Şimdi Ara

Anıtkabir'e halı saha yapıldı (askerler için )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Anıtkabir yerleşkesi içine halı saha yapıldığını bildirdi. Geçtiğimiz günlerde Anıtkabir'e çocuk parkı yapılmış, gelen büyük tepkilerin ardından çocuk parkı vatandaşlar tarafından sökülmüştü. Genelkurmay Başkanlığı ise aldığı karar ile parkın tamamını kaldırmıştı.
    Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Anıtkabir’de tepkilerin ardından kaldırılan çocuk parkının ardından şimdi de Anıtkabir yerleşkesi içine halı saha yapıldığını bildirdi.

Oda TV’de yer alan habere göre, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan ve Yönetim Kurulu Üyesi Namık Kemal Kaya Anıtkabir çevresinde incelemelerde bulundu. Bu incelemeler sırasında Fevzi Çakmak caddesinden görünen halı sahayı tespit ettiler. Konuyla ilgili açıklama yapan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan “Bu nasıl bir saygısızlık. Çocuk parkından sonra şimdide halı saha yapmışlar.Bu halı sahada oradan ya kalkacak ya kalkacak” dedi.
    İLGİLİ HABERAnıtkabir'de yapılan oyun parkı vatandaşlar tarafından söküldü
    Anıtkabir’de yapılan oyun parkı vatandaşlar tarafından söküldü

“ANITKABİR NE BİR OYUN ALANI NE DE FUTBOL SAHASIDIR”
    “Anıtkabir yerleşkesinin her bir metrekaresine yapılan her şey özenle yapılmak zorundadır. Orası askerin futbol oynayacağı yer değil. Anıtkabir Komutanlığı, Genel Kurmay Başkanlığı Anıtkabir’in nasıl bir yer olduğunun farkında mıdır?” diyen Candan şöyle devam etti. “Çocuk parkı ile yaşanan süreçten anlaşılan Genel Kurmay Başkanlığı ve Anıtkabir Komutanlığı ders çıkartmamış. Simgesel ve tarihsel bir mekan olan Anıtkabir’de asker futbol oynasın diye halı saha mı yapılır. Anıtkabir yerleşkesindeki bu densiz hareketler Türkiye halkının değerleriyle dalga geçmektir. Bu artık saygısızlığın dik alasıdır. Çocuk parkı nasıl kaldırıldıysa bu halı sahada öyle kalkacak. Anıtkabir ne bir oyun alanı ne de futbol sahasıdır.Damarımıza basmadan bu halı sahayı bir an evvel ya kaldırın, ya kaldırın”

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ
    Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Namık Kemal Kaya, ”Anıtkabir’in saygı ve anı mekanı olan niteliği ve değeri hiçbir absürt müdahaleye açık değildir. Anıtkabir, anı mekanıdır, saygı mekanıdır. İlgililerle görüştüğümüzde askerler futbol oynasın diye 1-2 ay dır başladı dedi.Bu ucubeyi de kaldıracaklar,başka yolu yok, suç duyurusunda bulunacağız.Artık çok oluyorlar ” dedi.

http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/anitkabire-simdi-de-hali-saha-yaptilar-1437110/

Anıtkabir'e halı  saha  yapıldı (askerler için )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 9 Ekim 2016; 21:41:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir laf var ya ecel var gelen var.
  • Anıtkabir de Anıtkabir hariç herşey kaldırılmalı ve hiçbir şey yapılmamalıdır.Orda ki kafeterya dahil

• Padişahların türbesine ve Turgut Özal'ın/Menderes'in mezarlarına da koşu parkı yapılsın lütfen.

• Menderesin mezarına spor aletleri istiyorum

• Baştaki zât daha ben Türküm diyemedi yıllardır. o yüzden Türklerin manevi değerlerine saygı duymamasını normal karşılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArapŞeyhi -- 9 Ekim 2016; 22:40:54 >
  • turkluk ve cumhuriyet degerlerini yok etmek icin var gucu ile calisanlardan ne bekliyorsunuz ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eskide orda dvd satıyolardı kuruluş kurtuluş ben ona bile kızardım ticaret mi bu diye uğraşıyorlar milletle kızsın diye demekki
  • anıtkabir komutanlığı son zamanlarda ilginç işler yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde bilmeyenler için orda yıllardır top sahası var.şimdi çevresini tel yapmışlar görünür hale gelmiş.gerek yoktu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu 2. abdülhamit zamanında bira fabrikası açılmış onu anlatıyor.

ben daha ileri gideyim osmanlının bütün padişahları zaten akşamcı idiler. o saray manzarasında boğaza karşı adam rakı içmesin de ne yapsın?

anıtkabir konusuna gelince eğri oturup doğru konuşalım. koca fatihin kanuninin türbeleri 10 metre, anıt kabir içine bir şehir kurulacak kadar büyük bir arazide. bu neyin abartısı hayırdır? şimdi, geçmişte yaşamayı bırakmaya mahkum olmanın ismine "hayat" derler. birtakım militarist dönemlerde yapılan şeyler doğru filan değil.

bunlar bugün olmazsa yarın değişecek. değişmeyen tek şey değişimdir hayatta. dünyada atatürk abartımızın tek benzeri sovyet rusyadaki lenin stalin olayı ve heykelleri idi ki, bir bakıma aynı döneme denk gelip bizimkilere de model olmuşlardır... bunlar biteli 30 yıl oluyor.

biz neden bu kadar zor değişyoruz ya?

• Bunu yapanlarinda bunu destekleyenlerinde....

Nasil rezil be nasil igrenc bir donemden geciyoruz.

Ataturk e bunu yapan zihniyeti destekleyen bu milletle artik hicbir alakam kalmamistir.

Bu igrenclik yuzunden artik bu ulkedende ordudanda herseydende nefret ediyorum.

Bu ulke icin gazi olmis , gerek Osmanli gerek Turkiye doneminde savasmis baros doneminde Hatay i anavatan a katmis bir insanin mezarina yapilan bu igrenclikler !!!

Ordumuzda hukumetimizde insanliktan nasibini almamistir bu kadar acik ve net.

Bir insanin naasi ile bu kadar oynanilmaz !

Her neyse beni ve benim gibi milyonlari bu ilkeden nefret ettirdiniz yarin savas ciktiginds yaptiginiz bu igrenclikler yuzunden hickimseyo ardinizda bulamayacaksiniz !!!

Ben artik bu ulke icin kilimi bile kipirdatmam.

Ayip !!!

• Cami duvarına işemeye başladı. Bakalım bu hareketlerle muhalefeti nereye kadar vatan adı altında kendi tarafında tutabilecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anıtkabir sit alanı olduğu için böyle yapılaşmalar kanunsuzdur. Bizzat oranın komutanlıklarının böyle işlerle uğraşması gerçek anlamda yüz kızartıcıdır.

Bu arada keşke zamanında bira fabrikası değil de maden suyu fabrikası açılsaymış. Bazı emperyal artıkların hazım sorunu böylece giderilebilirmiş belki.
  • yunan tapınakları gibi bir betonarme yapı olması rahatsız etmiyor da, yakınındaki çocuk parkı veya futbol sahası mı rahatsız ediyor?
    eski padişahlarla ve liderlerle kıyaslama yapanlar olmuş, hiç birinin mezarı bu kadar devasa yer kaplamıyor.
  • zeus_1907 kullanıcısına yanıt
    Sen camilerinin aslinda bir bizans klisesi olan Ayasofya ornek alinarak yapildigini biliyor musun ?

Camiler aslinda dogu hristyan tapinaklari ornek alinarak yapilmistir. Izellikle Ayasofya.

Ayrica Ataturk un mezariyla neden ugrasiyirsunuz. Senin gibilerin lideri degil zaten bende senin gibilerle ayni milletten degilim artik.

Siz gidip kendi haci hocalarinizla ugrassaniza Ataturk e boyle alcakca saldirilar yapacaginiza !

Gucunuz ancak adamin mezarina sinsice evet sinsice saldirmaya yetiyor. Bende diyorum ki bizden uzak durun artik midemiz kaldirmiyor sizi ...

Git basima bak bugunde 150 milyarlik yolsuzluk ortaya cikti. Dinibutun liderleriniz intetnetim yarisini kitledi fakir fukaranin malini hortumladiklari ortaya cikmasin diye sen bunu yut sonra git sindir tamam mi sizin ahlakiniz bu.

Ataturk tende uzak durun o adam sizin zihniyetinizdekilerden cok daha ote biri bu sekilde sinsiliklerle hicbirsey yapamazsiniz !!!

• DH User kullanıcısına yanıt
    2 3 aydir Atatürk un cenazesine saldirip basindan hucum ediyorsunuz.

Kacakca ve sinsicevama sunu bilin ben bitirdim artik sizdende sizin ordunuzdanda en ufak bir ilisigim kalmadi. Bir adamin cenazesiyle ugrasan bir devlet benim gizumde ne devlettir bu adilikleri bu ulkenin kurucusuna yapanda benim ordum degildir.

Acik ve net soyluyorum ben ve benim gibi milyonlarca vatanseveri bu ulkeden soguttunuz bu rezillikler . Adam gibi erkek gibi cikmak yerine bu tarz bizans oyunlariyla hayziyetsizliklerle arkadan saldirdiniz !!!

Biraz mert olun erkek gibi gelin. Ataturk dusmanlari buraya gelip pis pis siritip veya Ataturk u seviyormus gibi davranip iyice midemizi kaldirmasinlar.

Sizin halkinizla benim halkim bir degil bundan sonra basiniza ne gelorse umrumda bile degilsiniz !!! Adam hayattayken degilde ancak oldukten sonra meydanlara dolusanlar boyle alicenguz oyunlari yapanlar kendini Turk bilmesin bence biz boyle vurusmayuz .

Yuzune gulup ardindan kuyusunu kazmayiz kimsenin sizin gibi bunu boyle. Bilin,

• Bular hep Melih Gökçekin işleri.Anıtkabir komutanlığına istediğini yaptırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

yahu 2. abdülhamit zamanında bira fabrikası açılmış onu anlatıyor.

ben daha ileri gideyim osmanlının bütün padişahları zaten akşamcı idiler. o saray manzarasında boğaza karşı adam rakı içmesin de ne yapsın?

anıtkabir konusuna gelince eğri oturup doğru konuşalım. koca fatihin kanuninin türbeleri 10 metre, anıt kabir içine bir şehir kurulacak kadar büyük bir arazide. bu neyin abartısı hayırdır? şimdi, geçmişte yaşamayı bırakmaya mahkum olmanın ismine "hayat" derler. birtakım militarist dönemlerde yapılan şeyler doğru filan değil.

bunlar bugün olmazsa yarın değişecek. değişmeyen tek şey değişimdir hayatta. dünyada atatürk abartımızın tek benzeri sovyet rusyadaki lenin stalin olayı ve heykelleri idi ki, bir bakıma aynı döneme denk gelip bizimkilere de model olmuşlardır... bunlar biteli 30 yıl oluyor.

biz neden bu kadar zor değişyoruz ya?

Akplilerin anlamaması normal eğitim seviyesini enerji bakanları açıklamıştı zaten

• DH User kullanıcısına yanıt
    Git Hz.. Muhammed in mezarina Abdulhamid in mezarina Mehdiniz Said Nursi nin mezarina oyun parki yap !!!

Ne rezil adamsiniz sordunuz mu Ataturk e sanki onun agzindan konusuyorsunuz.

Ikiyuzluluk yapma mert ol icinden geceni soyle. Ben biliyorum tavanlara zipliyip ters donuyorsunuz yine yilan gibi soktuk diye tıslıyorsunuz

Anitkabir in icine oyun parki hali saha olmaz bre .... Bunu bilemi ogretmediler suze nevahpak kalmis ne insanlik be !!!

Ataturk ten cekin elinizi haci hocalariniza gidin Ataturk u bize birakin anliyor kusun !!!

Git suudilere soyle mescid i nebeviye hali saha kurdur ikiyuzlu herif !!!

Tislama bana buraya gelip !!!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.