Şimdi Ara

AÖF'te de 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: evandevan

ANADOLU AÖF NİN 2 MİLYON ÖĞRENÇİSİ VAR STOK ERİYECEK GİBİ DEĞİL HANİ BİRAZ DA KALİTE ARTSIN DİYE DÜŞÜNMÜŞ OLABİLİRLER.

ÖĞRENCİ 50 ALSAM GEÇİYORUM MANTIĞINDA OLDUĞU İÇİN BU MANTIĞI DEGİŞTİRCEKLER DEMEKKİ.

ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU VE SENATOSUNDAN GEÇEN KARARI YÖK ONAYLAMIŞ PROSEDÜR BU.

ÖSYM NİN SIRALAMA SINAVLARI GİBİ BİR UYGULUMA SAÇMA. ANADOLU AÖF NİN RAKİPLERİNİ GÖZETİP SÜREKLİ BÖLÜM AÇMAK YERİNE STOĞU AZALTMAK İÇİN NE YAPILABİLİR ONU BULMASI LAZIM. STOK ARTTIKÇA ARTIYOR. 2 MİLYON OLMUŞKEN 2,5 MİLYONUN ZARARI YOK DİYE DÜŞÜNÜYORLAR BİLEMİYORUM.

İyi de bu sistem stok miktarını daha da arttırır veya stok erimesine bir fayda sağlamaz. Dersi yani sınıf geçmeyi zorlaştırırsan stoklar erimeyecek. Adam zaten kalırsam kalırım mantığında. Yav istedikleri kadar kalite arttırmaya çalışsınlar AÖF'ni takan yok. İş hayatında gram faydası yok. Tırt. Uygulama çok saçma olmuş. YGS/LYS değil KPSS değil. Oldukça saçma bir uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadarda gaddarlık olmaz ki.
    Bari 5 yanlış 1 doğruyu götürse
    Hem 5 şık koyuyorlar. 4 yanlış bir doğruyu götürüyor.
    Şıkları 4 e düşürün o zaman %20 lik şansımız olsun %25
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoSHawk.

Bu kadarda gaddarlık olmaz ki.
    Bari 5 yanlış 1 doğruyu götürse
    Hem 5 şık koyuyorlar. 4 yanlış bir doğruyu götürüyor.
    Şıkları 4 e düşürün o zaman %20 lik şansımız olsun %25

Hangi üniversite sisteminde var bu uygulama hem 5 şık olacak hem de dört yanlış bir doğru yu
    götürecek insanların emekleriyle oynamayın, sınav tarihleri belli olduktan sonra yapılacak iş mi bu,
    kayıtlardan önce açıklama yazsanız kimse kayıt olmaz tabi
  • yanlış yanlıştır doğru doğrudur.
    yanlış soru yapmanın cezası doğru soruyu silmek midir?

4 yanlış 1 doğruyu götürüyor da,
    4 doğru 1 yanlışı götürse ya, bileni de ödüllendir.
  • Aöfün kalitesi artsa nolur artmasa nolur sanki mühendis doktor mezun ediyor.Mat1 sınavına hesap makinesiyle gelen çarpma işlemini yapamayan adam 4 yanlışı mı hesaplıycak allahaşkına :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • komik uygulama calısana pek onemsiz arkadaslar ya 10 dogru yapsa 50 alıyordu sımdı 40 alcak 40 ' lada gecer zaten cana takılır cc felan gelır sadece.. genel not ortalaması duser mı bılmıyorum ama can onemlı bu sekılde herkes cuvallar yanı bıraz calısan yıne gecer. 37 not felan cc bıle gelebılır yani..

burda onemlı olan 10 yanlısı gecmemek ve vizeye cok calısmaktan gecıyor yanı vızeden 15 16 dogru yapmak lazım fınaldede 35 ortalamayı dusurmemek bole yapan yıne her turlu gecer benımde 1 senem kaldı fark etmıyor zaten calısıyordum sımdı az daha fazla dıkkat gun calıscam ıste bu aof kım yapıyor bu uygulamaları bu aof sıstemını hıc sevmıyorum sımdı 1 sınıf olsam bu tarz okulda okucama gıder ozele para verir tonla orda okurum bole adamların elınde kukla oluyoruz

yani adamlar büt bile yapmıyor ögrencisine 1 ders yuzunden donemı uzuyan belkı 2 ders yuzunden 5 dersten kalan dolu adam var niye ? para için tabiki adamlar böle yaparak kaliteyi arttırcaklar sözde sanki ögrencisini adam yerine koyuyorda sizi hiç bir kurum adam yerine koymuyor dicen aslında aöf mezunu diyince !! neye yarıyor özelde ? hemen iş veriyorlar sankide

tek işe yarar yanı askerlik bu dibomanın gerisi boş ha kpss de bişeylerde yaparsan memur felan vs şansı baskası yok bu okulda özelde dil bilmeden iş miş iyi iş hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 1 Kasım 2016; 0:45:32 >

• aöf belliki eğitimde kaliteyi artırmaya başlıyor artık aöf okumakt sıkıntı olmuş
  • Şimdi bizim sınavlarda minimum kaç doğru yapmamız lazım bu durumda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Şimdi bizim sınavlarda minimum kaç doğru yapmamız lazım bu durumda ?

valla dostum benim anladığım en az 10 doğru yada 11 12 olursa süper

burda önemli olan artık bilmediğimiz soruyu salllamamız boş bırakmamız aynı öss gibi :D

böylece doğrular gitmez yalnıs diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Şimdi bizim sınavlarda minimum kaç doğru yapmamız lazım bu durumda ?

valla dostum benim anladığım en az 10 doğru yada 11 12 olursa süper

burda önemli olan artık bilmediğimiz soruyu salllamamız boş bırakmamız aynı öss gibi :D

böylece doğrular gitmez yalnıs diye

Cevap için teşekkürler. Aynen söylediğin gibi yapmak lazım

• axelfoly kullanıcısına yanıt
    sorun aslında ders çalışma yönteminde herkes anadolu aöf atatürk aöf ve istanbul auzef i aa açıköğretimbu deyip küçük görmesinde dersi de az az çalışmakta.sınavda sallar geçerim 50 alıyım yeter mantığı herkeste var. malesef.
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    işte bu mantık artık yıkılacak aöf işi ciddiye aldı ki burasının bir üniversite olduğunu unutanlar var der gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 18 Kasım 2016; 10:56:54 >
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    anadolu aöf 30 yılda oluşan bu algıyı değiştirmesi biraz zor olacak. son yıllarda (en az 10 yıl)hep aynı soruları sorması bu algının yerleşmesini sağladı.

istanbul üniversitesi auzef anadolu aöf gibi değiliz biz dedi zor olduklarını ispatladı."ders geçmek için gelmek isteyenler gelmesin biz öğretme amaçlı bir fakülteyiz dedi. auzef dekanı." ben öğrencisi olduğumdan biliyorum geçmek zor.sorular enteresan yerlerden geliyor.
    gelen öğrencilerin yarısı bırakıyor. kayıt yenileme döneminde yeterli kayıt yenileme olmuyor diye 3 hafta uzatıyorlar ama fazla gelen olduğunu sanmıyorum.

atatürk aöf yi bilmiyorum ama zor olduğunu söylüyorlar. uludağ üniversitesi henüz yökten aöf için onay beklediğinden peşin birşey söyleyemiyceğim.

uzun yıllardır oluşan bu çok kolay algısı anadolu aöf kendi yarattığı bir algı millet istanbul auzef ,atatürk aöf yi aynı zannediyor (biri de benim AUZEF te ders geçmek çok uğraştım ama olmadı bir kısmı kaldı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan -- 18 Kasım 2016; 14:17:27 >

• Simdi soylede birsey var en az 17 soruyu dogru yaptiginizdan eminseniz kalan 3 soruyu gonul rahatligiyla sallayabilirsiniz nede olsa 4 yanlis 1 dogruyu goturuyor.

• Son senem 4 dersim kaldı geçen sene 0.05 puancık ile tekrara kaldım bu nasıl is anlamadım gitti bugün de sınava girdik

• RailFlexboost R kullanıcısına yanıt
    al bendende o kadar son 4 dersim girdigim dersde cok iyi degildi sosyal etik bilmem ne bu 4 dersde daha once 2puanla donem uzanan dersler yani kosullu gecip 2 puanla tekrar almak zorunda kaldgigim dersler
  • Haşin_ErKeK kullanıcısına yanıt
    Ciddimi yazdiginiz bilmiyorum ama durum anlattiginiz gibi degil her yanlis soru puan goturuyor oyle dusunun
    toplam 4 yanlıs 1 dogru puanina goturuyor
  • Diyelim matematikten sıfır çekeceğiz. Yani bir tane soruyu bile çözmeyi bilmiyoruz. Cevap kağıdını boş vermenin yerine 20 sinide sallamanın zararı nedir. ?
    Eksi puana gidebilme ihtimali varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafasadık kullanıcısına yanıt
    Evet var

• Aynen yanlışlar doğruları götürdüğü için belirli bir rakamdan sonra götüreceği doğru puanı olmayacağınin - eksi puana gidiyor sıfır alıyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.