U

Yüzbaşı
16 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 128 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar
Evimiz müstakil modem 3.katta
2.katta sadece 1 odada çekim yapıyor oda yarı çekim araya basit bir access point koymayı düşünüyordum bilgisayarcı bir arkadaş UAP LR araştır internetten dedi.
Bende bu üründe karar kıldım UBIQUITI UNIFI UAP 2,4GHZ 300MBPS ACCESS POİNT
ilk etapta xiaomi mi pro sinyal güçlendirici düşünüyordum ama 2.kata koyduğum alet 1.katta da iyi bir performans vermeli kullanım amacı instagram&facebook&yemek tarifleri (video izlemek olacak)
Şimdiki bilgisayarı kardeşime bırakacağımdan yeni bir sistem ihtiyacım oluştu.

+ Seidon 240V işlemci soğutucu da bulunuyor bunu satabilirim eğer ryzene geçiş sağlarsam.
seçim yapmakta zorlandığım nokta 7700k - r5 1600 - r7 1700 şu üç işlemcide gidip geliyorum intel cephesine daha yakın olsam da uzun zamandır şu diyemedim.
1080p 144 hz monitörde kullanılacak.
eksik parçalarım işlemci-anakart-ram
bütçe durumum 3 parça için 2000-3000tl arası olabilir de yani bir limit yok ama çooooook uçuk şeylerde istemiyorum.
Kullanım amacım ise oyun ve genel kullanım.
Arkadaşlar merhaba
kardeşim sabah oynuyordu öğleden sonra telefon etti görüntü gidip geliyor ara ara res atıyor gibi dedi kapattırdım pcyi.Neyse eve geldim 1 saat falan sorunsuz kullandım sonra aynı şey bana da oldu bi kapatayım da kabloları baştan takayım dedim kapattıktan sonra ekrana hiç görüntü gelmemeye başladı hatta kapanırken mavi ekran verdi öyle kapandı bi daha siyah ekranda kaldı bende kapattım hiç ekrana görüntü gelmiyor mouse , klavye vs usb portları da çalışmıyor

ramleri çıkardım , tek tek taktım , bios pilini çıkardım hiç biri çare olmadı aldığım arkadaşa götürdüm elimde parçalar olmadığı için parça deneyemem diyip garantiye verelim dedi
z170 anakart
6600k
gtx970
8gb 4x2 ddr4 ram
700w +80 psu
1tb hdd + 120 gb ssd pc özellikleride bu şekilde.

fanlar falan dönüyor pc normal açılıyor gibi ama görüntü yok sinyal yok diyor monitorde.
Müstakil ev yaptırdık allah kısmet ederse 1.5 ay sonra falan taşınacağız telefon ve internet için kablo çekmemiş tesisatçılar.Eve telefon direği 40 mt civarı bi uzaklıkta kabin ise 100 mt civarı bir uzaklıkta bu kabloları telekomun mu döşemesi gerekiyor yoksa benim mi döşetmem gerekiyor?

Daha önce yaşamış görmüş varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Ttnetin sitesinden baktığımda adreste hipernet var gözüküyor
Sorunum şu videonun aynısı ilk gün bu şekilde kurtarmıştım ancak şuan hiç bi şekilde olmuyor.
http://www.izlesene.com/video/lenovo-ariza/6976045

3 ay önce yarım bardak kola döktüğü için servis garanti dışı olarak baktı 1350 tl ücret istediler ama kola döküldükten sonra 3 ay kullanmıştım.
Burada başka bir bilgisayarcıya gösterdim yapamayacaklarını söylediler ve buralarda notebook tamirini bilen biri yok.Kendi kendime sorunu çözmeye çalışmaya karar verdim.Sanıyorum ki chipset değişmem gerekiyor.Birde sizlerden fikir/yardım almak istedim.
makinemdeki yedeğı telefonuma atamıyorum.

arkadaşlar telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm döndürmeden önceki uygulamalarıda yedekledim.

Sorunum eski yedek uygulamalarımı telefonuma atamıyorum.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 16 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.408
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 4.805 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 342 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.