Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (893. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu anda telefonu çok beğendim patlamasa note 7 alacaktım ama ondan sonraki en iyi telefon benim gözümde. Değişim istesem 1 ay bekletirler şu anda siparişleri bile 1 ay sonra veriyorlar açıkçası 4200tl verdiğim cihazla kapı kapı dolaşarak rezil olmak da istemem o yüzden dediğim gibi 8 9 ay sonra giderim sıfırlarım telefonumu 15dk da mis gibi yoksa elbette ki Apple mı düşüncem bu ara 8 Apple aldım bugüne kadar ve 5 tanesini sıfırı ile swap ettim.
  • Matherson kullanıcısına yanıt
    her cihazda farklı hocam 1 se siznki daha sağlam demek ki.
  • Z1 dokunmatik.
    Z2 dış ses sorunu
    Z3 ön/arka kasa atma problemi
    Z3c kapakçıklar, ses (dış ses, konuşma ses sorunu) , ön/arka kasa sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 edge şarj konusunda bana yetmezken i7plus fazla geliyor enterasan kısmı ise s7 amperi daha çok olması yada ben öyle biliyorum bir diğer fark ise kullanırken dikkati mi çektiği için yazıyorum s7 edge gece şarja takmadan kullandığımda sabah yüzde 10 kadar kayıp yaşıyordum iPhone da bu yüzde 1-2 civarı iyiki almışım dedirten o kadar çok özelliği varmı bir daha android alacak gibi durmuyorum hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrisimsek

Evet malesef duyuluyor

Hocam ekrandan Ziyade asil sorun bu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

her cihazda farklı hocam 1 se siznki daha sağlam demek ki.

Anladım hayırlısı olsun

• Matherson kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı bence de sorun edilecek kadar büyük değil videoda tak tak ediyor resmen bende çok az ses var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandamectin

s7 edge şarj konusunda bana yetmezken i7plus fazla geliyor enterasan kısmı ise s7 amperi daha çok olması yada ben öyle biliyorum bir diğer fark ise kullanırken dikkati mi çektiği için yazıyorum s7 edge gece şarja takmadan kullandığımda sabah yüzde 10 kadar kayıp yaşıyordum iPhone da bu yüzde 1-2 civarı iyiki almışım dedirten o kadar çok özelliği varmı bir daha android alacak gibi durmuyorum hayırlısı.

Bende note 5den geçtim sana katılıyorum ve yanımda şarj aletiyle gezmiyorum düz 7 olmasına rağmen çok iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu anda telefonu çok beğendim patlamasa note 7 alacaktım ama ondan sonraki en iyi telefon benim gözümde. Değişim istesem 1 ay bekletirler şu anda siparişleri bile 1 ay sonra veriyorlar açıkçası 4200tl verdiğim cihazla kapı kapı dolaşarak rezil olmak da istemem o yüzden dediğim gibi 8 9 ay sonra giderim sıfırlarım telefonumu 15dk da mis gibi yoksa elbette ki Apple mı düşüncem bu ara 8 Apple aldım bugüne kadar ve 5 tanesini sıfırı ile swap ettim.

neyse artık ben tecrübemi paylaştım..dileyen gider bakar zorlu center'a..içine sinecek gibiyse alır kullanır. Burda sorundan bahsettik millet aldığı cihazla evlenmiş olacak ki sorun duymak istemiyor.
  • momenty kullanıcısına yanıt
    Cihazı apple store zorludan aldım ilk cihaz ekran sarımtıraktı 5 dakika içşnde değişim yaptılar bu değişim yaptıklarınındada var fakat o kadar değil kenarlardan esnetince çıt sesi ilk aldığım ve bundada var bugun video çekerken bu tıslama yda boşluk sesi biraz fazla geldi fakat forumdaki arkadaşlarınkidr aynı durumda olduğuna dair dönüşler yapıyor tekrar değişim yapmıyorlar para iadesi yaparız dediler o konuda sıkıntı çıkarmıyorlar fakat sonuc bunuda iade etsem bu konudan dolayı alacağım cihaz yine sarı yine çıt sesi gelen muhtemelende bu tıslama sesi olandan olcak ne diyelim hani kısır döngü gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrisimsek -- 30 Ekim 2016; 22:10:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdurmaz

Beyler simdeki numaraları aktaramadım aktarılıyor diyor birden anasayfaya atıyor neden

aynen ya, ben kendim beceremiyorum sanmıştım, tek tek kaydettim numaraları. ayarlar/kişiler/simdeki kişileri aktar dedim hoop ana sayfaya atıyordu.

• quote:

Her telefonun sorunları var o yüzden sorunsuznu göster alalım.
    iphone 4 çekmiyodu
    iphone 5s e kadar orta tuş sorunu vardı.
    İphone 5 soyuluyordu ve bataryası bozuluyordu
    iphone 5s touch id bozuluyor
    iphone 6 yamuluyor kamerası kayıyor ve sarı ekran sorunu var
    s3 s4 s5 note 2 note 3 kenarları soyuluyor plastik kasası kırılıyor parçalanıyordu.
    Note 4 şebeke problemi vardı
    note 5 kalemı sıkıntılıydı
    note 7 zaten söylemeye gerek yok.
    s6 kamerası kırılıp duruyordu
    altta da z5 yazmış biri suya girmesinden örnek vermiş de Sony yıllarca ne çekti reklamlarında havuzun altında çekim yapıp da suya düşünce bile su geçirip pişkin pişkin garanti dışı dedikleri cihazlardan. Sony nin ısınmasından bashetmiyorum bile.
    Lg ye mi geçelim olur bootloop sorunları ekran yanması sorunları batarya sorunları.
    General mobile adı yeter zaten.

Hocam kesinlikle haklısınız öyle olsa beyaz eşyadan telefona vs hiçbir teknolojik alet alamayız herhalde. Ben de ilk çıktığında note 4 aldım şarj belasının dışında nadir de olsa çekme problemini de yaşadım sonra bükülebilir korkusuyla 6 plus aldım ama yaklaşık 2 yıldır elimde ne büküldü ne bişey oldu. Yani note 4 çekmiyor diye 6 plus bükülüyor diye bunları almasaydım dediğiniz sorunları olan cihazları da almazsam ne alacağım.
    İşte apple burada farkını koyuyor, günümüz mobil cihazları bu kadar sorunlu olabiliyorken belki %90-95 servis müşteri memnuniyetiyle fabrika çıkışında hata bendeyse yenisiyse yenisini tereddütsüz veriyor hatta bazen hata sendeyse bile yenisini verebiliyor. Bence note 7 de aradan çıktığına göre şu anda başta 7 plus olmak üzere iphone 7 serisi alınabilecek en sağlam ve uzun ömürlü cihazlar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Zaten apple/aksesuarı ÜLKEMİZDE pahalı ,

Yoksa büyük ölçü de doğru, kabul edilebilir.

Aksesuar fiyatlarında bi fark yok hocam gördüğüm kadarıyla. Olay cihazın vergisinde bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FthK.

Arkadaşlar rezervasyonu oluşturduktan sonra bir arkadaş gidip bizim adımıza alabilir mi ? İstanbul dışında olduğum için soruyorum... Sıkıntı olut mu AOS ta...

Alımı başkası yapacak diye seçim olması lazım satın alırken. Ben o şekilde aldım. Ama ben Almanya'dan aldım. Oraya detayları yazarsanız istediğiniz kişi teslim alabilir.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Baya uzun sürmüştür. Allah'tan andorid de gmaile kayıtlıydı bütün numaralar. Ekleyince maili hepsi geldi.
  • quote:

Hayırlısı bence de sorun edilecek kadar büyük değil videoda tak tak ediyor resmen bende çok az ses var.

Evet az var sıkıntı yapmaya gerek Yok tabu gibi 2 yıllık garantili

• www.hepsiburada.com
    Telefon Kılıfları | Cep Telefonu Kılıf Modelleri Burada!
    http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-deri-arka-kapak-koruyucu-kilif-p-HBV000001RIX1

orijinal mi acaba biri alıp denese de alsak.

• Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35bk35

quote:

s7 edge şarj konusunda bana yetmezken i7plus fazla geliyor enterasan kısmı ise s7 amperi daha çok olması yada ben öyle biliyorum bir diğer fark ise kullanırken dikkati mi çektiği için yazıyorum s7 edge gece şarja takmadan kullandığımda sabah yüzde 10 kadar kayıp yaşıyordum iPhone da bu yüzde 1-2 civarı iyiki almışım dedirten o kadar çok özelliği varmı bir daha android alacak gibi durmuyorum hayırlısı.

Bende note 5den geçtim sana katılıyorum ve yanımda şarj aletiyle gezmiyorum düz 7 olmasına rağmen çok iyi

Hocam aman 7 düz serinin bile şarjı note5ten iyi lafını o forumda etmeyin, linç ederler, telefonu kullanmayı bilmiyorsun çirkef derler 😀 ve sen anlatamazsın meramını. 6 plus çıktı çıkalı o forumda plusın şarjı hepsini döver savaşı veriyorum ki düz seri 6,6s,7 bile çoğu android amiralden iyidir batarya konusunda sebebi bilmem ne kaç pixel olursa olsun sonuç bu.
    Diğer arkadaşın dediğine de katılıyorum 7plusın şarjı s7edgeden illa ki iyidir ama aramızda kalsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: 35bk35

quote:

Hocam aman 7 düz serinin bile şarjı note5ten iyi lafını o forumda etmeyin, linç ederler, telefonu kullanmayı bilmiyorsun çirkef derler 😀 ve sen anlatamazsın meramını. 6 plus çıktı çıkalı o forumda plusın şarjı hepsini döver savaşı veriyorum ki düz seri 6,6s,7 bile çoğu android amiralden iyidir batarya konusunda sebebi bilmem ne kaç pixel olursa olsun sonuç bu.
    Diğer arkadaşın dediğine de katılıyorum 7plusın şarjı s7edgeden illa ki iyidir ama aramızda kalsın...

Dostum ben gözlemlerimi paylaşıyorum isteyen inanır isteyen linç eder çokta tın yani kimseye bişey ispatlamak zorunda deiliz ama forum fandroidden geçilmiyor tabi orası ayrı konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 30 Ekim 2016; 22:42:52 >

• 
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.