B

Çavuş
30 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba arkadaşlar 6-7 yaşından beri epilepsi hastasıyım ve hep ilaç kullandım bu yaşıma kadar. 31 yaşındayım dirençli epilepsi diyorlar benim için gün aşırı nöbet geçiriyorum. Epilepsi hastasıysanız ve epilepsi hastası yakınlarınız varsa ne yaptığını öğrenebilir miyim?
Herkese merhaba öncelikle, kitaplarımın bir bölümünü satıyorum, kimisi nadir kitap, kimisi klasik ve polisiye. Karışık kitap seti 89 adet
Öncelikle herkesi rahatsız ettiğim için özür dilerim fakat bir yıldır Ankara'da uzun dönem çalışacağım iş bulamadım. Başvurduğum kimse geri dönmüyor ne yazık ki. Babam emekli annem ev hanımı onlarla yaşıyorum ondan kaynaklı onlara ve kendim için para bulmak zorundayım. Epilepsi hastasıyım kimi iş yeri ondan geri dönmüyor muhtemelen. Sevgili Donanımhaber ahalisi lütfen yardımcı olun bana. Saygılar dilerim.
Aylardır uğraşıyorum izlemediğim video, yapmadığım yöntem kalmadı ama Corel Draw'ı sıkıntısız şekilde hiç kuramadım. Yüklüyorum fakat bir iki gün sonra tekrar açılmama sorunu yaşıyorum. En sonuncu ise bugün oldu sabah açıldı birkaç saat sonra açayım dedikten sonra yine açılmadı. Sıkıntısız şekilde nasıl kuracağımı bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
İyi akşamlar ürünü yeni aldım ama tam bilmiyorum videoları seyretsemde. Ürününün uzun ömürlü olması 10 sene vb gibi için neler yapmalıyım. Bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
Şu an öğrenci olup çalıştığım yerden uzun dönemdir maaş alamadığım için ucuz e kitap okuyucu veya tablet arıyorum nerden bulabilirim değerli arkadaşlar yardım ederse çok sevenirim.
Hakkında
Meslek: Grafiker
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 78
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.717 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.