Şimdi Ara

Gürcistan sınırına yakın bir ilde oturuyorum.(Kız bulmak konusunda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gürcistan sınırına yakın bir ilde oturuyorum.(Kız bulmak konusunda).
    Ülkemiz kız arkadaş bulmak konusunda sıkıntılı bir ülke.Neredeyse tüm erkekleri kötü gözle görüyorlar.Özellikle çok güzel olsun istiyorum.Sevmeye dayalı bir ilişkim olsun istiyorum.
    1-Gürcistan sınırına yakın bir yerde oturduğum için başkent tbilisi'de kolayca kız bulabilmem mümkün müdür?giden bir arkadaşın dediğine göre 1 erkeğe 13 bayan düşüyormuş.doğru mu?Ayrıca askıntı olanlarda oluyormuş.Benim bulmam mümkün müdür oradan?beni beğenen askıntı olanlar olur mu?gerekirse 1 ay bile kalabilirim tabiki bulma ümidim varsa...
    2-Ermenistan'a da geçebilirim.O bölgede kız arkadaş bulabilir miyim?Ermeni kızları sever mi?
    3-Azerbaycan'a geçebilirim.Orada da türk müslüman gelenek görenekleri mevcut.fakat kız arkadaş bulma ümidim var mıdır?yoksa türkiye'ye göre daha mı zordur?
    4-Gürcistan'a sınır ve yakın olan Rus şehirlerinde kız arkadaş bulabilir miyim?

Böyle alternatiflerim var düşünceleriniz neler?ne olur yanlış anlamayın.Kesinlikle iyi niyetli bir insanımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 16 Temmuz 2011; 2:31:29 >

• eger yaşadıgın şehirde kız bulamasıyosan ilk başta sorunu kızlarda yada şehirde arama,kendinde ara.Sonucta 100 kilo,kıllı,tipsiz bir erkegi hiç bir kız istemez
  • yaş 27.1.75 boy 87 kilo.Kıllı değilim.İğrenç bir insan değilim ama türkiye'de bulmanın zor olduğuna inanıyorum.tip olarak çirkin değilim.Orta ile çirkin arası durumdayım.
    Ayrıca yurtdışına gidenlerden anlatılanlara ve okuduklarıma göre kız arkadaş bulma oranının türkiye'ye göre çok çok fazla olduğunu söylüyorlar.
    Alternatifleri değerlendirmem aşkı yaşamam lazım.Sevgilim hiç olmadı doğru dürüst sevebileceğim ve ek olarak aşkı hiç tadamadım bu yaşıma kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 16 Temmuz 2011; 2:41:30 >
  • artvin mi ardahan mı rize mi erzurum mu ?
  • ama kilolosun,vücut felan calış omuz,karın yap kızlar senin peşinden koşsun
  • rize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otospot

rize :)

Lazca konuşmayı dene batumda istediğine ulaşabilirsin belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de rizedeyim kimsin nerde çalışıyosun?
  • Tam yerine sordun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.