Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.368.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18061807180818091810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hava durumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semih4444 kullanıcısına yanıt
    Kaç gb?

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim merak ettiğim konu swap telefon alınır mı yani benim gözüm korkuyor, çünkü swap telefonlar fabrika da sıfır üretilen telefon değil de arızalı cihazlardan sökülen sağlam parçalar ile oluşturulan telefon olmuyor mu acaba?

Yanlışım varsa düzeltin lütfen

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 7 plus kullanıyorum cihazın ciddi anlamda kronik sorunları var yok A10 fusion işlemci yok gömülü home tuşu falan Fasa fiso bide şöyle bi durum var 7 plus mı 6s plus mı demiyorsunuz direk 7 diyorsunuz asla hataya düşmeyin derim durumunuz varsa 7s yada 8 i bekleyin, bekleyemem o kadar para veremem derseniz 6s plus ı alın ayrıca 64 gb diyorsunuz 7 32 gb yetmeyebilir tabi büyük ekran kullanabilen var kullanamayan Ben biraz büyük telefon seviyorum umarım yardımcı olabilmişimdir takıldığınız başka bir şey varsa sorabilirsiniz iyi akşamlar

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Sağlam parçalarla oluşturulan yenilenmiş telefonlar alınır hocam teknoloji şans işi bişey olacaksa oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetow123

Sağlam parçalarla oluşturulan yenilenmiş telefonlar alınır hocam teknoloji şans işi bişey olacaksa oluyor

Sırf kamerası için iPhone 7 Plus alayım diyorum onunda kronik hastalığı var, şansa bak ya,

Swap telefon satın alacak olursam da kullanılmış telefon almışım gibi hissederim diye korkuyorum

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Zaten amacim 7s plus zaten.O yuzden 7 plus almak istemiyorum.O sure zarfinda bunlari kullanicam.Ilk ciktiginda almak istemiyorum cunku.Yaza yakin 7S plus alim diyorum.O sure zarfinda 6s plus mi iPhone 7 mi karar veremedim.Satarkende hangisini en cok zarar ederim bilmiyorum.acikcasi hangisi net karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 25 Temmuz 2017; 20:38:10 >
  • quote:

Bu bilgiyi hangi kaynaktan elde ettiniz?

Swap telefon firmanın vergi yükümlülüğünden kurtulmak için kutusuz sıfır cihazıdır. Hepsi aynı fabrika ve aynı yerde üretiliyor. Birisi kutuyo konuluyor diğeri konulmuyor.

• Allah rızası için kullanan birileri yorum yazsın kafayı yicem. İphone 7 plus kullanıyorum ama şebeke problemi var fazlasıyla, sesim karşıya gitmiyor, gitse bile sürekli sesin kısık geliyor tavrıyla karşılaşıyorum. İnternet kopuyor, servis yok yazısı çıkıyor. Sizde durum nedir? Varmı bu problemleri yaşayan veya çözümünü bilen? Bu zamana kadar tüm iphone serilerini kullandım 6s'imde zerre problem yoktu. 2. Telefonum 5s ondada zerre problem yok. Problemi bilen varmıdır?

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    aslinda iphone 6s plus almak istiyorum ama almisken yeni nesil bir telefon alayim diye dusundum fakat kronik pronlemleri var galiba cihazin anlatilanlara gore yeni iphone u bekleyip ona gore karar vermek daha mantikli olacak gibi olmazsa fazla para vermeyip se mi alsam cok kararsizim sarj suresi benim icin on planda

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kef_15

aslinda iphone 6s plus almak istiyorum ama almisken yeni nesil bir telefon alayim diye dusundum fakat kronik pronlemleri var galiba cihazin anlatilanlara gore yeni iphone u bekleyip ona gore karar vermek daha mantikli olacak gibi olmazsa fazla para vermeyip se mi alsam cok kararsizim sarj suresi benim icin on planda

kronik problemler rahatsiz etmiyor. sari ekran problemi de baska bi cihazla yan yana koymadigin surece ayirt edilmiyor zaten. cihaz 6sten daha performansli. daha ince. her ne kadar uzay grisi modeli olmasa da 7 daha iyi. ve gecen 6s forumunda birisi cihazindan ayni iphone 7deki sesten geldigini söylüyordu. tamamen sans isi anliycagin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darktemplar1903

quote:

Bu bilgiyi hangi kaynaktan elde ettiniz?

Swap telefon firmanın vergi yükümlülüğünden kurtulmak için kutusuz sıfır cihazıdır. Hepsi aynı fabrika ve aynı yerde üretiliyor. Birisi kutuyo konuluyor diğeri konulmuyor.

ben AppleCare ile görüştüm karsimdaki bayan cihazlarin sıfır olmadigini yenilenmis oldugunu soyledi. soyle diyim atiyorum senin telefonunun kamerasi bozuldu bunu alıyorlar bunlarin fabrikasi varmış o fabrikaya gonderiyorlar sonra icini aciyorlar kasasini ve ekranini geri donusume yolluyorlar. anakartini olsun gpsini falan her seyini sifirliyorlar ve bir havuz olusturuyorlar. burada sifir olmayan sifirlanmis parcalari sifir olan ekran, kasa ve batarya ile birlikte yeniden monte ediyorlar. sonra da bunlari swap cihaz olarak veriyorlar. yani telefonunuzda sari ekran varsa veyahut islemci sesi geliyorsa bu bir cozum degil ben gondermemenizi tavsiye ederdim. her ne kadar urunler apple titizligiyle birlestirilse de sonucta birlestiriliyor, uretilmiyor.

• t.ayan T kullanıcısına yanıt
    128 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kef_15

Hocam ben şunu anladım ki, aldığımız hiçbir teknolojik üründen yüzümüz gülmeyecek, neden derseniz

Yeni bir ürün piyasaya çıkıyor ilk serilerde, yazılımsal ve donanımsal problemler oluyor, diyoruz ki : bunlar daha ilk parti ürünler bir kaç zaman bekleyeyim sorunsuz serileri çıkana kadar,.

Sorunsuz serisi çıkar tam parayı denk getirdim alacağım dersin

Durun, biraz daha bekleyin yeni model tanıtılacak.

Dersin ki : üzerine üç beş daha koyayım yenisini alayım dersin.

Bir bakarız yeni modellerde yeni arızalar.

Onu bekle bunu bekle derken ömür geçiyor

Fark ettiniz mi bilmiyorum, isteseler tek seferde sorunsuz sıkıntısız ürünler üretilebilir,

Ama bunlar bence bilerek böyle yapıyor, bizleri psikolojik olarak sıkıntıya sokmak için

Bu dünya ürünleri ile ilgilendiğimiz kadar, kendi işlerimize hayatımıza odaklanamıyoruz.

Resmen kasıtlı olarak bu tarz şeyler yapıyor firmalar.

Bizlerde haklı olarak olarak paranızın karşılığını almak istiyoruz ve ürünümüzün takibini yapıyoruz, sonuçta az paralar vermiyoruz 4000 5000 TL küsür para veriyoruz,

Hemde bu telefonların bu paraları hak etmediği halde, ama elimiz mahkum

aynen soylediginiz gibi bu telefonlar bu fiyatlarda olmamali cok pahalilar.hayirlisi bekleyip karar vermem gerecwk tesekkurlee yorumlariniz icin.

• Rica ederim hocam ne demek, bunlar benim kendi şahsi fikrim

Eğer benim gibi takıntılı biri iseniz her şekilde pişman olursunuz

Yani kusursuz bir iPhone 7 Plus 256 GB alırsınız, iPhone 8 çıkar sonrasında

Dersiniz ki ya keşke bekleyip i8 alsaydım,

Beklersin hiçbir şey almayıp, çıkınca ilk seri i8 alırsın, onda da problemler çıkar, dersin ki lanet olsun bu telefona keşke, yeni seri i7 Plus alsaydım.

Yani olacağı varsa oluyor.

Aslında herşey kafa da bitiyor, kusursuz ürün yok hocam, adamlar bilerek böyle yapıyor ki satış para kazanmak için

Ve fark ettiniz mi bilmiyorum adamlar çok zeki

Bizde seviniyoruz 0 ürün veriyor diye

Aslında bir devir daim sistemi var, bizim telefonlar sökülüp dağıtılıp yeniden diğer parçalar ile montaj edilip bize tekrar başka kasa ve bileşenler ile gönderiliyor.

Adamlar her türlü kar da.

Yoksa onlar da bilir tek seferde sağlam telefon yapmasını.

Bu yaşadığımız sıkıntıları bitek bizler internet ortamına taşırız yada vaktimizi bunlara ayırıp çözüm ararız ama unuttuğumuz bir şey var dünyada trilyonlar kazanan insanlar var, aynı sorunu onlarda yaşar ama çözüm aramaz gider yenisini alır.

Bu yüzden bu firmalar kusurları olsa dahi batmaz.

Çünkü bizler ortalama 4 kişilik bir aile de toplasan bir kişide iPhone 7 Plus alabilirken, ordan burdan kısıp

Adam bi giriyor mağazaya

Kendine eşine, çocuklarına iPhone 7 Plus 256 GB lar alıyor, yetmiyor hediye olarak annesine babasına yakın arkadaşına hediye alıyor

Bozulsa bile uğraşmıyor, yenisini alıyor

Apple da bizlere sus payı olarak swap ürün, sıfır değil dikkat edin yenilenmiş ürün veriyor

Bizde diğer firmalar bize telefon vermediği için, Apple swap ürün verdiği için mutlu oluyoruz

Çünkü bize bu bile mutluluk veriyor.

Yani sonuç kötünün iyisi

Bunlar benim şahsi fikrim dediğim gibi

Elim mahkum olduğu için alıyorum, ama hiçbir firma ya ve markaya güvenmiyorum

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    7s plus alacaksanız zaten alana kadar 7yle idare ederim derseniz edemezsiniz cihaz sorunlu çıldırtabilir ben 6s plus diyorum

• Siz bilirsiniz de 6s sorunsuz ben aldım 7 plus hata yaptım hem pil önemli diyorsanız 6s plus 7 den daha iyi gider

• m_alpay kullanıcısına yanıt
    Kardeş hattın nedir ve başka problemlerin var mı ısınma vb

Hocam sırf kamera için alınmaz diyorum ben 6s plustan 7 plus a geçtim ama 6s plusı arıyorum garip bi şekilde sanki yüksek model değil de alt model kullanıyorum gibi

• 
Sayfa: önceki 18061807180818091810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.