< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 15 Ekim 2019; 23:19:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 15 Ekim 2019; 23:19:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
oc yapmayacaksan niye bozulsun ?
|
Fazla çekirdeğin zararları işte zarın içi ağzına kadar dolu olduğundan çekirdekler pişiyor nefes alamiyorlar Amd de bütçe sınırlı olduğundan bütün işlemcileri aslında r7 2700.
|
Ucuz etin yahnisi yavan olur.
Hahahh ben 1 senedir Xeon x5675 1.475 voltajla 4.7 GHz de kullanıyorum. 10 tane ryzen eskitir |
Sana kaç kere dedim AMD pişmanlıktır diye
![]() |
Adam orda 3 ayda degrade olan işlemcileri koymuş. Uyarması benden. Burda dalga geçenler yarın birgün ağlarsa burda işlemcim 3.8 ghz'i geçince mavi ekran veriyor diye o zaman da ben onlarla dalgamı geçerim.
Degrade yandı anlamına gelmiyor. Yapısı bozuldu, olması gereken hızda çalışmıyor demek. Intel'de bu voltajlar zaten sözkonusu değil. Amd'nin kendi Bios ayarları veriyor yüksek voltajı. İşin amd'si intel'i yok. Intel'in kusurlarını da yazarım sorun yok. Fanatikliği yapan 3 kuruşa mal alıp toz konduramayanlar. Ryzen 1000 serisinden bahsedilmiyor. 2000 serisi ile yapılmış test. 3000 serisi ise daha da narin bunu 3700x ve 3900x bozanlardan teyit edebilirsiniz. İki gram ingilizce ve birazcık meraktan başka bir şey gerekmiyor. |
Konu monu değil çamur at izi kalsın.
![]() |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 16 Ekim 2019; 20:57:35 > |
|
|