Şimdi Ara

amerikan güreşi yalan dolan mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
12.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam rakibinin saçından tutup dirseğiyle göstere göstere vuruyo.diğeri eli kolu serbest vursun diye bekliyor.bizi kandırıyor olmasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: logitech34

adam rakibinin saçından tutup dirseğiyle göstere göstere vuruyo.diğeri eli kolu serbest vursun diye bekliyor.bizi kandırıyor olmasınlar.

iki kilo nobel paketle ordan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın
  • Oha gerçek olduğuna inanan biri var

Ciddiye alıp yazıyorum. WWE yani World Wrestling Entertainment (Dünya Güreş EĞLENCESİ) Adından belli zaten eğlenceye dayalı birşey olduğu. Tüm olaylar senaryo eseridir. Tiyatro yapanlar veya dans edenler gibi tıpkı onlardan önceden neler olacağına hazırlanırlar ve ona göre oyunlarını oynarlar. Vuruşlar tamamen gösterme amaçlıdır kişiye sakatlayıcı hareket yapmak yasaktır. Birinin ölümüne, sakatlanmasına neden olursa veya yazılan senaryo dışında bir olay gerçekleştirirsen yüklü tazminat ödetirler. Çok iyi para kazanırlar ve kayda değer bir kısmı kalp krizinden ölürler. Ring içinde kolu,bacağı,dişleri,boynu kırılanlar olmuştur hatta ölümlerde olmuştur. Her ne kadar yalancı bir şov olsa da bu işin gerçekten tehlikeli olduğu gerçeğini değiştirmez.

Gerçek dövüş istiyorsan CZW veya UFC öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 1 Temmuz 2012; 0:30:18 >

• smack down falan izlersen bazen fark edersin vurmuş gibi yaptığını ama vurmadığını ama işlerini iyi yapıyorlar ilkokullular inanıyor

EDİT: bir insanın yüzüne yediği okadar yumruktan sonra kanlar içinde kalmaması imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PENDRAG0N -- 1 Temmuz 2012; 0:32:19 >
  • Yas kac

• Bebeler izlesin diye yapılmış bişey.Bir videoda görmüştüm hatta.John Cena mı ne işte yüzünü jiletle kesiyodu.Sonra hakem alıp cebine koyuyordu.Video bulursuam eklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wwe tam yalan tna ortada şiddet ihtiyacını doyurur czw zevkten gebertir :) abi floresan kırıyorlar birbirinin sırtında nasıl bi hayvanlıktır :)

• http://blog.milliyet.com.tr/amerikan-guresi-bir-sov-degildir-/Blog/?BlogNo=44527
    burda amerikan güreşi şov değildir diyo bakın ona göre
  • Wrestler diye bi film vardi izlersen gorursun gercekmi sahtemi...

• Bunlar hep Amerikanın Oyunları.
  • 5 sene önce hep izlerdim of of.Kendimden utandım şimdi.
  • Jeff Hart diye biri vardı galiba boyalı surat yapardı o adamı severdim bir
  • istediğin gibi kendini kandırabilirsin %1 bile doğru değil. Yaylı ringin üstünde zıplasanda uçsanda bi yerin acımaz sakatlanmazsın. küçükken tv8 mi neydi bir kanalda çok izliyordum aklım başıma gelince izlemeyi bıraktım, sadece özenti tiplerin izlediği birşey bana göre. çünkü gerçek değil
  • quote:

adam rakibinin saçından tutup dirseğiyle göstere göstere vuruyo.diğeri eli kolu serbest vursun diye bekliyor.bizi kandırıyor olmasınlar.

Noel babada gercek, hatta uslu bir cocuk olursan sirinleri bile gorebilirsin.
  • Allah uçak kazası Vermesin gerisi olur boş ver
  • quote:

http://blog.milliyet.com.tr/amerikan-guresi-bir-sov-degildir-/Blog/?BlogNo=44527
    burda amerikan güreşi şov değildir diyo bakın ona göre

Alinti yaptigin haberi okursan gercekmi degilmi anlaman cok zor olmaz.
  • Adamın bütün dünyası yıkıldı

• Birisi şu meşhur gifi bulabilir mi ? Hani adam daha vurmadan kendini ringe vurduruyordu.

Edit: Buldum

Çok gerçekçi kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Sonidito -- 1 Temmuz 2012; 1:37:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.