Şimdi Ara

Amd Ryzen İşlemcilere OC Yapanlar Her An Bozulabilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
4.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: L.J

Bu mesaj silindi.
  • i3 7100 (2çekirdek 4 izlek) işlemci ile 2700x 8c/16t her konuda ıpc vs daha üstün olan işlemci kıyaslamasında FAR CRY NEW DAWN oyununda aynı sonuçları alıyor burda resmen amd optimizasyonu hiç yok hatta limite eden bir durum var net bu oyunda yani bunu anlarız bu oyunu söylüyorlar yahu i3 7100(g4560 segmenti) den de mi daha iyi değil 2700x vs.

Eldeki motorlar ve dx vs windows 50 bin tane sebepten ötürü oyun benchmarkları çoğu zaman objektif bir sonuç vermiyor malesef.

Amd Ryzen İşlemcilere OC Yapanlar Her An Bozulabilir

Amd Ryzen İşlemcilere OC Yapanlar Her An Bozulabilir

gamegpu.com
    Far Cry New Dawn тест GPU/CPU | Action / FPS / TPS | Тест GPU
    https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/far-cry-new-dawn-test-gpu-cpu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Ekim 2019; 23:24:26 >

• L.J kullanıcısına yanıt
    valla ben hiç görmedim 3000 serisine kadar bozulan işlemci bunu diyorum üreten yüksek voltaj sorun değil diyor siz onlardan iyi biliyorsanız o ayrı. benim tahminim 3000 serisinde bazı işlemciler hatalı çıktı çünkü oc bile yapmadan arıza yapabiliyor eski seri olsun yeni seri olsun 1. ve 2. seride hiç görmedim bozulan işlemci bunca yıldır

ayrıca oc yapmak garanti dışı bir olay hiç biri bunun garanti kapsamında olduğunu söylemiyor şayet stok hızda sorun yoksa yıllarca kullanırsın ki zaten oc sevmem. benim kafama takılan oc yapılmadan bazı 3900x lerin bozulması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Ekim 2019; 23:51:24 >
  • Evet arkadaslar kesinlikle dogru. ryzen 5 2600 islemciyi yuvasina takip sistemi calistirinca windows ekranina gecmeden faşo intel yazdi ve islemci kendi kendini imha etti. Am4 anakarta xeon islemci taktim cayir cayir calisiyor su an. Ne guzel birsey bu intel. Drunk in love <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8250FDECA -- 24 Ekim 2019; 1:19:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.