Şimdi Ara

unutulan ipad ekran kilit şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
43.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sali günü ipad 4 aldim, küçük kardeşim güya benden intikam alacakmiş cihaza şifre koymuş şimdi ise hatırlamıyor aklina gelen her şeyi denedik fakat olmadi olmaği gibi alet kilitlendi itunes'e bağlanmamı istiyor ki ben bu itunes'i kuralı 30 dakika oluyor olmuyor. İtunes'e bağlandiğimda cihazin şifresini girmemi istiyor zaten esas sıkıntı şifrenin bilinmeyişi ne yapmam gerek nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim, konu açıldıysa affola

• Restore

Orijinalden alıntı: cana-cana

Restore

hocam bayadir okuyorum internette ilgili yazilari baya rastladim restore kelimesine nasıl yapılır kısmına geldiğimizde itunes'e bağlanmakla başliyor ki itunes'te parolayi soruyor bana yanlış yerden mi bahsediyorum biraz detaylandırırsanız çok makbule geçer

Orijinalden alıntı: Masdera

Bende kilitledim telefonu sonra yeniden sıfır ayalarını kurdum ve içinde ne kadar fotoğraf, not, oyun save'lerim varsa uçtu gitti. Şimdi akıllandım tabi

dostum nasıl sıfır ayarladığını kurulum yaptığını anlatabilirsen çok iyi olur

Orijinalden alıntı: Marcelin00

quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Bende kilitledim telefonu sonra yeniden sıfır ayalarını kurdum ve içinde ne kadar fotoğraf, not, oyun save'lerim varsa uçtu gitti. Şimdi akıllandım tabi

dostum nasıl sıfır ayarladığını kurulum yaptığını anlatabilirsen çok iyi olur

iTunes'a gir orda yedekle var ona bas yapar o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam emin değilim ama, DFU moda alınıp restore edilse olur mu acaba?

Orijinalden alıntı: Khortytsa

Tam emin değilim ama, DFU moda alınıp restore edilse olur mu acaba?

evet aynen oyle yapmadi lazim dfu moda al ve restore ye tikla itunes de dfu nasil yapilir dersen google iphone dfu moda nasil alinir yaz cikar

Not: restore edince hersey silincek cihazdan bilgin olsun

• hocam önce tableti pc ye bağla ve home ve kaptma tuşuna basılı tut kapanınca 1-2 saniye daha öyle dur sonra elini kapama tusundan çek ve bekle cihaz dfu moda girecek sonra itunes onu kurtarma modunda bulucak sonra geri yükle diyecek sende oradan devam et zaten sen sadece tamam a basıyorsun o her şeyi hallediyor
    not: yedeklemen olmadığı için cihaz 0 lanacaktır

ahh bu veletler ahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 2 Şubat 2013; 22:02:25 >

• Ben arkadasa saka yapayim derken sifreyi unuttuydum acamadik kac saat sonuc dfu mod restore hersey silindi tabi kavga cikti

• Arkadaslar dfu modda restore ise yaradı. Bilgiler uçtu gitti Allah'tan önemli bir şey yoktu artık ufaklikta yanına yaklasamiyor. Verdiginiz bilgiler ve yardımlarınız icin çok teşekkür ederim iyi geceler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam hiç ugraşma bendede aynı problemler oluyordu ttnete baglı 11820 diye bir servis var arkdaştan ögrendimde aradım ilkin bir kaç soruyla analiz yapıyorlar sanırım sorunu tesbit etmek için sonra yönlendirmeler falan adamlar anlıyo bu işlerden hiç ugraşmaya gerek yok işi bilene bırakacan abi

Orijinalden alıntı: gdenz

hocam hiç ugraşma bendede aynı problemler oluyordu ttnete baglı 11820 diye bir servis var arkdaştan ögrendimde aradım ilkin bir kaç soruyla analiz yapıyorlar sanırım sorunu tesbit etmek için sonra yönlendirmeler falan adamlar anlıyo bu işlerden hiç ugraşmaya gerek yok işi bilene bırakacan abi

• eğer yedeğiniz varsa sıkıntı olmazdı ama siz daha yeni itunes kurduğunuzu söylüyorsunuz o zaman yedeğiniz yoktur diye düşünüyorum siz restore edin bundan snra bbirdaha kardeşinize söyleyin ellemesin cihaza yada direk siz sifre koyun o açamasın
  • Konuyu hortlattım galiba ama benim ipad hem kilitli hem kayıp modu açık. Yani yanlışlıkla kayıp modunu açtık ve itunes, hard reset falan hiç bişey işe yaramıyor. Ne yapabiliriz bu konuda yardım edin lütfen..
    https://discussions.apple.com/thread/4598741

tercüme ederek yazmaya üşendim açıkcası.. :)
  • iyi günler,2. el bir iphone 4s aldım fakat ilk sahibide ''tüm ayarları sıfırla'' şifresini hatırlamıyor internette biraz araştırdım fakat çözüm bulamadım dfu moduna alıp restore etmem söyleniyor fakat ben restore etmek istemiyoum çünkü en güncel sürümü yüklüyormuş cihazım ios 6.1.3 ben ios 7 ye geçmeden bu telefonu fabrika ayarları döndüremez miyim? ilginiz için teşekkürler birde şifreyi her yanlış girdiğimde 60 dakika bekletiyor yada 60 dakika beklememek için bir program var mı ios 6 için
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.