Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (890. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ne olursa olsun suya sokamam 4500 verip birde bozulursa garantisinide vermiyorlar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrisimsek

Teşekkür ederim sağolun

Gerçekten video kaydında duyuluyor mu rahat şekilde

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettiğim gibi. İşin garip tarafı Apple'dan hala konu hakkında bir şey söylenmemesi. Büyük ihtimal bunu da halı altına süpürüp bir sonraki modelde sessiz sedasız düzeltecekler.
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    128 plus jet bende de çatırdama var iki köşede sıkıntı değil bence önemli değil devam değiştirmekle uğraşamam. Ya da seneye yenilerim çizikleri falan gideririz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

128 plus jet bende de çatırdama var iki köşede sıkıntı değil bence önemli değil devam değiştirmekle uğraşamam. Ya da seneye yenilerim çizikleri falan gideririz.

Hangi köseden bas ediyordunuz bu deneyeyim

• assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Evet çoğunda var gibi bakalım ben böylede kullanırım aslında rahatsız etmiyor beni merak ettim ama buna değişim yaparlarmı diye sadece.
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Değişim yapıyorlarsa bu soruna olabilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

97 model Şahin aldım mutluyum daha yarayisli.

Bu espriler bayatladı. İphoneun yaptıgı herhangi bir seyi senin şahin yapamaz. Ama 97 model mercedes s350 senin şahinin yaptıgı her seyi fazlası ile yapar ikiside araba aynı kulvarda yarışıyor. fiyatı dahil herşeyi onunla kıyasla..

Espri felan yapmadım cidden aldık ehliyeti yeni aldım ilçede sürmek için aldık.

• arkadaşlar, bugün akasya store apple store'da görevliye avrupadan alınan a1778 kodlu ürünlerin garantisini sordum, hayır geçerli olmayabilir kod önemli değil, seri numarası önemli dedi !!!

ingiltereden yarın plus baktıracağım stok olursa ; yardımcı olur musunuz hangi koddan alması lazım ??? ya da neye dikkat etmemiz lazım 1 yıl garanti için?
  • Matherson kullanıcısına yanıt
    Bi elimi baş parmağım üstte olacak şekilde telefonun ahize ucundan diğerini de şarj girişi tarafından tutup çapraz bi şekilde hiç zorlamadan azcık kuvvetle kastırınca çıtır öıtır ediyor

• quote:

tasarım harikası diyip ballandıra ballandıra anlattıkları üründe sanki merdiven altı imalat telefonuymuş gibi çatır çatır sesler gelmesini sindirebiliyorsanız güle güle kullanın ne diyeyim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Akca

Ben ne olursa olsun suya sokamam 4500 verip birde bozulursa garantisinide vermiyorlar zaten.

Ben dün cihazı yıkadım hocam baya Çeşme'nin altına tuttum hatta biraz da deterjan sürdüm valla gıcır gıcır oldu
    Cihaz 32 lik 7 silver

• quote:

Bi elimi baş parmağım üstte olacak şekilde telefonun ahize ucundan diğerini de şarj girişi tarafından tutup çapraz bi şekilde hiç zorlamadan azcık kuvvetle kastırınca çıtır öıtır ediyor

Evet az var siz demeseniz bilmem herhalde ama kafana takılacak bisey değil

• Beyler simdeki numaraları aktaramadım aktarılıyor diyor birden anasayfaya atıyor neden

• Millet çıtlama olayına takılmış ama videoda uğultu oluşması en büyük sorun bence
  • şu çıtırdama sesini nasıl duyarım detaylı anlatabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanfx

arkadaşlar, bugün akasya store apple store'da görevliye avrupadan alınan a1778 kodlu ürünlerin garantisini sordum, hayır geçerli olmayabilir kod önemli değil, seri numarası önemli dedi !!!

ingiltereden yarın plus baktıracağım stok olursa ; yardımcı olur musunuz hangi koddan alması lazım ??? ya da neye dikkat etmemiz lazım 1 yıl garanti için?

arkadaşlar var mı bilgisi olan.. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Ilk defa iphone alacaktım ama vazgeçeceğim sanırım. Hani nerde o SORUNSUZ IOS sistemi son 4 5 sayfayı okudum herkes bir sorundan bahsetmiş. Bu kadar sorunlu bir telefon mu bu? Madem sorunlu neden bu kadar satıyor hala. Yoksa sadece sorunu olan buraya yazıyorda memnun olan yazmaya üşenip konuya mı girmiyor?

Hocam kullanıma engel teşkil etmeyen ve garantide değişime bile tabi tutulabilen bu gibi ufak tefek sorunlar yüzünden iphone alınmazsa, sürekli note serisine gelip giden biri olarak sadece android yazılımı bile o zaman android bi cihaza geçmeye engel teşkil edebilir...Şu anda 6 plus kullanan biri olarak imkanınız varsa kesinlikle 7 plus daha az varsa da😀 7 almanızı tavsiye ederim, asla pişman olmazsınız + olsanız bile 4-5 ay sonra şu anda varsa düşündüğünüz istediğiniz android cihazın fiyatı düşünce ona geçip üstüne paranızı da alırsınız...😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu cihazı almaktan vazgeçtim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

şu çıtırdama sesini nasıl duyarım detaylı anlatabilirmisiniz

James Ashyoutube
    iPhone 7 Plus - Is There A Hissing Problem?!?!
    https://www.youtube.com/watch?v=UH5j7XjW7Ck
    bu bir

bu iki
    William Groseyoutube
    iPhone 7 Plus screen / body clicking.
    https://www.youtube.com/watch?v=tCoYQ3dVaZ4

bu da üç
    Daginskiyoutube
    iPhone 7 Plus Crack Gate Confirmed :(
    https://www.youtube.com/watch?v=veki5nDoWeU

• 
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.