Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.870
Cevap
560
Favori
1.868.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11581159116011611162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KM2 de DDR4 ram olduğu için ısı kontrolü var ve aşırı ısınma sorunu yaşanmaz.

Bu tam sertifikalı cihazlar akış için dizayn edildikleri için dahili depolamada filmlerin, oyunların ya da 3.parti

uygulamaların olması istenmiyor.

KM2 nin en büyük avantajı 12v1a adaptörü ile 8 TB ye kadar 3.5 inç. lik HDD leri oynatabilmesi.

Mecool KM2 şuan için tam bir F/P ürünü.

Banggood da vergi iadesi kampanyası tekrar başlamış görünüyor.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/149369973

Bunun üzerine araştırmadan mi box aldım ve çok pişman oldum. Her HDR playback sonunda TV yanlış renk modunda kalıyor, performansı kötü ve wireless felaket. Son updateden sonra kodi ve diğer uygulamalarda hdr videolar sdr açılıyor, bir de youtube 4k60 hep takılıyor.

Benzer içerik tüketip sorun yaşamazsın diyebileceğiniz bir ürün var mı? Açıkçası yaşadığım renk bugı mi boxla alakalı mı emin değilim o yüzden başka ürün almaktan çok çekiniyorum.

Ek: Yeni çıkan X4 serisi almak mantıklı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan__ -- 6 Haziran 2021; 3:8:12 >

klavye kullanmıyorum sadece kablosuz fare kullanıyorum. çok klavye ihtiyacım yok sadece 1-2 link kopyala yapıştır yapmam gerekiyordu onu da paylaştığım yazılımla sorunsuz hallettim.

Orijinalden alıntı: Kaan__

Mecool km6 widevine l1 ama netflix sertifikalı değil. İleride sertifikalı olma ihtimali nedir? Sonradan değişen cihaz oldu mu hiç?

Hiç duymadım.

Mod'lu netflix uygulaması ile 1080p çalışıyor. 65" 4k tv'de, netflix 4k içerikleri 1080p çözünürlükle izledim. Benim gözüme göre görüntü kalitesi çok güzeldi.

Bu cihazın deluxe modelini kullanıyorum. Netflix'i 1080p çözünürlükte gittiği yere kadar izleyeceğim. Zaten haftada bir defa netflix açıyorum.

Mecool km6 widevine l1 ama netflix sertifikalı değil. İleride sertifikalı olma ihtimali nedir? Sonradan değişen cihaz oldu mu hiç?

İlerde sertifikalı olma ihtimali hiç yok. Sonradan sertifika verilen cihaz hiç olmadı.

KM6 delux teki NETFLIX 1080p de kalıcı olmayabilir.

Sony XE90 model TV'm var. Düşük performansına rağmen 4k hdr remux idare ediyordum ama bir güncellemeden filmlerde ufak takılmalar başladı.

Bunun üzerine araştırmadan mi box aldım ve çok pişman oldum. Her HDR playback sonunda TV yanlış renk modunda kalıyor, performansı kötü ve wireless felaket. Son updateden sonra kodi ve diğer uygulamalarda hdr videolar sdr açılıyor, bir de youtube 4k60 hep takılıyor.

Benzer içerik tüketip sorun yaşamazsın diyebileceğiniz bir ürün var mı? Açıkçası yaşadığım renk bugı mi boxla alakalı mı emin değilim o yüzden başka ürün almaktan çok çekiniyorum.

Ek: Yeni çıkan X4 serisi almak mantıklı gibi.

Yeni tv almaya gerek yok. Yeni bir tv de alında donanımı 4-5 yıla kalmaz demode kalır.

Mecool KM2 nin topiğine girip inceleyin.

KM2 5-6 yılda donanım olarak eski kalırsa değiştirilebilir.

Sony panellerin görüntü kalitesinin iyi olduğunu herkes kabul ediyor.

Bu kutu XE90 ı farklı bir boyuta taşır.

KM2 den ve tv den görüntü ayarları optimize edilebiliyor.

Olumsuz tarafı donanımsal olarak AV1 formatını desteklememesi.

• Kaan__ K kullanıcısına yanıt

Botech Wzone s905X3 çipsetli ve KM2 gibi AV1 desteği yok.

KM2 de 2R2T MIMO özellikli G.bit WIFI var. WIFI performansı iyi.

KM2 nin üst versiyonuna AV1 desteği gelebilir.

KM3 olmasa da s905X4 çipsetli KM4 te bu destek olur.

Bu ürünün de ne zaman çıkacağı belli değil.

Orijinalden alıntı: dasarum

Bugün Chromecast support ile yaptığım online chat sonrası TIDAL Master ve/veya FLAC formatı desteklemediği ortaya çıktı. Önce sorun TIDAL'den kaynaklanıyor diye düşünüp TIDAL'e e-mail atıp sormuştum. Google desteklemiyor diye cevap gelince inanmadım ama Chromecast Support teyit etti. Sadece Dolby formatları destekliyor ki onlar çoğunlukla film için, music için hiçbir kaliteli audio format desteklemiyor. Cihazı alırken bu kadar yeni bir cihazın bu audio formatları desteklemeyeceği aklımın ucundan bile geçmediği için hele Dolby Atmos ve 4K olunca hep görüntü kalitesi, ısınma donma, arayüz, kumanda vb konuları incelemiştim. Tek kelimeyle bu bir fiyasko!  Zaten Chromecast in resmi support forumunda bu konuda birçok şikayet var. Muhtemelen bana yeni bir box alıp bunu elden çıkarma yolu gözüktü.  

Cihaz Google Choremecast 2020 miydi Android Tv Box için tavsiye. ?

TIDAL in android desteği var.

FLAC formatı da 2017 de sona eren MP3 ün yerini aldı.

Açık kaynak kodlu , ücretisiz.

Windows, Mac, IOS ve Android de bu format açılabiliyor.

Cihazın sürümü Android 3.1'den daha eski bir sürüm ise Bubble UPnP ya da Player Pro uygulamalarını Play Store üzerinden indirip .flac dosya formatları oynatılabiliyor.

• Evet CC 2020 daha doğrusu tam adı CC Google TV. TIDAL android desteği var ve FLAC formatını telefonda destekliyor ancak CC cihazı desteklemeyince TIDAL'ın android FLAC desteği olmasının bir yararı olmuyor.

CC Android sürümü 10 ve FLAC format desteklemediğini hem CC support online chatte teyit etti hem de speclerde desteklenen formatlarda FLAC yok. Neyse ki ikinci el CC Audio cihazı buldum stereo müzik ve FLAC sorunumu çözdüm.

Akıllı olmayan tv de, daha çok çocuğa youtube dan veya tarayıcı üzerinden ulaşabileceğim sitelerden çizgi film vb içerikler açabileceğim, kablosuz klavye ile kullanabileceğim 500-600 tl civarı fiyatlı bir tv box önerebilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos66

O fiyatlara hem başınız ağrımasın hem de garantisi olsun derseniz alp smart yada hiremco serilerinin bütçenize uygun olanını seçebilirsiniz

Hiremco X6 Android 10 Tv Box

Bu nasıl peki sizce? Xiaomi Mi box s önermiyorsunuz sanırım.

• 350 TL civarını çok aşmayacak, Ethernet-USB portları olan, ısınma sorunu çıkarmayacak problemsiz bir cihaz var mı? Netflix lisansına falan gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircandar -- 9 Haziran 2021; 2:1:57 >

Orijinalden alıntı: dionysos66

Yo önermiyorum diye bişey yok , mi serileri lisanslı cihazlar eğer netflix düşünüyorsanız tavsiye ederim, ben genelde ethernet bağlantılı cihazlar tercih ederim

Netflix ile alakam pek yok, dediğim gibi daha çok çocuk için çizgi film izlemek amaçlı bir de belki 4k içerik izlemek için kullanırım. Mi box s ile hiremco x6 nın grafik birimlerinde mi boxs sanki daha iyi ama hiremco da 4gb ram ve depolama alanı üstünlükleri var. Hangisi daha iyi bilemedim. Bir de ethernet girişi demişsiniz, hiremco ya direkt ethernet bağlanırken mi box s de ethernet girişi yok anladığım kadarı ile.

Evet lisanslı cihazların birçoğunda ethernet yok, belirtmiş olduğunuz fiyat aralığı olduğu için direk yerli cihaz önerdim, hiremco yu bilmiyorum ama alp smart legal kanalların olduğu 1 yıllık ip tv hediyede veriyor du

• kadircandar K kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 9 Haziran 2021; 17:16:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uysaloguz

Netflix ile alakam pek yok, dediğim gibi daha çok çocuk için çizgi film izlemek amaçlı bir de belki 4k içerik izlemek için kullanırım. Mi box s ile hiremco x6 nın grafik birimlerinde mi boxs sanki daha iyi ama hiremco da 4gb ram ve depolama alanı üstünlükleri var. Hangisi daha iyi bilemedim. Bir de ethernet girişi demişsiniz, hiremco ya direkt ethernet bağlanırken mi box s de ethernet girişi yok anladığım kadarı ile.

Alıntıları Göster

Hiremco X6 da Allwinner h616 çipset var.

Alpsmart ın ya da Hiremconun s905X3 çipsetli bir ürünü olabilir.

Ya da 2Gb lik modeli de olsa A95X F4 ü, X4 uzantılı çipseti için almak mantıklı.

Aliexpress te vergi çıkar.

https://tr.aliexpress.com/item/1005002389398725.html

• 
Sayfa: önceki 11581159116011611162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.