Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.870
Cevap
560
Favori
1.868.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 11591160116111621163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Geçtiğimiz aylarda NETFLIX, üreticiler için resmi Netflix desteğine sahip cihazların akreditasyonunu bir dereceye kadar basitleştiren hailstrommakreditasyon sistemini başlattı . Netflix, akreditasyon sürecini %100 kontrol ediyor ve markaların büyük çoğunluğunun izin almasını imkansız kılıyor.

Mecool markası ile üretim yapan Skyworth firması da KM2 modeli ile bu akreditasyona dahil oldu.

Kutu zor ısındığı için pasif soğutma sistemi mükemmel çalışıyor.

Cihazın en büyük avantajı 12v1a lık adaptörü ile 3.5 inç, 8 TB lik HDD leri çalıştırabilmesi.

Mükemmel cihaz yok. KM2 nin puanı oldukça iyi.

NETFLIX kullanmayanlar dahi bu ürünü düşünebilir.

• Yeni kullanıcı kuponu ile KM2 nin fiyatı 536.73 e kadar düşüyor.

Bu kutu varken artık MiBox S e bakılmaz.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/149376207

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 10 Haziran 2021; 0:29:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Netflıx sertifikalı ürünlerde choreme ın yüklenmesi istenmiyor.

Mithat üstad MiBox S için bir video yayınlamıştı.

Aynı yöntemle KM2 ye de chorme yüklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 10 Haziran 2021; 1:18:56 >

Videoda nasıl yüklendiği gösteriliyor.

Orijinalden alıntı: altan2144

Chrome un 91.0.4472.77 versiyonunu yükledim. Son versiyon yüklenmedi bende. Sorunum çözüldü.

İlginç şeyler oluyor.Android cihazlarda film dizi izlemek için chrome kullanmak hoşuma gidiyor.Bende 2 tane fire tv 4k var.Birinde son güncelleme yüklü.Sıfırlayım dedim.Daha sonra deneme yanılma ile bir çok chrom apk yükledim hata verdi.Youtubedd kurulum vidolarına baktım onlarıda denedim olmadı.En son aptoidedki altan 2.ci chrome beta olanı kurdum çalıştı.Daha sonra daha önce kuramadığım apk yi denedim oda kuruldu.Fire tv de Google hesabıma izin vermiyor pc de üye olduğum sık kullandığım sitelere ulaşmak zor oluyor.Tivoda sorun yok. Km2 sipariişi de verdim gelince chromeyi ona kurmayı deneyeceğim. Her cihazın bir eksiği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 10 Haziran 2021; 5:41:4 >

• A95x F4 bugün teslim edildi. Arayüz gayet hızlı beklentimin üzerinde ilerleyen günlerde ne olur bilmem ama; ilk izlenim olumlu yönde. 5-6 APK kurdum performansından memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 10 Haziran 2021; 19:31:51 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanguchii

Arkadaşlar Google Chromecast 2020 4k mı km2 mi sizce hangisi alınmalı?

Kendi tercihim direk km2 olur.

Donanımı bile yeter, harici hic bir aparata gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 10 Haziran 2021; 20:55:21 >

• km2 alınca, platformları lisanslı izleten akış cihazı almış oluyorsunuz. Yani cihaz, akış cihazı olunca, internal hafızaya takılmamak lazım. TF/SD kart yuvasına kart takarak, hafıza artırmak mümkündür.

Hafıza gibi telafisi mümkün bir özelliğe takılmaktansa, işlemci gibi köklü özelliklerle ilgilenmek daha doğru olur, kanaatindeyim.

Yani adamlar lisanslı platform cihazlarına bilerek son sistem işlemci koymak istemiyorlar. Bir yıl sonra işlemcinin bir model yukarısını kullanacağı bir platform cihazı daha çıkarır. Böylece, firma ürün satışlarını sürdürülebilirliğe( satışlarda devamlılığı temin etmek ) bağlamış olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu 4 cihazdan, beklentisine göre seçim yapanlar pişman olmaz:

• Fiyat/performans isteyenler, çevrimiçi servislerle işi olmayanlar ve bütçesi kısıtlı olanlar A95 F4 (Widevine L3) (AV1) (Amlogic S905X4 çip)

• Yüksek bellek-depolama isteyenler, Mecool KM6 Deluxe (Widevine L1, PlayReady 3.0) (AV1) (Amlogic S905X4-B çip)

• Netflix 4K isteyenler, Mecool KM2 veya Botech Wzone (Widevine L1, PlayReady 3.0, Hailstorm lisansları) (Amlogic S905X3-C çip)

Bazıları S922X'li cihazları başa koyuyor olabilir ancak S922X'li cihazların hiçbirinde AV1 çözücüsü yok veya üçlü lisans yok.

Bir medya oynatıcısı, çevrimiçi veya çevrimdışı olarak, size her şeyi izletebilmeli. Daha güncel üretim (10-12-14 nm) işlemcilerinin de olması şarttır.

• Üçlü lisans ile, daha çok internet servisini, yüksek çözünürlüklerde kısıtlamasız izlersiniz

• AV1 gibi güncel bir kodlama çözücüsü varsa, çevrimdışı olarak (yani bir USB disk takıp) daha çok şey izlemiş olursunuz, bu daha uzun vadeli bir kodlama desteğidir.

Bu 4 cihaz dışında bir cihaza bakmaya gerek yok şimdilik.

Rockchip RK3530 çipli ve üçlü lisanslı bir kutu çıkarsa onu da alabilirsiniz. Cortex-A55 CPU ve Mali-G52 GPU olacak. KODI olmadan AV1'leri çözemeyecek ama yukarıdaki Mali-G31'lilerden daha güçlü bir grafik işlemcisiyle gelecek. Üçlü lisansı olursa, KM2 ve Wyzone'un üstünde konumlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 11 Haziran 2021; 20:34:10 >

• Android box tv’a webcam bağlayıp zoom kullanılabilir mi?

ASROCK X870 Riptide WiFi / AMD Ryzen 9 9950X3D / MSI RTX 5090 SuprimOC / CORSAIR Dominator 32GB 7200Mhz DDR5 / CASELABS SMH10 - NZXT H5 FLOW / NZXT C1200 Black 80+ Atx 3.1 / MSI 27" MPG 274URF 0.5ms 4K 160Hz / SAMSUNG 990 Pro 2TB
    Mazda 6
  • Daha öncede dediğim gibi av1 olmazsa olmaz bir kodek değil neymiş veri tasarrufu sağlıyormuş v.s. geçiniz. Yeni apple tv de bile konmadı. Haliyle av1 i ben asla tercihimde oncelik olarak konumlandırmam. Sanki av1 donanımsal desteklemeyen cihazlar çöp olacak. Geçiniz. 3-5 yıl geçince zaten bu dediğim doğru olduğunu herkes görecek. Adı sanı bilinmeyen çin merdiven altı a95 F4 e vs.para vereceğinize minix ugoos odroid beelink gibi elinize aldığınızda cihazı kalite kokan devamlı yazılım desteği olan cihazlar tercih edin bu konuda yazılım konusunda ugoos bir numaradır. İllaki av1 olsun diyenede lisanslı verizon s905x4 allıp geçsin derim. Komik olanda kimileri çıkıp yahu bucihazda x4 işlemci var ilerde netflix disney amazon vs. Av1 kodekli yayın yapacak diyorlar. Oysa bu cihazların lisansi yok daha tvbox uygulamasını çalıştırmıyor mobil uygulamadan 480p netflix anca oynatıyor. Uzun süre idare edecek lisansız cihaz istiyorsanız s920 serisi ddr4 ramli kaliteli cihazlara bakın. Tivimate vs bile ne kadar akıcı farkı goreceksiniz. Size tavsiyem üzerinde tuhaf ucuz led ışıklar vs olan kalitesiz plastikten üretilen cihazlardan uzak durun başınıza dert almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 12 Haziran 2021; 3:25:9 >

• Merhaba arkadaşlar 300-400 TL bandında uzun süre götürecek wifi desteği, apk yükleme ve kumandası havadan da çeken bi cihaz düşünüyorum. Youtube de 2 k izleme seçeneği de olmalı. Kısıtlama olmamalı. Tavsiyesi olan? Netflix pek izlemiyorum. Ip tv ve youtube için kullancam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmrlii_89 -- 12 Haziran 2021; 15:12:23 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.