Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18041805180618071808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani programsız yapabilieceğiniz şeylere niye fazladan program kurup ulaşmaya çalışıyorsunuz ki.
    Hatta iOS 11 itibariyle bu programın yapabildiklerini daja kolay olarak ayarlardan yapabileceksiniz.
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Programsız nasıl oluyo anlatsan öğrensek,ios 11 daha çıkmadı ki😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Evet çok memnunum telefondan. Yalnız bir sıkıntım var, telefonun ekranı bariz derecede sarı. Yani sanki Night Shift en düşük seviyesinde açık gibi, yine de bariz. Bunu Erişilebilirlik'ten Renk Filtresi ayarıyla düzelttim, ama nedenini bulamadım internette. Onun dışında telefon cillop gibi nazar değmesin, çok memnunum :D
  • radko kullanıcısına yanıt
    En büyük dosyaları ayarlar>icloud ve hafıza yönetiminden görebilirsiniz.
    Cache temizleme işi de şu şekilde yapılabilir: power tuşunu basılı tutup kapatma menüsü gelmesini bekleyin, ardından power tuşunu bırakıp Home tuşunu basılı tutun ta ki kapatma menüsü kayboluncaya kadar. Cache ve RAM temizleme işi tamamlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 24 Temmuz 2017; 17:0:49 >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Toplam da 2 3 kez kullandim bu uygulamayi farklı zamanlarda indirip islemi yaptiktan sonra kaldirdim, her seferinde ayni seyleri yaşadım, dokunmatik calismadi, ekranda ki ikonlar birbirinin ustune gecti, yanip sonmeye basladi falan, bi kac kez kapatip acinca kendine geldi, cihazin kimyasina aykiri bir durum heralde bunu yapmak...

Kendi kendine boşaltıyor dedigimde şu oluyor, mesela instagram 500mb olduysa baska bir zaman baktigim da 400mb inmis oluyor, 500mb 1gb 2gb diye artmiyor surekli...

Bu uygulamayla da temizlesen önbelleğ, tekrar girdigin de face insta vs yine artmis oluyor hafiza da ki yeri zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür uygulamalar anroid için gecerli ios da böyle uygulamalara bence gerek yok ios gibi stabil olan sisteem bu tür uygulamalar agirlaştirmaktan başka bir şey değil kullandigin uygulamalar belli zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 24 Temmuz 2017; 17:18:58 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Neden gereksiz yere telefonun hafızası dolsun ki

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Ben 2 gb sildim az önce direk 2 gb alan açıldı hemen telefonda,hafta 1 düzenli kullanarak çöplerden kurtulmuş oluyorum.
    O kadar insan kullanıyo senin yaşadıklarını yaşayan duymadım.

• SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Geliştirilmiş renk kapsamına sahip olduğu için bir de daha ılık renk tonlamasına ayarlandığı için öyledir. Bunu sorun olarak da gösteremiyorsunuz zaten, bir özellik olarak kabul etmeniz gerekecek :)
    Bu ekran teknolojisi iPad Pro 9.7 ile gelmişti (DCI-P3 renk gamutu ile %25 daha fazla parlaklık, renk vb.). İlk çıktığında almıştım, öyle bir sorun yoktu. Bir de arkadaşımın iPhone 7'sinde de böyle bir sorun yok. Acaba farklı marka ekran kullanıldığı için olabilir mi?
  • Tüketici hakem heyeti ile ilgili bişey soracağım yardımcı olabilen varsa mesaj atabilir mi

• SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Var öyle bir ihtimal, sonuçta piyasada beyaza daha yakın bir de daha sarımsı kalan iki tip ekrana sahip iphone 7'ler var şu anda.
    Anladım, teşekkürler :)
  • Arkadaşlar konum servisleri sizce önemli mi kapalı durması şarja iyi geliyor ama iphoneu bul falan da gidiyor.

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Buyur Kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Arkadaşlar konum servisleri sizce önemli mi kapalı durması şarja iyi geliyor ama iphoneu bul falan da gidiyor.

Ben konumu sadece Instagram'a konum eklerken açıyorum.
  • Merhabalar, instagram keşfet bölümünün üstündeki konuma bağlı hikayeler bende çıkmıyor. Farklı hesaplarla giriş yaptığımda gözüküyor, sadece benim hesabımda yok. Bununla karşılaşan var mı?
  • Dun 10.3.3e guncelledim. Batarya tikir tikir dusuyor.

• _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Bir kaç şarjdan sonra normale dönüyor hocam. %50 de beş saatten fazla aktif kullanım vardı. 16 saat bekleme..

• iOS 11 beta 3 den 10.3.3 e döndüm ama icloud müzik arşivini bi türlü aktif edemedim.ayarlardan yapmaya calistiğimda hata veriyor sonra deneyin diyor.Yardım edebilecek varsa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 18041805180618071808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.