Şimdi Ara

AÖF'te de 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YÖK Ölçme değerlendirme ile ilgili bir standart değiştirdi.
    YÖK ün belirlemiş olduğu usul ve esaslara göre bu yıldan itibaren
    Açıköğretim fakültesi (AÖF) yanlış cevapların doğru cevapları götürme
    uygulamasını getirdi.

Bu değişiklik sadece bizde değil, ülkemizde eğitim sunan tüm
    Açıköğretim fakülteleri tarafından uygulanacak.

Sınavda yanlış verilen cevaplardan 4 tanesi 1 doğru cevabı götürecek.
    Her yanlış cevap 0.25 doğru cevabı eksiltmiş olacak.

Off Offf.

Hiçbir örgün üniversiten vize ve finalinde bu uygulama yokken.
    AOF neden getirdi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 19 Ekim 2016; 14:17:19 >

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    ANADOLU AÖF ÖĞRENCİ STOĞGUNU AZALTTMAK İÇİN BAŞKA YÖNTEMLER BULMALIDIR.
    YÖK GELEN TEKLİFİ KABUL ETMİŞ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BAŞVURMUŞ SONUÇTA.

YAKINDA İSTANBUL AUZEF VE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM DE BU DURUM OLABİLİRMİ KORKTUM VALLAHA.
    Kİ RAKİP SAYISI ARTICAK ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ DE AÇIKÖĞRETİM AÇMAK İÇİN ÇALIŞMA YAPMAYA BAŞLAMIŞ.

AÖF YAZARKEN ARTIK ÜNİVERSİTENİN ADINI DA YAZMAYI UNUTMAYIN ARTIK AÇIKÖĞRETİM TEK ANADOLU AÖF DE YOK. KARIŞIKLIĞA MEYDAN VERMEYELİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan -- 19 Ekim 2016; 16:45:15 >
  • Ankete katıldım. yalnız bu sadece anket ile olacak iş değil.

Yök'e ve Bimer'e de şikayetlerimizi yazalım arkadaşlar.
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    ANADOLU AÖF NİN 2 MİLYON ÖĞRENÇİSİ VAR STOK ERİYECEK GİBİ DEĞİL HANİ BİRAZ DA KALİTE ARTSIN DİYE DÜŞÜNMÜŞ OLABİLİRLER.

ÖĞRENCİ 50 ALSAM GEÇİYORUM MANTIĞINDA OLDUĞU İÇİN BU MANTIĞI DEGİŞTİRCEKLER DEMEKKİ.

ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU VE SENATOSUNDAN GEÇEN KARARI YÖK ONAYLAMIŞ PROSEDÜR BU.

ÖSYM NİN SIRALAMA SINAVLARI GİBİ BİR UYGULUMA SAÇMA. ANADOLU AÖF NİN RAKİPLERİNİ GÖZETİP SÜREKLİ BÖLÜM AÇMAK YERİNE STOĞU AZALTMAK İÇİN NE YAPILABİLİR ONU BULMASI LAZIM. STOK ARTTIKÇA ARTIYOR. 2 MİLYON OLMUŞKEN 2,5 MİLYONUN ZARARI YOK DİYE DÜŞÜNÜYORLAR BİLEMİYORUM.
  • bimere hiç yazmadım biri yardımcı olursa seve seve yaparım resmen haksızlık bu kural bu arada kampanyayıda imzaladım hayırlı olsun
  • Vize ve final alimida degismis mi arkadaslar vizeden daha cok %50 almalilar aga bu ne hem soru sayisida az bu sekilde nasil gecicek millet saka mi bu bunlar bu kararlari neye gore aliyorlar 7 sinav gir birde dogru yaptigin gecersiz olsun olm kimsiniz siz 1 sene kaldi surda bitirmeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hem sınavları zorlaştırıyorsun hem baraj puanını yükseltiyorsun hem bütünlemeyi kaldırıyorsun hem katkı payını tekrar getiriyorsun bunların üzerine sınavlarda 4 yanlış 1 doğruyu götürme uygulamasını getiriyorsun. bu kurum artık çığrından çıkmıştır. açıkçası aöf okumayın diyorlar
  • BİMER, Cimer ve YÖK'e e gönderilecek dilekçe örneğini buraya koyuyorum arkadaşlar. boş yere konuşmak yerine bu dilekçeyi herkes gerekli yerlere gönderirse geri adımın geleceğine inanıyorum.

" ANADOLU ÜNİVERSİTESİ açıköğretim,iktisat ve işletme fakültesi 2016-2017 eğitim yılı itibari ile YÖK'ün almış olduğu 4 yanlış 1 doğruyu götürme kararı açıköğretim öğrencilerinin mağdur olmasına neden olmuştur. Bu sistemin doğru bir karar olmadığına ve biz öğrencilerin mağduriyetin giderilmesi icin belirtilen seceneklerden birinin; dört yanlış bir doğruyu götürme sistemin kaldırılması, çan sisteminin Yirmibeşe cekilmesi yahut bütünleme sınavının getirilmesini talep eder, Öğrencilerin hakları ellerinden alınmamalı ve Eğitim zayiata uğratılmamalıdır.Gereğini arz ederim. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

BİMER, Cimer ve YÖK'e e gönderilecek dilekçe örneğini buraya koyuyorum arkadaşlar. boş yere konuşmak yerine bu dilekçeyi herkes gerekli yerlere gönderirse geri adımın geleceğine inanıyorum.

" ANADOLU ÜNİVERSİTESİ açıköğretim,iktisat ve işletme fakültesi 2016-2017 eğitim yılı itibari ile YÖK'ün almış olduğu 4 yanlış 1 doğruyu götürme kararı açıköğretim öğrencilerinin mağdur olmasına neden olmuştur. Bu sistemin doğru bir karar olmadığına ve biz öğrencilerin mağduriyetin giderilmesi icin belirtilen seceneklerden birinin; dört yanlış bir doğruyu götürme sistemin kaldırılması, çan sisteminin Yirmibeşe cekilmesi yahut bütünleme sınavının getirilmesini talep eder, Öğrencilerin hakları ellerinden alınmamalı ve Eğitim zayiata uğratılmamalıdır.Gereğini arz ederim. "

şimdi gönderiyorum , iliginize teşekkürler aslında bu ayrıca şikayet ve bimer konusu ayrı bir şekilde bir şekilde konu açılıp çoğu kişiye yaymak lazım

• Yeni kayıt yaptıranlara geçerli olsa bari ya... Bu dönem son bitiriyorum abi engel olmayın yaş oldu 29 hakkımda kalmıyor başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzÖzkn

Yeni kayıt yaptıranlara geçerli olsa bari ya... Bu dönem son bitiriyorum abi engel olmayın yaş oldu 29 hakkımda kalmıyor başka

yaşım 41 benimde son sene..
    bittik wallaha.. yada ben bittim..

20 soruda zorla 10 doğru buluyordum 10 yanlış oluyordu.
    10 yanlış 2,5 soru götürecek. 37,5 ile kalacaz.
    atmamak gerekiyor..

şimdi sms geldi 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor yazıyor.
  • Ayvayı yedik. Ucu ucuna geçenler artık geçemeyecek. Örn: Ben ve Sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gosHawk. -- 24 Ekim 2016; 11:40:34 >
  • Napacaz artık ,35 ten altı sayılmıyordu.
    Bilemiyorum Altan...

• okulun sonunda sistem mi değişir.
    biz bu okulu girerken böyle bir kural yoktu.

şimdi 4 sınıftayız yeni kural getiriyorlar.
    yeni başlayana deseniz anlarım..

onlarda bu kuralı bile bile kayıt olsa, iyi olmaz mıydı.

ben imkanı yok geçemem.. bittim.
  • Son 4 dersim kaldi mezun olacagim bu donem dersleri verirsem. nasil yapacagi bilmiyorum hayirlisi bakalim cok calismam gerek
    İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK
    ÜRETİM YÖNETİMİ
    DENETİM
    TÜRK VERGİ SİSTEMİ
  • bu sınavda uygulancak msj geldi

30 gun var.7 kitap 4 er konudan 28 konu

hergun bir konu.ne zaman soru cozcez

iki gun calısmasak ucuncu gun dort konu birden nasıl olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: OgzÖzkn

Yeni kayıt yaptıranlara geçerli olsa bari ya... Bu dönem son bitiriyorum abi engel olmayın yaş oldu 29 hakkımda kalmıyor başka

Al benden de o kadar geçen sene istatistik dersi yüzünden yarım dönem uzadı okul.şimdi ise bu sistem çıktı şansıma tüküreyim.
    Tecil bitiyor son kurşunum
  • arkadaşlar bürodan kitapları almak için geç mi kaldım ? sizler aldınız mı
  • Tecil fakültesi olmaktan çıkıyor sallasan cc ile geçiyorduk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.