Şimdi Ara

Kişisel erişim Noktası Ayarlarda Yok Sorunun Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı Apple Cihazlarında Kişisel erişim Noktası Ayarlar Kısmında Gözükmüyor

Hücresel Kısmından İse Kişisel Erişim Noktasını ayarlamaya kalktığınızda İse Şöyle Bir Hata Geliyor

ÇÖZÜMÜ İse Oldukça Basit

HÜCRESEL VERİ kısmında ilk sırada APN yer alır Burası genellikle internet yazacak şekilde doludur. Aynı şekilde altlarda yer alan yer alan Kullanıcı Adı ve Şifre bölümlerini de internet yazarak doldurun ve geri yaparak menüye dönün. Eğer APN kısmı boşsa, buraya da internet yazmanız gerekir.
    Yani kısacası Hücresel Veri Kısmında Gördüğünüz Her yeri internet yazarak doldurun

Bu İşlemlerin tamamını Yaptığınız halde hala Kişisel erişim Noktası Gözükmüyor İse Ayarların Aktifleşmesi İçin Aygıtı Yeniden Başlatın Bu Sorunun Çözümü Biraz araştırmayla ve alıntılarla çözdüm.Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@lpazar -- 24 Mayıs 2015; 13:52:30 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kişisel Erişim Noktası Ayarlarda Görünmüyorsa Çözüm Yolları

Kişisel erişim noktanız ayarlar menüsünde görünmüyorsa, bu sorunu çözmek için şu adımları uygulayabilirsiniz:

1. Operatörünüzü Arayın: Bazı operatörler, kişisel erişim noktası özelliğini varsayılan olarak devre dışı bırakabilir. Operatörünüzü arayın ve özelliğin hesabınızda etkinleştirildiğinden emin olun.

2. Ağ Ayarlarını Sıfırlayın: Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneğine giderek ağ ayarlarınızı sıfırlayın. Bu işlem, ağ bağlantılarınızdaki tüm özel ayarları kaldıracaktır.

3. iPhone'unuzu Yeniden Başlatın: Cihazınızı yeniden başlatmak genellikle geçici sorunları çözer. Güç düğmesine basılı tutun ve kaydırıcıyı kapatmak için kaydırın. Ardından cihazınızı yeniden başlatmak için güç düğmesine tekrar basın.

4. En Son Yazılım Güncellemesini Yükleyin: Kişisel erişim noktası özelliğini etkileyen hatalar zaman zaman düzeltilebilir. Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme seçeneğine giderek iPhone'unuzun en son yazılım sürümüne güncellendiğinden emin olun.

5. Diğer Cihazları Bağlantıdan Kaldırın: iPhone'unuza bağlı diğer cihazların kişisel erişim noktanızın görünmemesine neden olması mümkündür. Diğer tüm cihazları bağlantıdan kaldırın ve ardından kişisel erişim noktasını tekrar açmayı deneyin.

İpuçları:

• Kişisel Erişim Noktası Özelliğinin Açık Olduğundan Emin Olun: Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası seçeneğine giderek kişisel erişim noktasının etkinleştirildiğinden emin olun.
    • Ağ Adınızı ve Parolanızı Kontrol Edin: Kişisel erişim noktanızın ağ adı veya parolasında herhangi bir hata varsa cihazlar bağlanamaz. Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası altında bu bilgileri kontrol edin.
    • VPN veya Güvenlik Duvarını Devre Dışı Bırakın: VPN veya güvenlik duvarı hizmetleri bazen kişisel erişim noktasının çalışmasına engel olabilir. Bu hizmetleri devre dışı bırakmayı deneyin ve ardından tekrar bağlanmayı deneyin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben bunu yaptım ama olmadı. Başka çözümü var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

Ben bunu yaptım ama olmadı. Başka çözümü var mı?

Apn kısmini iPhone yapacaksınız
    Söyle bir durum var eğer apn adı olarak internet yazıyor siz iPhone yapınca internete bağlanmıyor ise servis sağlayıcınızı arayıp cihazınızın apn adının iPhone olarak değiştirilmesini istemeniz gerekecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece Avea bu hatayı veriyor
    Diğer 2 operatörde sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

Ben bunu yaptım ama olmadı. Başka çözümü var mı?

Apn kısmini iPhone yapacaksınız
    Söyle bir durum var eğer apn adı olarak internet yazıyor siz iPhone yapınca internete bağlanmıyor ise servis sağlayıcınızı arayıp cihazınızın apn adının iPhone olarak değiştirilmesini istemeniz gerekecek

APN adını iphone yaptım. Yine kişisel erişim noktası açılmadı. Sadece ipad'de bu durum böyle. Hattı Iphone 6'ya taktım, hiçbir ayar yapmadan kişisel erişim noktası açıldı.
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    Benim anlatımım iPhone içindi iPad de belki iPad yazmak gerekiyor olabilir deneyin isterseniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Sadece Avea bu hatayı veriyor
    Diğer 2 operatörde sıkıntı yok

Aynen o şekilde. Diğerleri için sıkıntı yok. Ama hattı Iphone'a takınca da sıkıntı yok. Sadece Ipad ve Avea ikilisinde sıkıntı var. Sırf bu yüzden jailbreak yapmayı bile düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Benim anlatımım iPhone içindi iPad de belki iPad yazmak gerekiyor olabilir deneyin isterseniz

Denedim yine olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.