Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.362
Cevap
138
Favori
807.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önemli Not: Apple iPhone 8,İphone 8 plus ve İphone X hakkında ürünü almamış olup durup dururken kötüleyenler, trollük yapanlar, konu harici; reklam, atışma ya da kavga çıkaranlara konu içerisinde itibar etmeyiniz ve Şikayet Et butonunu kullanınız. Tarafsız ve keyifli bir konu olması adına, bu konu başlığı altında yapılan tüm yorumlar kullanıcılar ya da cihazı almayı düşünenler için olup bu yönde hassasiyet göstermenizi sizlerden rica eder, keyifli forumlar dilerim.


    Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]




    iPHONE 8 / İPHONE 8 PLUS




    TANITIM VİDEOSU







    İPHONE 8 VE 8 PLUS ÖZELLİKLER VE KARŞILAŞTIRMA


    Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]



    İPHONE 8 ÖZELLİKLER

    İşlemci: 6 Çekirdekli A11 Bionic Chip

    Ekran: iPhone 8’de 4.7 inç, iPhone 8 plus’da 5.5 inç Retina

    Kamera: iPhone 8’de 12 Megapiksel tek

    Kablosuz şarj

    LTE-Advanced gelişmiş mobil modem

    Bluetooth 5.0

    Arttırılmış gerçeklik için ARKit

    iOS 11 işletim sistemi

    GÜNCELLENİCEKTİR...


    İPHONE 8 PLUS ÖZELLİKLER



    İşlemci: 6 Çekirdekli A11 Bionic Chip

    Ekran: iPhone 8’de 4.7 inç, iPhone 8 plus’da 5.5 inç Retina

    Kamera:12+12 MP çift ve f/1.8 ve 2.8 diyafram açıklıkları

    Kablosuz şarj

    LTE-Advanced gelişmiş mobil modem

    Bluetooth 5.0

    Arttırılmış gerçeklik için ARKit

    iOS 11 işletim sistemi

    GÜNCELLENİCEKTİR...




    iPhone X'in Fiyatı ve Özellikleri



    EKRAN:5.8 inç ,2436 x 1125 piksel ,458 PPI'lık AMOLED ekran

    DAHİLİ HAFIZA:64 ve 256 GB

    RENKLER:uzay grisi ve gümüş.

    İŞLEMCİ:6 çekirdekli A11 biyonik işlemci

    RAM:3GB RAM

    FACE ID

    KAMERA:biri f/1.8, diğeri 2.4 diyafram aralığı arka kamera 12 MP ön kamera ise 7 MP

    KABLOSUZ SARJ

    Bluetooth 5.0

    Siri Düğmesi

    Suya ve Toza Karşı Dirençli

    Animoji

    Daha Büyük Batarya : +2 saat daha fazla

    GÜNCELLENİCEKTİR...



    ///////FOTO GALERİ/////////



    Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]



    İPHONE X İNCELEME


    İNCELEME 1



    İNCELEME 2










    SATIN ALMA VEYA ÖN SİPARİŞ



    1-/ VATAN BİLGİSAYAR

    2-/ APPLE
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Acilin müneccim geldi olacakları yazayım, simdi iPhone x bu haliyle kapıs kapıs satılacaktır amma ve lakin face id kararlı çalışmayacak, çalıştığı zamanlarda da Touch ID kadar kullanışlı ve hızlı olmayacaktır.

    bir sonraki x modelini (x2 diyelim) apple aynı kasayla çıkaracak ve face id bilmem kackez daha hızlandı artık cok daha kararlı diyerek ilk nesildeki kadar olmasa da satacaktır.

    3. Nesil x modelinde ise artık parmak izi okuyucusunu ekrana entegre edecek, dolayısıyla face id icin gereken sensörleri kaldıracak, kalan ahize on kamera ve yakınlık sensörünü ekranla kasa arasındaki ufak bölüme yerleştirirerek su anki x modelindeki sensörlerin ve kameranın oldugu yere de ekran koyarak simetrik ve guzel bir görünüm elde edecektir amma ve lakin ilk kez ekrana entegre edilen Touch ID yine kararlı ve hızlı olmayacaktır

    4. Nesil x modelinde ise bu sefer ekrana entegre touch id'nin 2. Nesli gelecek kararlı ve hızlı çalışacaktır (her nesilde cpu gpu hızlanacagini kamera iyileştirmeleri olacağını söylemeye gerek yok)

    Bu durumda gerçekten işlevsel ekrana entegre touc id'li üstte çıkıntısı olmayan ful ekran bir iPhone x almak icin 3 sene civarı beklemek gerek
    İphone X'in ekranda o yukarıdaki çentik denilen çıkıntısı tek kelimeyle rezalet ötesi.

    Sırf ondan dolayı X almadım, yoksa tercihim X olurdu.

    İphone 8 plus 64 gb almaya karar verdim, renk seçimi konusunda gold'la space grey arasında kararsız kaldım, günlerce düşündüm.

    Gold önceki golda göre çok daha güzel olmasına rağmen ön kısımda ekran çevresindeki beyaz çerçeveyi hiç sevmediğim için space grey aldım.

    Haftaya elimde olacak.
    Android’den sonra iOS kullanıp da berbatmış diyen hiçbir arkadaşımı görmedim ben şu ana kadar. Forumda yazarlar çizerler ama gerçek hayattan deneyimler bence daha iyidir. Android özgürlüktür, iOS sınırlıdır diyenlere falan pek itibar etmeyin. Note8 1 yıl sonra cortlar ama 4 yıllık iphone 5s hala tıkır tıkır çalıştırıyor işletim sistemini. 1 yıldan sonra yavaşlayan android derdiyle falan uğraşmaya niyetin yoksa iOS al rahat et. Android alacaksan da samsung gibi leş bir marka değil de Huawei, Xiaomi tercih et.
    Merhaba arkadaşlar,

    Bu konuyu bayadır takip etmemiştim, bazı arkadaşlar soru yazmış da.Hem genel olsun diye cevaplamak istedim.

    Arkadaşlar siz her yeni gelen güncellemeyi Wi-fi üzerinden aldığınızda, ister istemez bağlantı kopukluğundan veya zayıflığından güncelleme biraz sorunlu inebiliyor.Ayrıca direk tüm sistem değil de, sadece güncelleme indiği için bazı noktaları bozabiliyor.Bunun en büyük etki ettiği olay da batarya süreleri.Eğer bataryanızda sorun varsa, telefonu iTunes üzerinden geri yükleme yapın.Sorun düzelecektir.Çünkü Wi-fi üzerinden indirdiğiniz güncelleştirme Apple sunucularından kontrol edilmiyor.Ama iTunes geri yükleme seçeneğinde, indirilen sistem tekrar tekrar kontrol ettiriliyor.

    İPhone telefonlarda genellikle Apple 20% nin altına düşürmemeye çalışın diyorlar pil için.O sebeple 20%-25% aralığında şarja takın telefonları.Bu pilinizin sağlığı için de önemli.

    Telefonda bataryaları tüketen bazı konular var:

    1. Wi-fi yardımı -- Ayarlar > Hücresel Veri kısmında, en altlara doğru Wi-fi yardımı seçeneğinin kapalı olması lazım.Zira, hücresel verinin yetersiz olduğu anlarda Wi-fi + hücresel veri üzerinden interneti kullandığı için, batarya dayanıklılığını azaltıyor.

    2. Sürekli mail üzerinden iş yapan biri değilseniz, epostaların telefonunuza anında iletilmesini kapatabilirsiniz. Ayarlar > Mail kısmında Anında İlet seçeneğini "Elle" olarak seçin.Böylelikle mailler her seferinde kontrol edilmyecek, sadece siz mail uygulamasına giriş yaptığınızda mailler indirilecek.Bu da pil tasarrufu için önemli bir nokta.

    3. Uygulama güncelleştirilmelerinin otomatik yapılmamasını sağlayın. Ayarlar > iTunes / Appstore seçeneğinde otomatik güncelleştirmeyi kapatın.Zira bu da pilinizi kısa sürede bitmesine neden olur.Siz isteğiniz zaman AppStore uygulamasına giriş yapıp güncelleştirmeleri gerçekleştirin.

    4. İPhone telefonlar stend by modunda (bekleme modu) çok şarj tüketmezler.Ancak eğer arka planda çalışan programlarınız varsa ve siz buna izin verdiyseniz, şarjınız çabuk tükenecektir. Ayarlar > Genel > Arka planda uygulama yenile seçeneğini kapatırsanız, bu sorun ortadan kalkacaktır.

    5. Ayrıca hiç bir uygulamanıza sürekli konum izlemeye izin vermeyin.

    6. Ekran parlaklığını hep otomatikte bırakın.Zira ortam ışıklarına göre, ekranın parlaklığını kendisi artırıp düşürecektir.Bu da size pil tasarrufu yapmanızı sağlar.

    7. Bazı bölgelerde telefonlarımız iyi çekmez. Bu durumda telefonların hepsi daha iyi çekiş alanı oluşturmak adına daha fazla güç tüketirler. Bundan dolayı da batarya süresi kısalıyor.



    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Eğer sorunuz olursa buradan gönderebilirsiniz.

    Hayırlı akşamlar.

    Saygılarımla...
    Hocam selam. 7+ sahibiyim 1 aylık falan şarj süresi olarak aman aman bir olay yok 7 kullanırken de 2 gün gidiyordu bu da 2 gün gidiyor. Tamam batarya büyük ama full HD ekran var tutupda 12 saat süre vermesini beklememek gerek.

    Ha 6.5 vermiş ha 7 saat süre vermiş ne değişecek Allah aşkına ? Ülkede elektrik kıtlığı mı yaşandı takarsınız şarja işinizi halledersiniz. Ekran süresi için telefon kullanmak saçmalığın daniskasıdır. İşini halleder kaldırırsınız köşeye. Bir gezmeye gittiğim zaman ekran süresini napayım ben ? Geçen gün şelalelerde fotoğraf video çekerken ısındı şarjı çabuk düştü. Napalım kaldırıp çöpe mi atalım 1 saat düşük süre verdi diye ? Biz de para veriyoruz ama 6.25 süre verdi hemen satmalıyım düşüncesine de girmiyoruz. Zor zamanda işinizi görsün 5 saat versin ne önemi var takarsınız şarj olur. Cidden bozuksa götürür Apple pilinizi değiştirir ki 2 aylık telefonda çok hor kullanmadığınız sürece batarya eskimez. Gözünüzü seveyim her şarj süresini paylaşmaya ne gerek var birkaç yıl sonra modası geçer yenisini alırsınız ömrünüzün sonuna kadar kullanacak değilsiniz. Ben de bir zamanlar her şarj süresini paylaşır dururdum ama elime birşey geçmezdi yazdığımla kalırdım. Çok da güzel bir telefonunuz var takın kılıfını kırılmazını kullanın geçin.
    Zamanında symbiandan blackberrye, blackberryden de iosa geçmiştim. 7-8 yıl kadar ios kullandım. Jailbrekte yaptık, geveyde kullandık, yurtdışı operatörle mailleşip sim kilitte açtırdık, ios downgrade de yaptık, firmware yükseltmeden ios upgrade ler falanlar filanlar iPhone cihazları ezberledik alıştık kısaca.

    20 Ocak’ta tasarımına kanıp Note 8’e geçtik :) arkadaşlar ben gibi iosa fazlaca alışmışsanız geçmeyin, her iki platformada alışıksanız karar size kalmış. Note 8 muazzam bir cihaz, çok iyi gerçekten merak edenler için yazıyorum. Ama gel gör ki 2,5 ay boyunca cihazı emanet gibi kullandım sahiplenemedim bir türlü. Android toparlanmış öyle kötü falan değil. (uzun süreli kullanımda patlar, kasar falan orasını tecrübe edicek kadar kullanmadım) öyle donma, kasma vay efendim rehbere geç girme falan yok eskiye nazaran çok çok iyi durumda. Arada kalanlar için sözüm budur, androide alışkınsanız güzel bir cihaz, ben şarjım daha iyi gitsin diye milyon tane ayar yapmak istemiyorum, sim kartı takar rahatıma bakarım falan diyenlerdenseniz tarafınız ios :)

    Ben mi? 8 plus ile evime döndüm çok şükür:) özleyeceğim tek şey ekranı smart tv ye yansıtmak olacak herhalde..
  • Iphone 7+ kullanıyorum, teknoloji canavarı bir tüketici değilim, mevcut telefonumdan çok memnunum, tek beğenmediğim yanı tasarım. Samsung S8 ile kıyaslayınca kalın çerçevelerini beğenmiyorum bir tek.
    Açıkçası işlemciymiş rammiş falan pek umrumda değil, sıradan alo alo diyip sosyal medyada dolaşan, mobil banka uygulaması kullanan, google maps ile yönünü bulan, yolculuklarda netflix ile film izleyen kullanıcıyım.
    Ayrıca Samsungun edge ekranı, renkleri daha bir hoşuma gidiyor. Teknik farklarını bilmiyorum umrumda da değil,
    Eğer Ip8+ daha dar çerçeveli bir tasarıma sahip olursa ve de mevcut telefonumu iyi bir fiyata değerlendirebilirsem almak isterim.
  • Daha ismi belli bile değilken başlığını açmak. Allah kolaylık versin hayatta size.
  • rez
  • Dereyi görmeden paçaları sıvamak.
  • 6'dan 8'e terfi.
  • 10. yıl modelinin adı iphone x olacaktı hani 8 olmayacağı zaten kesinleşmemişmiydi.
  • iphone 8 plus diye bir model olmayacak okudum ama.

    iphone 7s
    iphone 7s plus
    iphone 8 ( x veya edition)

    yazılanlar böyle..
  • iphone un 10.yıl özel versiyonu bekliyorum bakalım nasıl olacak elimde 7 plus var çok memnunum, sadece çerçeveler incelse bana kafi, yeni tanıtılacak olan akıllı saatinide düşünüyorum
  • Bu sene erken açılmış konu, hayırlı olsun.
    Doğmamış çocuğa don biçme başlasın
  • iPhone x bekliyorum ama fiyatı çok uçuk olursa 7s Plus'ta alabilirim...
  • FaceID çok iyi olacak gibi kızılötesi sayesinde 3 boyutlu ve gecede algılayabilecekmiş ama bence yinede touchID de olsa daha iyi olurdu. Birde arkası cam olacak kablosuz şarj için sanırım, en üzüldüğüm nokta bu. Metal olmasından yanayım arkanın.
  • 7 kullanıyorum ama bende merakla bekliyorum eminim bu sene bir fark yaratacaktır apple .Bende telefonumu makul bir fiyattan satabilirsem düşünmeden alırım bu adamlar bu işi biliyor .

    Iphone 7 128 gb mat siyah kayıtlı teklife açığım 😀



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confilax -- 9 Eylül 2017; 0:33:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ..ScReaM

    iPhone x bekliyorum ama fiyatı çok uçuk olursa 7s Plus'ta alabilirim...

    7s plus alacagıma iphone x alırım

    Çünkü arasında 300-400 tl fark olur
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah dediğin gibi olur. İphone 7 plus 256 gb amerikada 969 dolar, Türkiyede 5449 lira. İphone X veya 8 artık ne olursa ismi, 64gb verdiyonu Amerikada 999 dolar olacak deniyor. Türkiye de 5550 lira civarı olacak gibi ama nedense 2 senedir iphone Türkiyede satılırken Amerikadaki fiyat politikasından farklı olarak üstüne bir miktar daha fiyat eklenerek satılıyor. Gerekçeleri yok tabiki çünkü dolar kurundan ayrıca yapılan bir zam bu. O yüzden bence 5800 gibi bir fiyatı olabilir malesef. Almayı düşünüyorum ama fiyatı çok fazla olacak gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flowerhorn


    quote:

    Orijinalden alıntı: ..ScReaM

    iPhone x bekliyorum ama fiyatı çok uçuk olursa 7s Plus'ta alabilirim...

    7s plus alacagıma iphone x alırım

    Çünkü arasında 300-400 tl fark olur

    Hocam 300-400 TL gibi fark olacak olsa hiç beklemem hemen alırım ama sanmıyorum. 7s Plus fiyatı 5000-5500 tl arası iPhone x ise 5500-6000 tl arası olur bence.
  • iphone 7 den kullanım anlamında memnun olsam da, kamera anlamında hala sıkıntıları var. Özellikle gece çekimleri güzel değil. Iphone 8 ile bu farkın giderileceğine inanıyorum. Daha iyi bir malzeme kalitesiyle gelir umarım
  • Yeni iPhone değilde apple watch series 3ü bekliyorum ben. Yeni Apple Watch çıksada series 2 alsam
  • 4.500 TL yurtdışı iPhone 8 256 için yeterli olur mu arkadaşlar? Ne kadar bütçe ayırmalıyım en azından?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giansello -- 9 Eylül 2017; 15:32:47 >
  • 6dan 8e geçicez bakalım inşallah fiyatı uçuk olmaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.