Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1807. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.368.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18051806180718081809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphone 7 plus simsiyah modeline sahibim

Bu telefon için kılıf düşünüyorumda

Kılıf içın de çizilmeyecek bi model arıyorum

Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • susfafar S kullanıcısına yanıt
    Hocam Aldığım telefondaki sıkıntı yüzünden tüketici mahkemesine dilekçe+fatura+servis raporu(10 günlük cihazın ekranının değiştiğine dair) başvurdum para iadesi istiyorum mahkemeye başvurduktan 1 hafta sonra tensip zaptı geldi ve kağıtta 1. Maddede basit yargılama usulüyle yargılama yapılacağı ve usulüne uygun dava dilekçesi delil listesinin kabulüne, davacı asile, davalı firma ile arasında husumete yarar fatura vb tüm delillerini sunması, Başka delilleri varsa bildirmesi , yazılı delillerini sunması hangi delilin hangi vakanın ispati için gösterildiğini açıklaması için iki haftalık kesin süre verilmesine tensip zapttından bir suretinin davacı vekiline Tebliğine bu ihtarın tebligat zarfında açıklama olarak yazılmasına Tebliği giderinin dosyadaki giderden karşılanmasına yazıyor. Ben dilekçenin yanında fatura ve delillerimi sunmuştum tekrar 2 hafta içinde sunmama gerek var mıydı 2 haftalık süre geçti ben dilekçeyle birlikte delil sunduğum için tekrar sunmadım yanlış mı yaptım tekrar aynı delilleri sunmam mı lazımdı 2 haftalık süre geçti bu arada bu maddede ne demek istiyor tam anlamadım acaba başka delilleriniz varsa sunun mu diyor yoksa benim sunduğum delilleri tekrar sunmam mı gerekirdi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• nct96 kullanıcısına yanıt
    TPU malzemeli kiliflar cizik yapmiyor.
  • 7 plus ta karşı tarafın sesini çok az duyuyorum onlar beş net duyuyormuş başına gelen veya gören/duyan varmıdır ?

• AppStore da yaptığımız yorumlarda çıkan TAKMA ADI nasıl değiştiriyoruz?

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Hocam hakem heyeti dediğin için yardımcı olayım dedim, Lakin mahkeme ile per bir bilgim yok.
    Yalnız başka konularda mahkemeye bağvurduğumda bir tebligat yapılırken her iki tarafa da yapılıyordu ki her iki tarafında eş zamanlı olarak bilgisi olması sebebi ile yapılıyormuş. En azından bana öyle denmişti. Size gelen tebligat da muhtemelen karşı taraftan istenen belgelere istinaden yapılmıştır diye TAHMİN ediyorum.
    Bir avukat dostunuz var ise danışmanızda fayda vardır.
    Yardımcı olamadığım için üzgünüm.
    Saygılar.
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    TPU yapmaz da araya kaçan toz yapar.
    Bu durumda Apple'ın kendi üretimi olan dışı silikon içi kadifemsi kaplamalı kılıflar daha iyidir.
  • Yeni güncelleme ile sanki kameranın çekim kalitesi biraz daha kötüleşti. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
  • İphone 7 plus black telefonumun ekranı bariz sarıydı. Garantiden değişim oldu o da sarı

Mağzalardaki teşhir ve demo cihazlar ile yanyana getirince tüm sinir sistemlerim bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 25 Temmuz 2017; 14:57:39 >
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    kandırmaca teşhir ürünleri...
  • Telefon alma aşamasındayım. Iphone 7 32 gb mı iphone 6s plus 32 gb mı almak daha mantikli olur. Ozellikle iki cihazi da kullanmis arkadaslar deneyimlerini paylasirsa ve hangisini almam gerektigini tavsiye ederse sevinirim. Simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzmrt -- 25 Temmuz 2017; 15:29:43 >
  • susfafar S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• Aklınız varsa 7 sen uzak durun 6s plus alın rahatınıza bakın 7 sorunlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Darktemplar1903

İphone 7 plus black telefonumun ekranı bariz sarıydı. Garantiden değişim oldu o da sarı

Mağzalardaki teşhir ve demo cihazlar ile yanyana getirince tüm sinir sistemlerim bozuluyor.

Hocam bu sarı ekran olayı, ürünü alırken tamamen şansla mı ilgili yoksa belli bir serisi var mı?

Hocam diğer bir sorum ise, garanti den değişim oldu dediniz ya swap telefon mu verdiler yoksa kapalı kutu mu?

neden hocam ne gibi sorunlari var ?

• Ben 7 plus kullanıyorum cihaz acayip derecede ısınıyor şarj aleti yanıyor ekran sarı işlemci sesi kulaklığa gelen ses iyi değil konuşurken arada ses az geliyor bazen çekmiyor hiç memnun değilim zaten mahkemeye verdim telefonu paramı geri alcam inşallah arkadaşta 6s plus var aynı uygulamalara giriyoruz benimki hemen ısınıyor onun öyle değil desteği aradım cihazınızda problem yok diyor kaç kere temiz kurulum yaptık ama bi işe yaramıyor eğer durumunuz varsa iphone 7s yada 8 i bekleyin ama yoksa 6s plus çok rahat işinizi görür siz ayrıca 7 plus değil de 7 mi 6s plus mı diye sormuşsunuz kesinlikle 6s plus umarım yardımcı olmuşumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: Schi20phrene

quote:

Orijinalden alıntı: Darktemplar1903

İphone 7 plus black telefonumun ekranı bariz sarıydı. Garantiden değişim oldu o da sarı

Hocam bu sarı ekran olayı, ürünü alırken tamamen şansla mı ilgili yoksa belli bir serisi var mı?

Hocam diğer bir sorum ise, garanti den değişim oldu dediniz ya swap telefon mu verdiler yoksa kapalı kutu mu?

Seri ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Şansına ne çıkarsa.

Swap telefon verdiler. Jelatini felan hepsi vardı. Sadece kutusu yoktu.

Bende ayni dusuncedeyim.Kararsiz kaldim.6S plus 64gb yada iPhone 7 32gb mi yoksa? ekran buyuklugu ve kamera stabilite benim icin onemli .1 sene kullanicam

• Arkadaşlar iPhone 7 plus var 23 ay garantili 3500 tl ciziksiz nakit ihtiyacından satılıyor fiyat nasıl acaba. Bide bundan sonra 7 plus alınır mı 2 ay sonra fiyatları düşmesi açısından..

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    A10 Fusion işlemci, iP67 sertifikası, fotoğraf ve video kalitesi, gömülü home tuşu .. tabiki i7..

• 
Sayfa: önceki 18051806180718081809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.