Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18031804180518061807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese , Model A1778 cihazın Türkiye'de garantisi olup olmadığını bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir ara kalktı sonra tekrar geldi gibi söylemler olmuştu, yurt dişi iPhone 7 almayı düşünüyorum... Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tarz mesajlar hiç benim tarzım değil fakat biraz aciliyet söz konusu olduğu için bodoslama okumadan soruyorum vakti olan özel den veya buradan cevaplarsa sevinirim.

Bir yakınım Letgo üzerinden 32. GB iphone 7 almaya karar vermiş. 2300 TL 2. el cihaz 20 gün kullanılmış 1 yıl uluslararası garantisi varmış. Fiyat kötü değil gibi geldi.

Alırken nelere dikkat edilmeli özellikle bakılması kontrol edilmesi gerekenler nelerdir ?

Vakit ayırıp okuduğunuz için çok teşekkürler.

Edit: 2 Ay sonra yeni cihazın tanıtılacak olması ikinci eller de ne kadar bir indirime sebep olur acaba ? Telefon bozulduğu için aciliyet var biraz.

Bu face Time kapalı olma gibi şeyler var mış bunun için neleri kontrol etmek gerekli ?

Edit 2 : Ayrıca forum dan arkadaşların aldığı ve memnun kaldığı bir yer var mı ?

Edit 3 : Sahibin de yurt dışı pasaport kayıtlı olanları 2550 TL satanlar var onlar daha mantıklı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 23 Temmuz 2017; 20:43:37 >

• 10.3.3 iPhone 7. Tüm gün hücresel veri ile kullandım, 30 dakikadır WiFi'a bağlıyım %15 gibi pil tasarrufunu açtım. Ben memmnunum açıkcası. Telefon elimden hiç düşmedi bugün.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar bu tarz mesajlar hiç benim tarzım değil fakat biraz aciliyet söz konusu olduğu için bodoslama okumadan soruyorum vakti olan özel den veya buradan cevaplarsa sevinirim.

Bir yakınım Letgo üzerinden 32. GB iphone 7 almaya karar vermiş. 2300 TL 2. el cihaz 20 gün kullanılmış 1 yıl uluslararası garantisi varmış. Fiyat kötü değil gibi geldi.

Alırken nelere dikkat edilmeli özellikle bakılması kontrol edilmesi gerekenler nelerdir ?

Vakit ayırıp okuduğunuz için çok teşekkürler.

Edit: 2 Ay sonra yeni cihazın tanıtılacak olması ikinci eller de ne kadar bir indirime sebep olur acaba ? Telefon bozulduğu için aciliyet var biraz.

Bu face Time kapalı olma gibi şeyler var mış bunun için neleri kontrol etmek gerekli ?

Edit 2 : Ayrıca forum dan arkadaşların aldığı ve memnun kaldığı bir yer var mı ?

Edit 3 : Sahibin de yurt dışı pasaport kayıtlı olanları 2550 TL satanlar var onlar daha mantıklı geldi.

bi bak suna

• AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkürler.
  • Valla benim telefonda felaket ısınıyor şarjdayken de aynı havalardan dolayı diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Valla benim telefonda felaket ısınıyor şarjdayken de aynı havalardan dolayı diye düşünüyorum.

Telefonunuzun çok ısınmasının sebebi arka planda çalışan uygulamar ve konum hizmetleri olabilir.

Özellikle instagram kullanırken konum hizmetleri açıksa telefon kendini sapıtıyor. Kapatın konum servislerini telefonun rahatlayacağını göreceksiniz. Arka plan yenilemelerinide kapatın.
  • İp 7 kullaniyorum cihazda gram isinma yok adaptör de gram isinma yokk arkadaşin dedigi gibi arka uygulamalar calişiyo yada cihazi isindiran uygulamalar kullaniyorsunuz şuana kadar 6 da yaşamiştim daha da denk gelmedim yaşamadim kontrol ettirin cihazi.!!

• Her adaptor isinir, isimmaz diye bisey yok %90 dan sonra yavas yavas soğur, sarj etmeyi tamamladiginda sogumus olur cikardiginizda...

• Merhaba arkadaşlar. İphone 7 ile beklemede hey siri dediğimde siri aktif oluyor fakat arkadaşın iphone 6 sında beklemede çalışmıyor kablo takılı olduğunda çalışıyor. Görünürde ayarlar aynı acaba farklı bir şey mi aktif etmeliyiz. Teşekkürler.

• TR_001 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hemşehrim,
    10.3.3 ile bende bir problem yaşamadım şu ana kadar.
    Bakalım nasıl devam edecek göreceğiz.
    10.3.2 gerçekten problemli bir sürümdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.ayan

Merhaba arkadaşlar. İphone 7 ile beklemede hey siri dediğimde siri aktif oluyor fakat arkadaşın iphone 6 sında beklemede çalışmıyor kablo takılı olduğunda çalışıyor. Görünürde ayarlar aynı acaba farklı bir şey mi aktif etmeliyiz. Teşekkürler.

bir ayar yok onceki cihazlarda sadece sarjdayken calisiyordu. iOS sürümünü guncellerseniz belki olur

• Merhaba

İphone 7 cihazımda telefon görüşmelerinde sesim karşı tarafa gitmiyor veya çok az gidiyor.
    Whatsapp sesli aramada böyle bir sorun yok
    Not programlarına sesli dikte çalışıyor
    Cihaz yeni

Bu tip bir sorun ve çözümü hakkında bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Olmuyor malesef 6 da.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    O çerçevesiz cihazı alacak param olmayacaktı zaten. Dediğim gibi beklemek de istemedim. 7'nin 2GB RAM'i beni uzun yıllar götürecektir. 3D Touch, Touch ID, daha iyi ekran da var. LCD olmasını daha çok tercih ediyorum açıkçası, çünkü dijital çizimlerim AMOLED ekranlarda daha canlı renklerle gözüküyor, asıl kullandığım renkleri göstermiyor.

Neden geçmiş olsun dediğinizi anlamıyorum açıkçası, sanki 7s çıkınca iPhone 7 artık alınmaz bir telefon olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boya atma sorunu bazı cihazlarda görüldü, ama tamamında rastalalan bir sorun değildir. Size öyle bir cihaz denk gelmiştir demek.
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Sürekli yeniliği kovalayanlar ve bekleme modunda olanlar geçmiş olsun demeyi çok severler.
    OLED ve çerçevesizlik zevk meselesi. Şahsen ben Samsung'un beyaz arayüzlerinde pili deli gibi içen ve yeşil, mavi kırmızı tintli amoled ekranlarından kaçıp Apple'ın ips ekranlarından menununm. Çerçevezizlik trendi de aklımı başımdan almıyor, telefonu kavrayacağım ve ekrana dokunmayacağım şekildeki kenarlar daha çok tercihimdir.
    Onun için telefondan menunsanız, bütçenize uyduysa ve bir iki sene değiştirmeyi düşünmüyorsanız tercihiz yerinde olmuş demektir.
  • Magic cleaner uygulamasıda olmasa cihaz çöp dolu resmen!

• Beyni yaniyo telefonun bu uygulamayi kullaninca, sacma sapan hatalar vermeye baslamisti, ekran birbirine girmisti falan iki uc kez kaptip acmistim anca kendine gelmisti, ates gibi olmustu ısısı da, tavsiye etmiyorum kullanilmasini bosverin cihaz kendi bosaltiyor belli bi seviyeye gelince...

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    5 aydır kullanıyorum dediğin sorunların hiç birini yaşamadım doğru uygulamayı kullandığına eminmisin?
    Cihaz kendi nasıl boşaltıyormuş açıklarmısın?
    Uygulamada bi ton yorum var dediklerinle ilgili bir kelime yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 24 Temmuz 2017; 16:27:13 >
  • 
Sayfa: önceki 18031804180518061807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.