Yüzbaşı
09 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 120 (Bu ay: 1)
Gönderileri

izahı zor anlar yaşadım

çünkü çok güzeller pahalılar ve bedavalar. amerikada öyle stand açıp donut koysanız o şekil saldırmazlar çünkü donut, künefe veya baklava kadar güzel değil.

yıllar önce sadece google earth'e koymak için bir ev çizmek istemiştim o zaman buldum sketchup'ı. programın basitliği inanılmaz şuan istediğim her yapıyı çizebiliyorum.

benden başka kullanan var mı forumda düşünceleriniz neler öğrenmek istedim.
köyde bir kedi sahiplenicem doğal olarak dışarı çıkacak. bölgede bir kaç kötü kedi şerafettin ayarında kediler var onlarla baş edebilecek olan bir ırk lazım. güçlü ve çevik olanlarından?
türkçeydi böyle mahalle kızları evde dans ediyordu çatlak ve çılgın gibi otobüste birinin telefon ekranında gördüm
yoksa kızarmış tavuk mu?
çok merak ediyorum acaba ilk oto tamir ustaları vs. changement diyordu da çeyncımınt - çancımın - şanzımın - şanzıman gibi değişime mi uğradı?
bu mümkün mü? küçücük dükkan koca sokağın her tarafına yoğun kahve kokusu salıyor? istanbul fatih için konuşuyorum
kız ölüyodu sonra her sabah canlanıp uyanıp katilini bulmaya çalışıyodu. fragmanını izlemiştim bunu izlerim diye düşünmüştüm şimdi bulamıyorum
Hakkında
Forum İmzası:
< Bu ileti hesap makinesi kullanılarak atıldı >

Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının hiç mi farkında değilsin?
Hakkımda:

Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
İşlemci
AMD FX 8350
Anakart
Gigabyte
Sabit Disk
Kingston 128 SSD
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
Sapphire Radeon 280x Toxic
Modem
Airties Air 5650tt
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.606
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 46.981 (Bu ay: 837)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.030 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.