Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18071808180918101811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetow123

Hocam sırf kamera için alınmaz diyorum ben 6s plustan 7 plus a geçtim ama 6s plusı arıyorum garip bi şekilde sanki yüksek model değil de alt model kullanıyorum gibi

Hocam bakın bu fotoğraf iPhone 7 Plus ile çekildi, kuzenim çekti beni

Benim şuanda elimdeki telefon zamanında 500 TL ye aldığım ikinci el Asus z5,

İPhone 7 Plus daki kamerayı görünce sırf kamerası için iPhone 7 Plus almayı düşünüyorum,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

quote:

Orijinalden alıntı: Darktemplar1903

quote:

Sağlam parçalarla oluşturulan yenilenmiş telefonlar alınır hocam teknoloji şans işi bişey olacaksa oluyor

Bu bilgiyi hangi kaynaktan elde ettiniz?

Swap telefon firmanın vergi yükümlülüğünden kurtulmak için kutusuz sıfır cihazıdır. Hepsi aynı fabrika ve aynı yerde üretiliyor. Birisi kutuyo konuluyor diğeri konulmuyor.

ben AppleCare ile görüştüm karsimdaki bayan cihazlarin sıfır olmadigini yenilenmis oldugunu soyledi. soyle diyim atiyorum senin telefonunun kamerasi bozuldu bunu alıyorlar bunlarin fabrikasi varmış o fabrikaya gonderiyorlar sonra icini aciyorlar kasasini ve ekranini geri donusume yolluyorlar. anakartini olsun gpsini falan her seyini sifirliyorlar ve bir havuz olusturuyorlar. burada sifir olmayan sifirlanmis parcalari sifir olan ekran, kasa ve batarya ile birlikte yeniden monte ediyorlar. sonra da bunlari swap cihaz olarak veriyorlar. yani telefonunuzda sari ekran varsa veyahut islemci sesi geliyorsa bu bir cozum degil ben gondermemenizi tavsiye ederdim. her ne kadar urunler apple titizligiyle birlestirilse de sonucta birlestiriliyor, uretilmiyor.

İnternette baktım bu konuda farklı görüşler var. Yine sizin gibi birisi sormuş sıfır fabrikadan çıkıyor demiş.

Çoğunluk kutulu cihazdan farkı yok diyor. Hangisine inanacağımızı şaşırdık :)

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Valla hocam karar sizin tabi şöyle bi durumda var 7 plus alırsınız cihaz sorunsuz da çıkabilir genel anlamda sorunlu olduğu için diyorum ben teknoloji şans işi

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam, tamamen şans işi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

quote:

quote:

Sağlam parçalarla oluşturulan yenilenmiş telefonlar alınır hocam teknoloji şans işi bişey olacaksa oluyor

Bu bilgiyi hangi kaynaktan elde ettiniz?

Swap telefon firmanın vergi yükümlülüğünden kurtulmak için kutusuz sıfır cihazıdır. Hepsi aynı fabrika ve aynı yerde üretiliyor. Birisi kutuyo konuluyor diğeri konulmuyor.

ben AppleCare ile görüştüm karsimdaki bayan cihazlarin sıfır olmadigini yenilenmis oldugunu soyledi. soyle diyim atiyorum senin telefonunun kamerasi bozuldu bunu alıyorlar bunlarin fabrikasi varmış o fabrikaya gonderiyorlar sonra icini aciyorlar kasasini ve ekranini geri donusume yolluyorlar. anakartini olsun gpsini falan her seyini sifirliyorlar ve bir havuz olusturuyorlar. burada sifir olmayan sifirlanmis parcalari sifir olan ekran, kasa ve batarya ile birlikte yeniden monte ediyorlar. sonra da bunlari swap cihaz olarak veriyorlar. yani telefonunuzda sari ekran varsa veyahut islemci sesi geliyorsa bu bir cozum degil ben gondermemenizi tavsiye ederdim. her ne kadar urunler apple titizligiyle birlestirilse de sonucta birlestiriliyor, uretilmiyor.

İnternette baktım bu konuda farklı görüşler var. Yine sizin gibi birisi sormuş sıfır fabrikadan çıkıyor demiş.

Çoğunluk kutulu cihazdan farkı yok diyor. Hangisine inanacağımızı şaşırdık :)

ben de oyle dusunuyordum bizzat kendim aradim ve sordugumda bu yaniti aldim. sifir cihaz diyenler biraz kendini kandiriyor sanirim..

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Size son tavsiye olarak bişey söyliyim hocam 7 plus alırsanız kesinlikle ya istanbuldan zorlu center dan alın yada apple ın internet sitesinden alın neden derseniz cihazı 5 gün denersiniz gerekirse irtibat kurarız ısınma sarı ekran vb sıkıntılar yoksa devam edersiniz sıkıntı varsa koşulsuz şartsız iade eder paranızı alırsınız mantıklısı bu gibi

• AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    İphone 7 tr'ye ilk geldiğinde aldim 10 gun sonra değişim yaptirdim ne ara hatali cihaz oldu da fabrikaya gitti yenilendi :) swap ile refurbished farklı şeyler

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CsMaNiA_ -- 26 Temmuz 2017; 1:11:21 >
  • İyi ki ekran koruyucu ve kılıf kullanıyormuşum. Başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim sizlerle. Normalde telefonumu çok dikkatli kullanırım, kılıfsız dahi kullandığım tüm telefonlarımı sattığımda alan kişiler çok iyi kullanmış olduğumu söylerler. İlk defa ip7+ ımla beraber ekran koruyucu cam ve kılıf kullandım. Aslında bu tarz koruyucu ürünleri çok sevmem ama dün iyi ki de kullanmışım dedim.

Dün bşr sebebpten dolayı acile gittim ve serum taktılar. Serum bittikten sonra doktorun yanına kontrole giderken bi anda bayıldım ve elimde olan telefonum da haliyle yere düştü. Ayıldıktan sonra hastane çalışanları telefonumu bana getirdiler ve ekran koruyucunun çerçeveyi saran kısmında cayip bir şekilde sürtünme olduğu ve ekranda da ekran koruyucuda ufak çiziklerin olduğunu gördüm. İyi ki telefonumun ekranını tam şekilde saran full cover ekran filmi kullanmışım.

Peki siz ilk partiden telefon aldınız ve sorun yaşayıp hemen ilk haftalarda garantiye verdiniz ve telefon değiştirildi. Swap cihaz sörlerinize göre refurbished bir cihaz ise, ilk partilerin swap havuzu nereden geliyor o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CsMaNiA_

İphone 7 tr'ye ilk geldiğinde aldim 10 gun sonra değişim yaptirdim ne ara hatali cihaz oldu da fabrikaya gitti yenilendi :) swap ile refurbished farklı şeyler

Edit: imla

zaten ilk aldiginiz zaman yeniden swap uretilecek zamanlari olmadigi icin urunun satisa girdigi ilk bir ay falan sifir cihaz veriyorlar.

• Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Swap yada refurbished cihaz ı nereden anlayabiliriz?

Benim 7 'nin ilk sahibi 1 aylık telefonu suya düşürüp pupa servisi 1.699 TL karşılığında sıfır telefonla değiştirmişti ve ben o şekilde jelatinli hiç açılmamış sekilde satın aldımıştım 2.850 TL ye 2 ay önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 26 Temmuz 2017; 10:56:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Peki siz ilk partiden telefon aldınız ve sorun yaşayıp hemen ilk haftalarda garantiye verdiniz ve telefon değiştirildi. Swap cihaz sörlerinize göre refurbished bir cihaz ise, ilk partilerin swap havuzu nereden geliyor o zaman?

yukaridaki mesajimda bahsettim..

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Hattım turkcell. Isınma vb gibi problem yok

• m_alpay kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom'da böyle bi sorun yok Turkcell ve vodafone de nedense oluyor Türk Telekom'a geçerseniz sorun çözülebilir

Hocam bizzat AppleCare de çalışmış birisi olarak söyleyeyim telefonda görüştüğünüz kişinin bu şekilde bilgi vermemesi gerekiyor zira swap cihaz Apple Web sitesinde 0 veya 0 a eş değer cihaz olarak tanımlanıyordu gerçi ben çıktıktan sonraki değişmiş olabilir ama ben çalışırken kesinlikle böyle bir bilgi vermeyin diyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mmnder16 kullanıcısına yanıt
    Ya hocam bırak dünya malı dünyada kalır senin sağlığının derdine bakcakken telefon derdindesin yani !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cnsngr C kullanıcısına yanıt
    sıfırlanmış cihaz dedi o da zaten işlemden geçmiş demek. Apple store a gittiğimde ise çalışanlar cihazların tamamen sıfır olduğunu söylediler. ama dediğim gibi AppleCare'den aldığım yanıt buydu..
  • Arkadaşlar ben iphone 7 mat siyah telefon kullanıyorum fakat arkasında nokta nokta baloncuk şeklinde lekeler oluştu ne yapabiliriz servise mi göndersem ne yapsam bilemedim ?

• Kısmetse iPhone 8 ile 7 plusun değerlendirmesini yapacağım çıktığında, burada ikilemde kalanlara da fikir verecektir.

• Arkadaşlar telefonumda bugün gizlilik analiz analiz verileri kısmına girdiğimde jetsam event diye bir veri gördüm araştırdığımda pek bir bilgi bulamadım. Tüm iphone larda mı var yoksa benimkinde hata verisi mi merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 18071808180918101811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.