Şimdi Ara

Günde 1-2 saat çalışarak ayda 10.000 dolar kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar adım Onur Demir ve aslen Adanalıyım. 26 yaşındayım ve okuldan ayrıldıktan sonra 2014 yılına kadar kamyon şoförü olarak çalıştım. Her zaman çok para kazanmak istedim, bunun için birçok farklı yöntem denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Yakın zamana kadar hayatımda ne yapmak istediğimi bilmiyordum ta ki beni zengin eden yöntemi keşfedene kadar. İşimi bırakıp yurt dışına taşındım (Yeni Zelanda'ya). Güzel bir ev ve harika bir araba aldım. Şu anda aylık 15.000$’ın üzerinde para kazanıyorum ve kazancım hala artıyor. İstediğim herhangi bir zaman, istediğim herhangi bir yere gidebiliyorum ve ihtiyacım olan herhangi bir şeyi karşılayabiliyorum. Ekonomik durumun şu anda ne kadar kötü olduğunu bildiğimden, yöntemimi tamamen ücretsiz olarak sunmaya karar verdim. Beni zengin yapan yöntem şaşırtıcı derecede basit. HERKES tarafından anlaşılır ve kullanılabilir. %100 güvenilir ve bir ön ödemesi veya gizli bir ücreti yok, MLM (Network Marketing) gibi bir şey de değil. Hal böyleyken, son derece basit bir şey daha keşfettim. Bu basit iki kuralı izleyerek para kazanabilirsiniz. Bu yöntemden nadiren bahsedilir. Çoğu insan, hatta bankacılar bile, bunu bilmez! Herkes bu yöntemi kullanabilir. Bu konuda tecrübeye ya da matematik bilgisine ihtiyacınız yok. Şahsen ben ilk ay içinde 2347$, ikinci ayda 5603$ ve üçüncü ayda 10.000'ın üzerinde para kazandım. Sadece günde bir iki saat için ayda ON BİN DOLAR'dan bahsediyorum. Ve bu sınırları zorlamadan oluyor. Sadece hayal edin. Benim sizin bu para ile ne yapabileceğiniz konusunda bir fikrim yok. Belki evinizi yenilemek isteyeceksiniz, belki gemi ile dünya turuna çıkmak isteyeceksiniz. Benim yaptığım ilk şey borçlarımı ödemek oldu. Sonra işimden ve Adana’dan ayrılmak, çünkü orda kalmak için iyi bir nedenim yoktu. Yeni Zelanda'ya taşındım. Bulduğum aracın adı Bim suyu. Çok karmaşık bir şey gibi geldiğini biliyorum ama aslında çok basit. Tüm yapmanız gereken bimden toplu olarak su satın almak ardından da bu suları işlek yerlerde 1 tlden satmak. Eğer daha önce bim sularını duymadıysanız ve hiç işlem yapmadıysanız, endişelenmeyin. İşlemlerde ben de tam bir acemiydim ama anlamak sadece 10 dakikamı aldı. İlk bir saat içinde tamamen alıştım ve artık benim bir parçam oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Story -- 20 Mart 2017; 18:14:12 >

• Okumayın bimden su alıp satıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın BİM'den su alıp satan adam

• Ualn

• Adana dan sonra durdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    şuan yeni zelandadan yazıyorum hocam
  • Yine gitti hayatımdan dakikalar ah ulan ah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 AYDA 20 BİN
    5 yıl önce açıldı
    1 günde 1000 km yapmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okumazdım ama yeni zelandayi görünce dayanamadım okudum, pişmanım.

• Nick mesaj uyumu (!)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.