Staj yeri bulamıyorum
Ankarada elektrik ve enerji önlisans bölümü okuyorum ve bu sene 2. yılım ama staj yeri bulamıyorum. Aslında istediğim sadece staj yapıp geçmek değil işe devam edebilmek mesleği öğrenmek. Bu yüzden merdiven altı yerlerde staj yapmak istemiyorum
30 farklı şirkete mail atıp kariyer ve linkedln dan başvurmama rağmen staj yeri bulamıyorum ne yapmam gerekir
Erkeğin küpe takması feminenlik midir?
Kulağımda sallantılı küpeler burnumda hızma kaşımda da piercing var
Redpill e göre erkek maskülen olmalıdır güçlü olmalıdır, düzenli spor yapıyorum ama sizce bu takılardan dolayı hatunların gözünde asla sevgilisi olamayacak ama kankası olabilecek beta erkek mi olmuş olurum
Ama hatunlar sürekli çok tatlı olduğumu söyler
Geç kalmışlık hissi
24 e girdim ve icimde öyle bir his var ki öyle bir boşluk var ki sanki hiç yaşamamışım gibi, zaman hızla akıp gidiyo ne ara 24 oldum bilmiyorum bile 30 a merdiven dayadık sayılır ama sorarsanız; emre hiç arkadaşlarınla çıkıp içip sabahlara kadar eğlendin mi hiç sevgilin oldu mu ya da bir gün bile yarını düşünmeden mutlu olabildin mi ??? Cevabı koca bir HİÇ ve daha kötüsü de ne biliyormusunuz zaman hayal bile edemeyeceğimizden daha hızlı geçiyor, geçen bir saat bie bir daha geri gelmeyecek
Canımı en çok acıtan şey de bu zaten geçen zaman bir daha geri gelmeyecek şu an ne yaşadıysanız ne hissettiyseniz ne kadar çok anı biriktirebildiyseniz ne mutlu size ben yaşayamadım ve en büyük pişmanlıklar yaşanmamış hayatlardır
Okul, para,iş bunların hepsi yaşanmamış bir hayattan sonra boş 50 yaşından sonra milyoner olsanız neye yarar 60 yaşından sonra dünyayı gezseniz neye yarar 70 yaşından sonra dünyanın en mükemmel kanıyla birlikte olsanız neye yarar
Her şey zamanında güzel zamanınız varken yaşamalısınız eğer bugün çirkinim fakirim derseniz iş geçtikten sonra keşke daha fakir keşke daha çirkin olsaydımda genç olsaydım yaşayabilseydim diyeceksiniz
Tipim nasıl ss li (trol değil)
PART TİME FULL TİME İŞ
Defacto lcw koton migros mavi bim a101 vs. Hepsine gitim müdürleriyle konuştum başvurdum ama hepsi eleman almıyoruz falan diyo bari kariyer.net üzerinden başvurayım dedim tek bir ilanda bile +999 başvuru yazıyo
İşsizlik yok millet iş beğenmiyo diyen birisi ya eskort evladıdır ya da neyse şimdi ban yemeyelim
Harbiden çok kötü bir yere doğru gidiyoruz sakın işten çıkayım bana iş mi yok daha iyisini bulurum maaşım az falan demeyin vallaha açlıktan ölürsünüz kimse yüzünüze bile bakmaz en azından şu cumhurbaşkanımsı kişi gidene kadar
nasıl hayatta kalacam
24 yaşındayım asgari ücretle çalışıyorum ailemle kalıyorum tabi aile demeye bin şahit lazım üvey anne üvey kardeşler falan
ayrı eve çıkayım artık bir hayat kurayım diyorum ankarada en kötü kiralar 2.5k 3k, tamam bir ev arkadaşı bulsan yarı yarıya bölüşsen kahvaltıda menemen yiyeyim desen domatesin kilosu 20-25 tl artık sevgilim olsun gezelim arabam olsun bu hayalleri bile geçtim
yanlış anlamayın lüks bir hayat istemiyorum bir tane odam olsun 15 m2 bile yeter bir yatağım bir masam daha başka bir şey istemiyorum, patron zengin olsun diye 10 saat kölelik yapıyorsun karşılığında hayatta kalacak kadar bile para kazanamıyorsun ve bu sadece asgari ücretliler için geçerli değil günümüzde 10k 15k bile para değil artık o paralara araba bile alınamıyo
bırakın artık işten sonra bir okula bir kursa gitmeyi dinlenecek zamanı bile zor buluyorum bu durumda olan sadece ben miyim herkes gerçekten hayatından memnun mu neden kimse bu durumdan bahsetmiyo, foruma bi giriyorum yok kızlar şöyle yok kızlar böyle herkesin tuzu kuru sanırım
suç ben de ya da ülke de değil suç babam ve annemde bok vardı 5 dk lık zevk için bir insanın hayatını mahfettiniz eğer geçmişe gidebilsem yapacağım tek şey babama boydan prezervatif geçirmek...
hearts of iron 4
yok mu ankarada hoi4 oynayan çevremde herkes saçma sapan oyunlar oynuyo hele şu valo ne boktan bi oyun kimse strateji oynamıyo
varsa oynayan bi yazsın buluşalım bi vs atalım
intihar etmek
eğer genç ve sağlıklı olmasaydım kesin intihar ederdim, beni hayatta tutan tek şey bu ikisi
bu dünyayı olabildiğince tecrübe etmek ve deneyimlemek istiyorum. zaten eninde sonunda öleceğiz bence ölmeden gençliğimizi yaşamalıyız zaten yaş 35-40 olduğunda yaşlılık ve hastalık gelecek zaten ondan sonrada hayatı uzatmanın bir anlamı yok.
siz neden intihar etmiyorsunuz ?
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 246
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 154 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı