Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.873
Cevap
560
Favori
1.868.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 11571158115911601161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Atmos kurulumu olan çok az insan var, arkadaşın bahsettiği AVR de Atmos yazısını görünüyor mu olabilir.

Atmos yazısı AVR de aktif oluysa tamamdır bence.

Ayrıca ben başka bir şey sormak istiyorum. Android sürümü TV sanırım, çünkü Tabled sürümlerinde ses çıkışı ayarları yok, TV sürümlerinde oluyor.

Android 10 ATV yazılımı var.

Ses ayarlarından Atmosu acınca, atmos kurulumu olmasa bile netflix ses seceneklerinde atmos gözüküyor ama aktif edince avr ekraninda dd+ cıkıyor.

Atmos kurulumu olsa avr ekranda atmos yazisi cikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 2 Haziran 2021; 10:53:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    benim kafama takılan hdd den truhehd atmoslar. malum lisans olaylarından dolayı ne yapcağı belli olmuyor. bunuda anca @bitsede gitsek mi nin atmos kurulumu yapmasını bekleyip olaya kesin olarak son noktayı koyması ile çözebiliriz diye düşünmeden edemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt

Paylaştığım link benim bulut, kurmayı planladığın Nas ve Cloud sistem için sana fikir verebilir.

Atmos, DTS-HD örnekleri ve hoparlör testleri var, Netflix dışında bu örneklerden doğru kanallardan ses alıyorsan Atmos çalışıyor demektir.

Mesela benim AVR eski Atmos desteği yok ama 7.1 sistem ve True-HD desteği var, bu testleri yaptığımda Atmos formatlarını True-HD olarak algılar ve 7.1 ses kanllarını açar doğru kanallardan sesi iletir.

Atmos aslında True-HD üzerine eklenmiş altyapısı True-HD olan pazarlama adıdır. Kısaca böyle özetleye biliriz.

İhtiyaç olursa ilerde daha detaylı anlatırım.

Atmos Testleri için Link:

https://shulashi.tk/s/tHkQy3E3eZi6BxM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 2 Haziran 2021; 11:29:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Paylaştığım link benim bulut, kurmayı planladığın Nas ve Cloud sistem için sana fikir verebilir.

Atmos, DTS-HD örnekleri ve hoparlör testleri var, Netflix dışında bu örneklerden doğru kanallardan ses alıyorsan Atmos çalışıyor demektir.

Mesela benim AVR eski Atmos desteği yok ama 7.1 sistem ve True-HD desteği var, bu testleri yaptığımda Atmos formatlarını True-HD olarak algılar ve 7.1 ses kanllarını açar doğru kanallardan sesi iletir.

Atmos aslında True-HD üzerine eklenmiş altyapısı True-HD olan pazarlama adıdır. Kısaca böyle özetleye biliriz.

İhtiyaç olursa ilerde daha detaylı anlatırım.

Atmos Testleri için Link:

https://shulashi.tk/s/tHkQy3E3eZi6BxM

Aksam bakayım linklere sağolasın.

Dolby firması Atmosu cıkarınca, DTS de karsılık olarak DTS X formatını cıkardı, Atmosun aksine dts x tavan hop. kurulumu olmadan 5.1 sistemde bile çalısıyor. DTS X film deneyimi olmayanlara siddetle tavsiye ederim, atmos dan cok daha iyi bir codec.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum .dtsx çok iyi. geçen hary poteer serisine baktım dtsx olarak gerçekden cok iyi.
    konuyla ilişkilendirmek adına mibox 3 ile ağ üstünden pcden 4k dtsx olarak sıkıntısız seyrettim. şunuda not düşeyim bu ses formatlarına ilgisi olanlar için; güncellenmemiş mibox 3 and.8 versiyonu kodi üstünden tüm hd sesleri (truhehd atmos ve dtsx dahil) ses sistemine pass edebiliyor

• H96max 8gb incelemem Android Tv Box için tavsiye. 

Cihaz almayı düşündüğüm bir cihazdı, incelemeniz imdada yetişti. Ram e vs. Bakmadan kaliteli markalara yönelmek lazım anlaşılan.

Orijinalden alıntı: Darkimore

Cihaz almayı düşündüğüm bir cihazdı, incelemeniz imdada yetişti. Ram e vs. Bakmadan kaliteli markalara yönelmek lazım anlaşılan.

Acele etmeyin, bir tane daha rk3566 cihaz daha sipariş ettim,çünkü diğer inceleme yapanlar, cihazları yere goge koyamıyorlar, cihazı tam anlayamamış olabilirim, 10 güne kadar diğer rk3566 gelecektir, onu da test edip bakalım. Ürünler Çinden geldiği için, taşıma şartları nedeni ile her cihaz aynı olmayabiliyor.

Orijinalden alıntı: miki

Acele etmeyin, bir tane daha rk3566 cihaz daha sipariş ettim,çünkü diğer inceleme yapanlar, cihazları yere goge koyamıyorlar, cihazı tam anlayamamış olabilirim, 10 güne kadar diğer rk3566 gelecektir, onu da test edip bakalım. Ürünler Çinden geldiği için, taşıma şartları nedeni ile her cihaz aynı olmayabiliyor.

Alıntıları Göster

Ram ddr3 heralde esasında bir antutu testi ve dahili hafıza testi çok iyi olurdu Amlogic karşısındaki gücünü öğrenebilmek açısından. Birde kullanılan ramlerin markası vs.de önemli anlaşılan

• DDR3 ..Antutu için çok uğraştım, son versiyona ,yani 9.0.8-OB ye geçecektim ancak o kadar araştırmama rağmen başarılı olamadım, bu cihaza antutu son versiyon testini , youtube da yapan videolar var, nasıl yapabildiler bulamadım, neredeyse üç gün uğraştım.Videolarıma çeşitli benchmark testleri ekleyebilirim ancak çekincem şudur: biliyorsunuz videolarımı , son kullanıcılara hitap eden ve mümkün olduğu kadar kolay anlaşılabilecek şekilde, çok fazla teknik detaya girmeden çekmeye gayret ediyorum... Eğer talep olursa tabii ki, GFX, Diskspeed, 3D mark, Geekbench vb testleri eklerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 3 Haziran 2021; 12:18:24 >

Stick aldım yinede çok teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Sadece arama kutucunun içine kopyala yapıştır yapılabiliyor.

PC lerdeki gibi sayfa içinde ne yazık ki kopyala yapıştır yapılamıyor.

Alıntıları Göster

hocam biraz geç oldu ama bu iş için bir program buldum ve işimi görüyor. buraya da bırakayım isteyenler bakabilirler. pano yöneticisi tarzı bir şey.

https://play.google.com/store/apps/details?id=jettoast.copyhistory

• sroad kullanıcısına yanıt

Klavye-Fare kullanıyorsanız, 2.-3. taraf yazılıma ihtiyacınız yok.

CTRL+C-CTRL+V kombini gayet güzel çalışır. yıllardır bu şekilde kullanıyorum.

• 700 TL bütçeye hangi TV Box'ı almalıyım sevgili arkadaşlar? Eski 1080p bir TV'de kullanacağım ama ilerde düzgün bir 4K TV alırsam diye iyi bir cihaz alayım şeklinde düşündüm. Netflix 4K izletebilsin, ufak tefek oyun da oynatsın, Youtube'dan da 4K video izletebilsin. Mi Box S 4K alacaktım aslında fakat piyasada pek çok cihaz olduğunu görünce biraz araştırmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircandar -- 5 Haziran 2021; 21:18:54 >

• Aslında Mecool KM2 siparişi veriyordum fakat cihazda pek hava deliği yok ısınır mı diye tereddüte düştüm. İnceleme videolarında da termal incelemesini göremedim. Ayrıca 8 GB ROM yeterli olur mu acaba diye düşündüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mecool km2 ye apk yüklenebiliyor mu? Deneyen oldu mu?

apk yüklemenin çok farklı yolları var.

Bir cihaza tarayıcı yüklenince ya da cihaz da varsa apk yüklenebilir.

KM2 ye apk yüklenebiliyor.

Uyumsuz apk lar olabilir.

Uyumlu olanlarını bulmak gerekiyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.