığı günden beri 3-4 hafta teslimat süresi veriliyor. Ancak rezervasyon ile alınıyor.

• Kırılmaz cam nerden sipariş ederim 7 plus a uygun

• Hiç bir yerde plus mat 32 veya 128 gb yok. Turkcelle geçen hafta gidip rezervasyon etmiştim. 2 güne gelir demişlerdi. 1 hafta oldu bugün bir daha gittim. Şimdi şirkette yok diyorlar. Daha gelecekte dağıtacaklar da 2 haftası daha var
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlkaplan1

İphone 7 getirme imkanım var fransadan şartı kaydı kuydu nedir dostlar amerikan giriş yapmış birine kayıt yaptırabilir mıyım biraz bilgilendirme varmı hangi model işlemci falan nasıl olmalı

Fransa'dan getirteceksen model koduna falan bakmana gerek yok. Tum avrupa cihazlari GSM'dir (A17XX) ve garantileri Turkiye'de gecerli. Son 120 gun icinde herhangi bir ulkeden giris yapmis bir pasaport sahibi adina kayit yaptirabilirsin. Sorularinin yanitlari ayrintili sekilde bu mesajda mevcut:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121177019

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

128 plus jet bende de çatırdama var iki köşede sıkıntı değil bence önemli değil devam değiştirmekle uğraşamam. Ya da seneye yenilerim çizikleri falan gideririz.

Hocam yanlız benim 1 kösede geliyor 2 demişsin

• mrdurmaz M kullanıcısına yanıt
    Ben de de aynısı oldu elle yazdım 150 numarayı yazılımsal yapacak bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

quote:

Orijinalden alıntı: TheFarez

İlk defa kullanıyorum iphoneu pekte sevmedim açıkçası müzik dinlerken alt sağ hoparlör ve ahizeden geliyor ses sol çalışmıyor sizde de durum aynı mı? Bu hata bana göre ama acaba iPhone özelliği mi dedim

Sol tarafta hoparlör yok ki o süs :)

Bu soruyu GM 5 PLUS konusunda da görümüştüm.

Dizayn ve görünüm uyumlu olsun diye

• quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Arkadaşlar stoklar yeniden erimiş sizce jet black dahil Düz iphone 7 için bu hafta içi stok girişi olur mu zorlu ve akasyaya ?

Hocam yetkili saticilara bakin derim.Arada bir fark yok. Jet black 7 apple storeda bulamayinca lydia dan aldim bende nakit indirimide gecerli bu arada.
    Tek eksi noktasi 14 gunluk iade yok galiba onu sorusturmak lazim.

• assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Her telefonun sorunları var o yüzden sorunsuznu göster alalım.
    iphone 4 çekmiyodu
    iphone 5s e kadar orta tuş sorunu vardı.
    İphone 5 soyuluyordu ve bataryası bozuluyordu
    iphone 5s touch id bozuluyor
    iphone 6 yamuluyor kamerası kayıyor ve sarı ekran sorunu var
    s3 s4 s5 note 2 note 3 kenarları soyuluyor plastik kasası kırılıyor parçalanıyordu.
    Note 4 şebeke problemi vardı
    note 5 kalemı sıkıntılıydı
    note 7 zaten söylemeye gerek yok.
    s6 kamerası kırılıp duruyordu
    altta da z5 yazmış biri suya girmesinden örnek vermiş de Sony yıllarca ne çekti reklamlarında havuzun altında çekim yapıp da suya düşünce bile su geçirip pişkin pişkin garanti dışı dedikleri cihazlardan. Sony nin ısınmasından bashetmiyorum bile.
    Lg ye mi geçelim olur bootloop sorunları ekran yanması sorunları batarya sorunları.
    General mobile adı yeter zaten.
  • Arkadaşlar app store dan 0,59 kuruşluk oyun almak istedim. hesabıma baktım 5 kere 3,17 tl para çekilmiş. iade edilecek değil mi ?
  • Bings kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum yerde o bile yok hocam yetkili satıcı yok mesela vatan var bir de bi arçelik mağzası var pazartesi yani yarın ellerinde jet black olacakmış onlara da güvenmiyorum açıkçası almışken apple faturası filan olsun istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Bulunduğum yerde o bile yok hocam yetkili satıcı yok mesela vatan var bir de bi arçelik mağzası var pazartesi yani yarın ellerinde jet black olacakmış onlara da güvenmiyorum açıkçası almışken apple faturası filan olsun istiyorum :)

Lydia veya pupa var mi yakininizda ?
    Bende sizin gibi dusunuyordum. Apple i aradim gonul rahatligiyla alabilirsiniz bi farki yok dediler.

• 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.