Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (892. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benden başka turkcellden stok bekleyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheFarez kullanıcısına yanıt
    ses sağdan geliyor sol hoparlor değil, stereo ses yapmak için hem yukardan hem aşağıdan vermişler sebebi bu ayrıntılı olarak anlatımı internette bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atahanbb -- 30 Ekim 2016; 21:15:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Her telefonun sorunları var o yüzden sorunsuznu göster alalım.
    iphone 4 çekmiyodu
    iphone 5s e kadar orta tuş sorunu vardı.
    İphone 5 soyuluyordu ve bataryası bozuluyordu
    iphone 5s touch id bozuluyor
    iphone 6 yamuluyor kamerası kayıyor ve sarı ekran sorunu var
    s3 s4 s5 note 2 note 3 kenarları soyuluyor plastik kasası kırılıyor parçalanıyordu.
    Note 4 şebeke problemi vardı
    note 5 kalemı sıkıntılıydı
    note 7 zaten söylemeye gerek yok.
    s6 kamerası kırılıp duruyordu
    altta da z5 yazmış biri suya girmesinden örnek vermiş de Sony yıllarca ne çekti reklamlarında havuzun altında çekim yapıp da suya düşünce bile su geçirip pişkin pişkin garanti dışı dedikleri cihazlardan. Sony nin ısınmasından bashetmiyorum bile.
    Lg ye mi geçelim olur bootloop sorunları ekran yanması sorunları batarya sorunları.
    General mobile adı yeter zaten.

bu saydıklarınıza itirazım yok. itirazım sorun olduğunu bildiğiniz halde bunu kabullenip çözüm aranmaması. ben müşteriyim onlar satıcı. babamın firması değil hiçbiri.

• Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanfx

arkadaşlar, bugün akasya store apple store'da görevliye avrupadan alınan a1778 kodlu ürünlerin garantisini sordum, hayır geçerli olmayabilir kod önemli değil, seri numarası önemli dedi !!!

ingiltereden yarın plus baktıracağım stok olursa ; yardımcı olur musunuz hangi koddan alması lazım ??? ya da neye dikkat etmemiz lazım 1 yıl garanti için?

Iskembeden sallamis. Her soylenene inanmayin, Turkiye'de hic kimse bilmiyorum ya da fikrim yok demez. Agzi olan konusur. Apple Store'da calisiyor olmak, her seyi bilmek anlamina gelmez. Hele hele yurtdisi hakkinda soylediklerine oyle hemen inanmayin, size Turkiye cihazi aldirmak icin yapiyorlar. Sirf bu yuzden IMEI kaydi yapilmamis cihazlara garanti hizmeti vermemeye bile basladilar. Ayrica ona bakarsan ABD'deki Apple Store'larda calisan personelin de %100'u A16XX CDMA cihazlarin uluslarasi garantisinin Turkiye'de gecerli olduguna neredeyse yemin ediyorlar. Cunku Turkiye'de islerin nasil yurudugunu, burada nasil deli dumrul hikayeleri yasandigini bilmiyorlar. Her soylenene inanmayin.

Avrupadan cihaz alacaksaniz, hic endise etmenize gerek yok. Koduna moduna da bakmaya gerek yok. Avrupa ulkelerinin tumunde A17XX GSM cihaz satilir ve hepsinin bir yillik uluslararasi garantisi Turkiye'de gecerlidir. Neredeyse 600 sayfadir ayni seyleri yazip duruyoruz. Yuzlerce kez yazildi. Sorunuzun yaniti ayrintili sekilde bu mesajda mevcut:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121177019

Dunyada sadece tek bir ulkede hem GSM hem CDMA cihaz satiliyor. Orasi da ABD. Yani sadece part nosu LL/A ile biten cihaz alirken model koduna bakmaniz gerek. ABD disindaki CDMA ulkelerinin de cihazlarindan uzak durun tabii. Nedir onlar? Cin, Hong Kong, Kosta Rika, Japonya. Yani bu 5-6 ulkenin cihazlari disinda tum dunyadaki iPhone 7'ler GSM'dir (A17XX) ve garantileri Turkiye'de gecerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

slm kazıklanmak nası bi duygu

Not: 699 Tl lik Moto G kullanıcısı

hayır 3 senelik sony xperia l kullanıcısıyım halimden memnunum

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    tesekkürler, bir önceki mesajınızda linki detaylı okudum. zahmet oldu tekrar yazdınız.

lakin avrupada dahi hiç bir yerde stok görünmüyor plus 128 gb mat black de. sanırım 15-20 gün daha piyasa normale dönmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

128 plus jet bende de çatırdama var iki köşede sıkıntı değil bence önemli değil devam değiştirmekle uğraşamam. Ya da seneye yenilerim çizikleri falan gideririz.

tasarım harikası diyip ballandıra ballandıra anlattıkları üründe sanki merdiven altı imalat telefonuymuş gibi çatır çatır sesler gelmesini sindirebiliyorsanız güle güle kullanın ne diyeyim:)

İyiki sony z5 almışım. Gecenlerde 2 metre derinlikte olan havuza düştü. Çıkardım hala cillop gibi ne ses geliyor nede bir sorun hala ilk günkü gibi kız oglan kız . Üstelik 1400 tlde az para verdim.

hocam işte ses gelmiyor xperiaların da sorunu o ya

• quote:

iphone 4 çekmiyodu
    s3 s4 s5 note 2 note 3 kenarları soyuluyor plastik kasası kırılıyor parçalanıyordu.
    altta da z5 yazmış biri suya girmesinden örnek vermiş de Sony yıllarca ne çekti reklamlarında havuzun altında çekim yapıp da suya düşünce bile su geçirip pişkin pişkin garanti dışı dedikleri cihazlardan. Sony nin ısınmasından bashetmiyorum bile.
    Lg ye mi geçelim olur bootloop sorunları ekran yanması sorunları batarya sorunları.

Valla hocam ne yalan söyleyeyim şu batarya sorunu olmasaydı Note 7 benim için olmuş oğlu olmuştu ama işte o da elimizde patladı Firmalar biraz daha müşteri odaklı olsa sorunsuz telefon yapabilirler aslında.

Burada yazılan sorunlar benim için çok fazla anlam ifade etmiyor çünkü bu tamamen şans işi. Ve eminim hiçbir sorun yaşamayıp buraya yazmayan kullanıcılar sadece sorununu yazan kullanıcılardan çook daha fazla ama insanlar onları görmüyor işte. Bu hafta iPhone 7+ Mat Siyah ile yıllar sonra tekrarı IOS e dönüş yapacam. Umarım insanlar artık kullanım deneyimlerini paylaşır da biz de faydalanırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

quote:

iphone 4 çekmiyodu

Valla hocam ne yalan söyleyeyim şu batarya sorunu olmasaydı Note 7 benim için olmuş oğlu olmuştu ama işte o da elimizde patladı Firmalar biraz daha müşteri odaklı olsa sorunsuz telefon yapabilirler aslında.

Burada yazılan sorunlar benim için çok fazla anlam ifade etmiyor çünkü bu tamamen şans işi. Ve eminim hiçbir sorun yaşamayıp buraya yazmayan kullanıcılar sadece sorununu yazan kullanıcılardan çook daha fazla ama insanlar onları görmüyor işte. Bu hafta iPhone 7+ Mat Siyah ile yıllar sonra tekrarı IOS e dönüş yapacam. Umarım insanlar artık kullanım deneyimlerini paylaşır da biz de faydalanırız.

buraya sıkıntıları yazıyoruz ki yeni alacak arkadaşlar nelerle karşı karşıya kalabileceğini bilsin ona göre aksiyon alsın. Bu nasıl bir bakış açısıdır. Memnun olanlar daha fazla diye memnun olmayanlar sussun mu? Note 7 2.5 milyon üretildi hepi topu 80-90 cihaz patladı. Bu mantıkla patlayanları insanlar göz ardı edip almaya devam etselerdi. Bu mudur yani?

• Migroslarda kırılmaz cam + silikon kılıf 9.90'a satılıyor. ARka kapak vs. çeşitleride var. Ama küçük olanlarda bulman zor 5M Migros'larda mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

quote:

iphone 4 çekmiyodu

buraya sıkıntıları yazıyoruz ki yeni alacak arkadaşlar nelerle karşı karşıya kalabileceğini bilsin ona göre aksiyon alsın. Bu nasıl bir bakış açısıdır. Memnun olanlar daha fazla diye memnun olmayanlar sussun mu? Note 7 2.5 milyon üretildi hepi topu 80-90 cihaz patladı. Bu mantıkla patlayanları insanlar göz ardı edip almaya devam etselerdi. Bu mudur yani?

Aslında yazarken biraz üslup değiştirdim yoksa söylediğim sizin söylediklerinize paraleldi. Sorun yaşayan elbette var Note 7 konusuda da böyleydi (hatta problem yaşayan daha azdı) Ama sizce de mantıklı değil mi. Sorun yaşayan çözüm için paylaşım yaparken memnun olan susuyor ve sanki hep sorun varmış gibi bir algı oluşuyor. En azından ben öyle olmasını umut ediyorum. Yoksa bu kadar insan sırf logosu için bir ürünün kusurunu gizlemez (umarım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 30 Ekim 2016; 21:40:30 >

• İlizyonist kullanıcısına yanıt
    Hocam 5m migros var burda da bosuna gitmeyelim link var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine çıkmış çok bilmişler
    Arkadaşlar bu işin ötesi yok burada kesinlikle iphone ve diğerleri durumu var ki bu zamana kadar androidin amiral gemilerini kullanmış biri olarak yazıyorum bunu.
    İphone gerçekten her parçası her sensörü çok klas ve işlevsel.
    Nexusları kullandım S7 edge kullandım vs vs hepsi kullanılabilir ama iPhone'nun yanında esamesi okunmaz
    Yaşanan durumlar tamamen apple nin değişim politikası ve servis çalışma şeklinden kaynaklanıyor ve en ufak bir durumda cihaz değişim yapılıyor hatta sorun olmasa bile bazen değişim yapılıyor.

Eğer Samsung Sony lg servisleri bu şekilde çalışsın 1 haftaya dükkanı kapatıp giderler çünkü sağlam cihaz kalmaz piyasada sattıkları her cihaz değişme gider bakın her cihaz diyorum

Isınma sorunu kararsız çalışan saçmalayan sensörler pilin 3-5 ay içinde laçka olması yere düşer düşmez dağılması
    Yani burada kullanıcılarına bişey söylemek istemiyorum ama iphone gerçekten kusursuz arkadaşlar ve bahsedilen cihazlar kendi muadiller ile karşılaştırılmalı iphone ile değil

Ben yoğun telefon yükü altında çalışıyorum iphoneniin kaldırdığı iş yükünü ,yoğunluğu vs bahsedilen markalar yanına bile yaklaşamaz

iPhone'nun sensörlerinden kadasından işlemcisinden donanımına tasarımından vidasına kadar hepsi bu alanda en iyi malzeme ile yapılmış ve mühendislik ürünü bu da fiyatına yansıyor zaten
    Yani Samsung un vs amiral gemileri civic,asta,corolla ise iphone BMW ,Mercedes

• momenty kullanıcısına yanıt
    Evet malesef duyuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: atahanbb

ses sağdan geliyor sol hoparlor değil, stereo ses yapmak için hem yukardan hem aşağıdan vermişler sebebi bu ayrıntılı olarak anlatımı internette bulabilirsin

Teşekkür ederim ilginize bende hata olarak düşündüm açıkçası nihayetinde ahize hassas patladığı vakit haşır huşur ses yapıyor

• Kamerası Karanlıkta çekim gayet tatmin etti beni tel i7 flaşsız çekim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 30 Ekim 2016; 21:54:29 >

• mrdurmaz M kullanıcısına yanıt
    İos 10 da ise ayarlar dan kişilere gir ordan aktar ios 9 ise ayarlardan maile gir oralarda olucaktı

• Zaten apple/aksesuarı ÜLKEMİZDE pahalı ,

Yoksa büyük ölçü de doğru, kabul edilebilir.

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ürünü almak istiyorum ama o kadar para verip 4 hafta beklemek istemiyorum o yüzden stoklara girmesini bekliyorum ne zamandan beri ürünün . Çünkü şuan elimde telefonum yok . Umarım dediğiniz gibi olurda rahatlarız artık :)
  • 
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.