< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba, Etimesgut,sincan,eryaman civarında isen yardımcı olabilirim soğuk hava deposu için. 3 Vardiya çalışılıyor. 08:30 -17:30 15:30 -12:30 11:00 - 08:00 Donuk-Kuru-Soğuk oda var restoran siparişlerini palete diziyorsun. Ne çok ağır ne çok hafif bir iş, işini yaptığın sürece kimse karışmaz. Kurumsal firma maaşın 1dk geç yatmaz. Maaş 5.700 civarı şu an için ne kadar uzun süre çalışırsan o kadar artar bu giriş ücreti. + 1.400 tl sodexo + servis |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bende son çare ozel guvenlik isine girecegim 7000 tl ye yakin maasi var 8 saat vardiya baska bir yol yordam goremiyorum. Memur emeklisi bizimkilerde ne cevre var ne dayi kimseden hayir yok evde oturunca kimse sigorta yapmiyor,para vermiyor ve depresyona giriyorsun. Guvenlik isi tas atsan yorulmazsin diger turlu markette,fabrikada 12 saat adami somuruyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Eskiden mirc isimli programda selamlaştıktan sonra ASL derdik. Age-Sex-Location anlamına gelir malum bu ortamda gerçek ortamdaki gibi sezemiyoruz insanları. Konum paylaşmışsınız ancak yaş, eğitim bilgisi ve hastalığınız hakkında biraz detaylı bilgi verirseniz yorum yapabilirim. Doğuştan epilepsi hastasıyım, yaş 45, 657'ye tabi olarak çalışıyorum. |
| _____________________________ |
|
Sen makarnacı dayılardan mısın Telefonu mu gösteriyim mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() CastleVania: Symphony of the Night
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Yaş kaç, eğitim nedir bunları bilmek lazım. Fakat uzun süre iş bulamıyorsanız bence tekrar okuyun. Hemşirelik okuyabilirsiniz. Hem kazanması hem okuması hem de atanması kolay. Maaşı da şu an 12 ile 14 bin arası bir şey. Çok çaresiz olsam bu şekil ilerlerdim. |
|
|
Merhaba, Etimesgut,sincan,eryaman civarında isen yardımcı olabilirim soğuk hava deposu için. 3 Vardiya çalışılıyor. 08:30 -17:30 15:30 -12:30 11:00 - 08:00 Donuk-Kuru-Soğuk oda var restoran siparişlerini palete diziyorsun. Ne çok ağır ne çok hafif bir iş, işini yaptığın sürece kimse karışmaz. Kurumsal firma maaşın 1dk geç yatmaz. Maaş 5.700 civarı şu an için ne kadar uzun süre çalışırsan o kadar artar bu giriş ücreti. + 1.400 tl sodexo + servis < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 21 Kasım 2022; 14:27:51 > |
|
Linkedin uyeliginiz yoksa, Linkedin'e uye olun. Ekleyebildiginiz kadar kisi ekleyin. Ardindan, durumunuzu anlatan bir Post atin. Egitim durumunuzu, varsa daha onceki is tecrubelerinizi de ekleyin. Bu sekilde cok daha fazla kisiye ulasabilirsiniz. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 23 Kasım 2022; 23:23:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |