Teğmen
21 Mayıs 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl boksla uğraştım. Burun ameliyatı olduğumdan dolayı 1 yıl ara vermek zorunda kaldım. Malum dövüşte az çok biseyler öğrendim. Bu arada gobek oldu vücut hantal oldu iyice. Sormak istediğim vücut geliştirmeye gitsem daha mi mantıklı. Nede olsa dövüşte az çok teknik biliyorum, vücut geliştirmeye giderek kendimi mi geliştirsem biraz güçlü mü olsam. Fikri olan ?
Merhaba arkadaşlar vakıfbank kredi kartım var 2 yıldır kullanıyorum aslında ama son günlerde kendi kendine limon günde 10 kuruş 5 kuruş azalmaya başladı. Bankayla konuştum ali express den alışveriş yaptığınız için dolar üzerinden azalma olur dedi saçma bi bahane yani. Bende kartı kapatıp başka bankadan kredi kartı almak istiyorum. Hangi bankanın kartı daha avantajlı ve aidatsız? Tavsiyesi olan arkadaşlar..
Merhaba arkadaşlar note 3 telefonum var henüz bir telefon alamadım bunun için turkcell kullanıyorum daha hızlı 3g hızı. Vodafone da kullandım ancak İzmir de çok yavaş memnun kalmadım. Turkcell faturalı hattım süresi bitiyo artık. Turkcell aradım 5gb 1000 dk 49 TL yada 7 gb 1000 dk 59 TL dedi. Tekrar fatura süresini uzatsam mi bilmiyorum. Vodafone türk Telekom çekim hızları çok yavaş. Yada telefonu değiştirip Vodafone alsam bi işe yarar mı?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 244
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.014 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 254 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Anasayfa Haberleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.