Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (889. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Albüm ekleyebiliyorsunuz. Fakat otomatik olarak whatsapp Facebook fotoğrafı farklı klasörlere kayıt etme yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Anlatılan kadar sıkıntılı değil. Burada yazanlar sorunu olan insanlar. Sorunu olmayan buraya yazmadığın için yazılanları okuduğunuzda sorunlu telefon gibi algı yaratıyor.

• Zamanında bu çıtırdamayı ben söyledim kimseden ses çıkmadı . Benim baktığım gepsinde vardı bu ses ve çözümü nedir hala bir açıklama yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 97 model Şahin aldım mutluyum daha yarayisli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Ilk defa iphone alacaktım ama vazgeçeceğim sanırım. Hani nerde o SORUNSUZ IOS sistemi son 4 5 sayfayı okudum herkes bir sorundan bahsetmiş. Bu kadar sorunlu bir telefon mu bu? Madem sorunlu neden bu kadar satıyor hala. Yoksa sadece sorunu olan buraya yazıyorda memnun olan yazmaya üşenip konuya mı girmiyor?

daha iyi ya işte. sorunlarını bilin ona göre hareket edin ve satınalma tercihinde bulunun. sonuçta pahalı cihazlar.
  • LG nexus 4 çıktı aldım, lg nexus 5 çıktı aldım.Telefonlarımla mutlu mesut yaşarken 1 telefon ihtiyacı daha doğdu ve bu defa iphone 7 silver 32 gb aldım.

Nexus 5 i günde 3 defa şarz ediyordum yanımda powerbankla geziyordum ,iPhone'u gece şarz ediyorum 1 gün kullanımdan sonra gece hala %20 felan oluyor

Bir önemli fark da klavyede şöyle ki ilk başta iphone klavyesi küçük gibi geldi hatta pek çok android kullanıcısının iphone geçtikten sonra ilk zorlandıkları şey klavye olacaktır ama işin aslını kullandıkça anlıyorsunuz ,iphone klavyesi androide göre müthiş akıllı bir klavye be şimdiye kadar hiç böyle hızlı yazamamıştım,klavye sanki insan Zihni'ni okuyarak çalışıyor klavye bakımından arada dağlar var denebilir.
    S7 edge bile kullandım yani ama hepsi hikaye kocaman kocaman ikonlar kalın ve bombeli bir ekran ısınan ve teknik değerleri veremeyen cihazlar
    Saçmalayan sensörler vs vs
    Hiçbiri iphone gibi kararlı değil adamın elini yakıyor
    İlla ki bir yerde tökezliyor ,ne bileyim yani bir sürü örnek verebilirim evde hi fi ses sistemi var mesela cihazları sistem ile kullanırken android kesiklik yapıyor bazen ama iPhone'u bağladığım zaman cam sesi gibi pürüzsüz ses alıyorum.

İphone ise bunların aksine değerlerin daha üzerinde performans veriyor gibi hissettiriyor .

Şimdiye kadar hep androidin amiral gemilerini kullanan ben bundan sonra 5s bile olsa iphone den başka telefon kulanmam.

Seneye kısmet olursa inşallah iphone 8 ile devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Zamanında bu çıtırdamayı ben söyledim kimseden ses çıkmadı . Benim baktığım gepsinde vardı bu ses ve çözümü nedir hala bir açıklama yok

bugün iade için gittiğimde kendim zorlu'da baktım. bazılarında var bazılarında yok. olanlar tesadüf müdür bilmiyorum ama hepsi mat siyahtı.sağlam olanlarda en ufak bir oynama yok, ses yok. kesinlikle sıkıntı var. kasa bi yerde boşlukta kalıyor ve oynaığı zaman o sesleri yaratıyor. ilerde suya dayanıklılık noktasında sorun çıkarmayacağını bilsem hiç dert etmez gözardı eder kullanırdım ama daha ciddi sorunlara yol açabileceğinden iade ettim.
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar hocam,
    Androidten geçtim ben de orada switfkey kullanıyordum baya iyi tahminler yakalıyordum. Ağustostan beri iOS kullanıyorum hiç tahminli denemedim klavyeyi swiftkey kadar iyi mi sizce?
  • assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Siz alalı 15 günü geçtimi yani iade hakkındanmı yararlandınız yoksa cihazdan çıtırdama sesi çıkıyor diyemi iade etttiniz? Bu arada forum saati geri almış görünüyor : )
  • Arkadaşlar 7 plus sahibiyim video çekip çektiğiniz videoyu izlerken 6s cihazıma göre çok daha fazla boşluk tıslama yada uğutltu tabir edeceğimiz şekilde videoları kaydediyor.Sizdde böylemi yoksa cihaz problemlimi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrisimsek -- 30 Ekim 2016; 18:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost18tr

İyi akşamlar hocam,
    Androidten geçtim ben de orada switfkey kullanıyordum baya iyi tahminler yakalıyordum. Ağustostan beri iOS kullanıyorum hiç tahminli denemedim klavyeyi swiftkey kadar iyi mi sizce?

Valla hocam ben swiftkey kullanmadım bilemiyorum ama çok memnunum klavyeden duraksamadan jet hızında yazıyorum işte daha ne olsun android de kesinlikle bu şekilde yazılacağını zannetmiyorum inanılmaz bir klavyesi var iphone nun

Daha ben de bir haftafır felan iphone kullanıyorum İnan pek çok özelliğini çözemedim bile ama cihaz baştan aşağı kalite abi daha elime android almam

• Cihaz kurulumda türkçe ve türkiye bölgesi seçilerel aktive ettim fakat kırulumdan sonra her kelime türkçeyken sadece tarih kısmında kilit ekranında sunday 30 october yazıyor bunun bir çözümü varmıdır

• cagrisimsek kullanıcısına yanıt
    Sizin için baktım bendede durum aynı iPhone 7 kullanıyorum. Tıslama sesi duyuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Siz alalı 15 günü geçtimi yani iade hakkındanmı yararlandınız yoksa cihazdan çıtırdama sesi çıkıyor diyemi iade etttiniz? Bu arada forum saati geri almış görünüyor : )

19 ekim'de almıştım. kasadaki sorun yüzünden iade ettim. yurtdışında aynı dertten muzdarip birçok kullanıcı var.
    Anladım bendede aynı sorun var abd den alınma ama 1 yıl uluslararası garanti geçiyor acaba değişim yaparlarmı apple store da olursa deneyeceğim bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Anladım bendede aynı sorun var abd den alınma ama 1 yıl uluslararası garanti geçiyor acaba değişim yaparlarmı apple store da olursa deneyeceğim bi.

Renk mat siyah mı? neden soruyorum bugün zorlu center'da kasası çatır çıtır oynayanların hepsinin rengi may siyahtı. tesadüf müdür bilmiyorum.
    Evet plus mat siyah ama you tube da jet black lerdede aynı soru var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 30 Ekim 2016; 19:00:28 >
  • Teşekkür ederim sağolun

• ogulcann01 O kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yarıdıryor lte de benim de ama 10.1 den sonra oldu biliyodum böyle olacağını da güncelleme sonuçta portre modu falan eninde sonunda güncellicektim
    Plus bu arada cihaz.
    Ayarlar genel arka planda çalışmayı kapadım biraz dğzeldi ama yine de hızlı eskisine nazaran

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

97 model Şahin aldım mutluyum daha yarayisli.

Bu espriler bayatladı. İphoneun yaptıgı herhangi bir seyi senin şahin yapamaz. Ama 97 model mercedes s350 senin şahinin yaptıgı her seyi fazlası ile yapar ikiside araba aynı kulvarda yarışıyor. fiyatı dahil herşeyi onunla kıyasla..

• 
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.