Şimdi Ara

Ankara'da duş alıp emanet bırakabileceğim bir yer var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu ayın 21'inde Ankara'ya gideceğim bir mülakata katılacağım mülakat saat 13.00'da ben otobüsten sabah 8 gibi ineceğim AŞTİ'ye mülakat saatine kadar elbiselerimi değişip duş alabileceğim bir yer var mıdır Altındağ çevresinde veya AŞTİ'de.

Bu arada hijyen önemli beyler temiz midir bu tip yerler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Duş Alıp Emanet Bırakabileceğin Yerler

Ankara'da, duş alıp eşyalarını güvenli bir şekilde emanet edebileceğin birkaç yer mevcuttur. İster seyahat ediyor ister evsiz kalmış ol, bu tesisler kişisel hijyenine özen göstermene yardımcı olabilir.

• Ankara AŞTİ Otogarı Emanet: Ankara AŞTİ Otogarı içerisinde, 24 saat hizmet veren bir emanet bulunmaktadır. Bu emanette eşyalarını bırakabilir ve otogarın duşlarından faydalanabilirsin.

• Halk Ekmek Fabrikası Duşları: Ankara Halk Ekmek Fabrikası'nın bahçesinde halka açık duşlar bulunmaktadır. Bu duşlar ücretsizdir ve 7/24 kullanılabilir. Ancak emanet hizmeti bulunmamaktadır.

• Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı: Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, evsizler ve ihtiyaç sahipleri için ücretsiz duş ve emanet hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetten faydalanmak için ilgili kuruma başvurman gerekmektedir.

• Bazı Özel Hamamlar: Ankara'da, ücret karşılığında duş alma ve eşyalarını emanet etme imkanı sunan birkaç özel hamam bulunmaktadır. Bu hamamların çalışma saatleri ve fiyatları değişkenlik gösterebilir.

Duş almak ve eşyalarını emanet etmek istediğin en yakın yeri bulmak için "ankara duş alma yerleri" veya "ankara emanet" gibi anahtar kelimelerle çevrimiçi arama yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Beyler bu ayın 21'inde Ankara'ya gideceğim bir mülakata katılacağım mülakat saat 13.00'da ben otobüsten sabah 8 gibi ineceğim AŞTİ'ye mülakat saatine kadar elbiselerimi değişip duş alabileceğim bir yer var mıdır Altındağ çevresinde veya AŞTİ'de.

Bu arada hijyen önemli beyler temiz midir bu tip yerler?

Hijyen çok önemli ama üzülerek söylüyorumki senin aradağın gibi bir yer Ankarada malesef mevcut değil işin zor
  • bayan olsaydın evinde ağırlayacak çok kişi çıkardı
  • Masaj dahil mi?

• cebinde yok mu 50 lira felan ? verirsin bi otele 50 lira otele yerleşirsin alırsın duşunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

cebinde yok mu 50 lira felan ? verirsin bi otele 50 lira otele yerleşirsin alırsın duşunu ?

Ulus'da bir otelde kalmıştım çok iğrençti diğer otellerde 70-80 lira veririm parayı sorun değil de en ucuza nasıl kurtarırım diye hesap yapıyorum.

• Kardeşim izmirde olsan bizde alıp giderdin arabayla birakirdim ama ankarada oyle bir.yer.olacağını sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deltoid-

Kardeşim izmirde olsan bizde alıp giderdin arabayla birakirdim ama ankarada oyle bir.yer.olacağını sanmıyorum

Çok sağ olasın yinede İzmir işim düştüğünde artık

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

quote:

Orijinalden alıntı: -Deltoid-

Kardeşim izmirde olsan bizde alıp giderdin arabayla birakirdim ama ankarada oyle bir.yer.olacağını sanmıyorum

Çok sağ olasın yinede İzmir işim düştüğünde artık

Her zaman beklerim ustam

• ankarada ucuz yer ulustur , orasıda genelde fuhuş ve doğudan falan gelen garibanlar için kullanılır. (çankırı caddesindekilerin bazıları uzak doğu turistleriyle de doluyor :D)

onun dışında 200-300 lira verirsen öneriyim 1-2 otel...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.